כמה דברים מתוקים.

tatia

New member
כמה דברים מתוקים.

בנות , ביקשתם כמה פעמים משהו חמוד לילדות. זה מחוברת ברוסית , אבל יש סירטוטים טובים..מקסימום אני יכולה להסביר כמה דברים( לא הרבה :)))

בתיה4

New member
יפה מאד ובאמת שונה

אבל אני לא מבינה את המוטיב לשרוולים. נסרג כמו החזית? זה לא נראה לי כך בתמונה.

tatia

New member
צילום טוב

תנסו לשמור במחשב וללחוץ כמו שהיסברתי למתה!

בתיה4

New member
נראה שאת צודקת

אבל אין מידות . וקצת בעייה לעשות דוגמית, לא?

בתיה זה גם תלוי בעובי החוט אני

אנסה עם חוט כותנה קייצי את הריבוע נראה איך זה התקבל אבל הצילום גרוע

בתיה4

New member
אפשר קישור לאתר עצמו?

כדי לראות מידות אני רוצה לנסות. תודה

דניאל 116

New member
סריגים מתוקים

בוקר טוב טטיה הדוגמאות ששלחת מקסימות, אולי יש לך דוגמה לשרוולון לילדות בנות 9 ן-6 תודה טטיה ויום נעים

בתיה גמרתי ריבוע יוצא

כמו גב שלם חבילה חוטי כותנה הספיק לי אני היום אסה את הלפנים ונראה איך זה התקבל הריבוע גדול

tatia

New member
בנות!!

בקשר לעליונית. מידה : גיל 4-5 , צריך 100גר חוט כותנה שמתאים למסרגה #2.5 גב נסרג כקוביה. ובקשר לגודל התרשים.:) תנסו לשמור במחשב ותראו שהגודל ממש טוב וראים מצויין, ויש עוד אפשרות ראות בקישור אצמו: תסימו חץ של העכבר על פינה הימנית של הדף התמונה למטה ותראו מין ריבוע קטן עם חצים כחולים - תלחצו עלו ותמונה תגדל!

tatia

New member
לא יכולה

בנות לפמעים אין לי זכות לזה. מצטערת..

tatia

New member
מממ..

יש אתרים מסויימים עם אלבומים של בנות, שיש עלהם סיסמאות ויש כאלה שיש פשות הסכם לא לתת לאינטרנט החופשי קישר ישר על האלבום רק על תמונות הצמם אפשרי. אני בן אדם של מילה ומכבדדת את רצונם.

88hentai88

New member
ואני חשבתי

שאינטרנט זה איזור פתוח וחופשי לשימוש על ידי כולם...

88hentai88

New member
את לא דיברת על זכויות יוצרים,

את אמרת שאת לא יכולה בגלל משהו אחר, אני מכירה כמוך וכמו עוד המון אחרות כאן המון אתרים שיש בהם שלל חוברות מכל השנים ברשימות ענקיות סרוקות ולכל אחד יש אליהן גישה. אני חושבת שמי שמעלה את החוברות האלו לרשת צריך לדאוג ולא מי שמשתמש בהם. מאחר ואת לא העלת לרשת דבר ורק גולשת אז לך אין שום בעיה עם זה. בכל מקרה הבחירה לחלוק אתרים היא בחירתך, ואם את רוצה לתת נשמח ואם לא אז לא.

למעלה