כמה דברים מתוקים.

tatia

New member
ולמה הסיסמאות?

רק בגלל זה, הזכויות יוצרים האלה..בנות מפחדות, מי שלא מפחדדת אז אותם כבר מזמן מצאתם . את מבינה? יש חוג מסויים של סורגות שמתחלק בחוברות וראיונות, הוא סגור לזרים, מה שה אני יכולה אני עושה, עם זה לא מספיק..לא יודעת מה להגיד.. יש כאלו קבוצות גם ב yahoo בגוגל ועוד.., אין לי גישה אלהם..אז מה? גם ככה בכל החיים שלי אני לא יספיק לסרוג לפחות 1% מי משהו שמור כבר אצלי:))) זה כל כך מפריע לכן , שאני לא יכולה לתת כתובות?

88hentai88

New member
לא חס וחלילה

מכובדת גישתך ועוד יותר מאמצייך לשתף אותנו במה שאפשר.... הכל טוב לנו... אני רק התעניינתי למה את לא יכולה, אל נא תראי בזה התקפה או חוסר סיפוק כל שהוא בבקשה!!! ואני מתנצלת מראש את זה נישמע כך! =)

tatia

New member
הכל בסדר!

אני מבינה אותך, אם יהיה לי אפשרות לתת לינק לחוברת, אני אתן, בלי בעייה. לא צריך להתנצל! אין על מה, לא העלבת אותי בכלל. רק רצית להבין וזהו

סתם מבקרת

Active member
אלבומים פרטיים יכולים להיות

פתוחים לכולם, סגורים לכולם או לאפשר כניסה עם הזמנה למי שרוצים. לא כל מה שבאינטרנט פתוח לכולם. גם הבנקים מנהלים הכל במחשבים ובאינטרנט והרי לא נרצה שכל אחד יוכל להכנס לחשבון שלנו. כנ"ל לגבי אירגונים וחברות. אנשים שומרים באינטרנט דברים פרטיים, אולי בגלל חוסר מקום במחשב, וזכותם לשמור על פרטיות. tatia , המשיכי לשמור על הפרטיות של חברותיך, גישתך נפלאה בעיני ותודה לך על כל מה שאת מעלה כאן

88hentai88

New member
לא אמרתי

שלא תשמור... ולא מדובר כאן בויכוח או מה מתאים לי או לאחרות, רק התעניינתי מה הסיבה שכתבה שהיא לא יכולה, ולמה היא צריכה לשבת ולחפש לנו מה שאנחנו היינו יכולות לחפש לעצמינו... ולא צריך להרחיק לכת לחשבונות בנק, מדובר באנשים שמבזבזים המון זמן ואנרגיה כדי לסרוק את כל החוברות הללו כדי שגם אחרים יוכלו להינות מהם (אם הם עושים אלבום פתוח). בכל מקרה גם כתבתי קודם שזה בחירה שלה והיא תהיה מכובדת.

סתם מבקרת

Active member
אכן..... אם הם עושים אלבום פתוח אבל

זהו, שטטיה מדברת על אלבומים לא פתוחים, שאנחנו לא יכולות להגיע אליהם והיא מביאה לנו כאן את מה שהיא כן יכולה להביא מתוכם ועל כך עלינו להעריך אותה ולהודות לה ולא להתיחס אליה כאילו היא מסתירה מאיתנו מה שהיינו יכולות למצוא לבד כי לא היינו יכולות למצוא את הדברים האלו לבד בטח לא באתרים שהיא מדברת עליהם

88hentai88

New member
ניהלנו שיחה

של הבנה ולא של מלחמה, לא תקפתי ולא באתי בטענות , מותר לשאול ומותר להבין ולהסביר, לא צריך ישר לקחת דברים למקומות רעים, גם התנצלתי אם כך זה נישמע חלילה.

tatia

New member
קדימה

נסרד לפי סירטוט השני עיגול עם המשך עננס. שרוולים עושים כי גב , ריבוע.

השרוולים זה כל שרוול ריבוע הגב

ריבוע אחד וקדמי 2 חלקים אני חושבת לגמור ולא לעשות שרוולים להשאיר ווסט.זה בשום פנים לא 100 גרם חוט

טיה אני עבדתי עם חוט בעובי מסרגה

2וחצי חבילה של 50 גרם בדיוק קוביה לגב כך שנראה לי יותר או שהם עובדים עם דק יותר ואז הקוביה קטנה הרבוע שלי 15 על 15 סמ

tatia

New member
אני רק תרגמתי

מה שכתוב בהוראות. יכול להיות ששם חוט יותר דק, כי לא כתבו כמות המטרים.

זה בטוח וברגע שסורגים עם דק זה יותר

אני גמרתי גב ממשיכה הלאה לסרוג נראה איך יצא.תודה בכל אופן למה לא ענית לי למסר.

בתיה4

New member
תודה רבה

בעיקרון , נראה לי שלקחו דוגמא של מפית והתאימו את זה לעליונית אפשר לנסות מכל מפית, לא? רעיון מוצלח.

tatia

New member
זה מה שמצאתי בנתיים

שרוולות לאמא ולבת. תשמירי במחשב אז תראי בגודל המלה הכל.

למעלה