כמה דברים עלי

dare devil ית

New member
שלום כיתה א

אני דיסלקטית ועם הפרעת קשב וריכוז
מערכת החינוך , עם כל המודעות שיש היום, לא ממש הצליחה להתמודד איתי
גם אני לא איתה תדירות הביקורים שלי בה פחתו משמעותית בחטיבה ונפסקה לחלוטין בגיל 15- והאמת- לרווחת כל המעורבים בעניין כולל קצינת ביקור תדיר (יש כזה דבר) שבחרה להסב את מבטה הצידה שהתיק שלי הגיע לטיפול תקופתי .
תואר ראשון כן גמרתי, ככה שאין לי תעודת בגרות אבל Bsc כן.

dare devil ית

New member
צביעות 1

עיבדתי את הבתולים שלי בגיל מאד צעיר, ממש ממש צעיר
מספיק צעיר בשביל שזה היה נכנס לעיתון ככתורת של גבר בן 32 אנס ילדה בת XX
האמת היא שטיפה אחרי ההתבגרות המינית שלי נכנסתי לדיכאון- משש דיכאון, שהבנתי כמה זמן יעבור עד ההתנסות המינית הראשונה שלי. אפילו לא חשבתי על לשכב עם מישהו, רציתי רק להיות ערומה ליד גבר, שיגע לי בכוס- הייתי מסתפקת בזה...
מעט אחרי זה הבנתי שאני יכולה לעשות משהו בנידון חוץ מלהיות בדיכאון. בקלות הייתי יכולה להראות בת 15 ולמצוא גבר שיגמיש את הסטנדרטים המוסריים שלו.
במבט לאחור הוא לא היה בסדר, הוא היה צריך לסרב, אבל- אני זאת שיזמתי ורדפתי אחריו, והוא היה עדין ומתחשב ומנוסה והחוויה איתו הייתה מאד טובה.
אני ממש לא ממליצה לאף אחת לעשות את זה, ואם הילד(או ילדים אם יהיו עוד בעתיד) אפילו יחשבו לעשות משהו דומה הם יזכו לראות את הצד הפחות אמהי שלי.
יש בזה המון צביעות ,אבל לא רק.היה לי מזל גדול, ובקלות זה היה יכול להגמר אחרת.
אני לא יודעת איך ליישב את הסטירה הזו- חוץ מזה שאולי באמת שאנחנו חיים בעולם צבוע

dare devil ית

New member
צביעות 2

Speaking of the devil

עשיתי סמים בעבר, ואני לא מדברת על גראס.
חוץ מהרואין ונגזרותיו ניראה לי שעשיתי הכל
זוכרים את כל הפרסומות והתשדירים של הרשות למחלמה בסמים? זה בולשיט
יש המון אנשים מאד נורמטיביים שעושים סמים (בערך כל קהילת הגייז), ורוב רובם לא עושים את זה בשביל לברוח מהמציאות ולהתמכר.
ברור שיש כאלו שנופלים לשם, אבל לפי דעתי הם היו נופלים בצורה כזו או אחרת, אם לא בסמים אז באלכוהול או בהתנהגות הרסנית אחרת. מי שעושה את זה בשביל החוויה- לפחות מהנסיון שלי, יוצא בסדר.
ואם נחזור לצביעות- אם מי מהילדים שלי יתקרב לזה הוא מקורקע לשנה מינימום (כולל סיגריות!)

Sharoman

New member
אני לא רואה את זה כצביעות

אממנם הייה לך חוויה מאוד חיובית אבל כפי שאמרת בעצמך היה לך מזל והחבור שבחרת היה עדין, רגיש ומתחשב.
בפועל רוב בני האדם אינם כאלה ואלו מאיתנו שיבחרו לנצל את תמימותה של ילדה צעירה לא יעשו זאת למענה ולא יחשבו על הצורך או התחושות שלה אלא יתמקדו בעצמם.

לגבי הסמים הייתי אומר שוב שגם כאן היה לך סוג של מזל ושהיית אחראית מספיק כדי לעשות את זה בצורה נכונה אבל אין זה אומר שילדיך יזכו לאותם כישרונות ואת כאמא הרי אמורה להגן עליהם לא רק מכל הרע שבעולם הזה אלא מפני כל סכנה פוטנציאלית אפשרית ולכן גם כאן החשיבה שלך לגבי סמים מובנת.

חוץ מזה שלפעמים אחרי שאנחנו טועים הדבר האחרון שהיינו רוצים זה לראות את הילדים שלנו עושים את אותה טעות כמונו, במיוחד כשיכולנו למנוע אותה.

A לוןA

New member
אני עם Sharoman

להנחות את הילדים שלנו שלא יהיו מטומטמים כמו שאנחנו היינו בגילם זו לא צביעות, זו אחריות.

דברים שרואים מכאן

אני לא חושבת שזו צביעות, אבל כן חושבת שתשני את דעתך כשהילד/ים שלך יגיעו לגילאים הרלווטים.
לאחרונה יצא לי להשתתף בדיון על פורנו בגיל העשרה והיו נשים שטענו שאסור לעשות לגיטימציה לפורנו- בשום צורה שהיא- ושזהו התפקיד שלנו בתור אמהות שמגדלות את דור העתיד.
אני מרגישה שזו גישה שגוייה משתי סיבות עיקריות:
1. שגם אני רואה פורנו ולכן אני לא יכולה לבוא ולהגיד לילדים שלי שזה דבר נוראי ואסור.
2. שהם בטוח יראו פורנו בשלב זה או אחר של החיים שלהם- וכן התפקיד שלי הוא ללמד אותם שימוש נכון. בדיוק כמו בסמים או בכל דבר אחר שיכול לסכן אותם.
לדעתי זה התפקיד שלי כהורה.
&nbsp
&nbsp

dare devil ית

New member
הפיכת השולחן

הפעם הראושנה שעשיתי אנאלי הייתה כואבת בטרוף אבל מאד מהנה. אני זוכרת את הפרטנר שלי שואל אותי איך זה אחרי שכולו היה בתוכי והשבתי לו שזה מדהים כמה משהוא שהוא כל כך כואב יכול להיות כך כך מהנה.
הפעם השנייה היתה נוראית, רק כואבת והפסקתי אותה כמה דקות אחרי שהתחילה. היה לי מזל שזכרתי את הפעם הראשונה, אחרת אין סיכוי שהיתי עושה את זה עוד פעם.
הפעם השלישית היתה מדהימה והכאב , למרות שהיה מאד נוחך,היה הרבה יותר תחת שליטה. אחרי זה במשך שנה +- החדירה הרשאונה היתה כואב כמו סכין, היתי צריכה כמה דקות לתת לכאב שיעבור ואז החדירה השניה היתה נכנסת בקלות וללא כאב.
היום אין לי שום כאב, מספיקה אצבע אחת שניכסת פנימה בשביל למרוח נוזל סיכה. אחרי אין לי שום בעיה להכניס זין (או דילדו) כמו בחדירה וגאינלית.

dare devil ית

New member
you dirty little devil

כמעט אף פעם לא קרה לי שהזין יצא מלוכלך מהתחת שלי. כשזה כן קורה זה בדרך כלל עם בעלי עיבר ערוך במיוחד. היה לי פרטנר אחד בעברי שבשבילו היתי עושה חוקן. לא כי אני נגעלת מזין מלוכלך- רק בגלל שבאיזה שהוא שלב זה הפך להיות לא פרקטי.

dare devil ית

New member
you never go ATM?

מצצתי זין שיצא מהתחת שלי. יש בזה משהו חייתי ומחרמן. אני יודעת שרוב האנשות נגעלת מזה- אבל אף פעם לא היתי כמו רוב האנשות.

A לוןA

New member
בניגוד לשתן

שהוא סטרילי (אם יוצא מאדם בריא)- הכנסת צואה לפה מסוכנת בריאותית.

dare devil ית

New member
נותנים לה אצבע...

נסיתי המון פעמים לעשות פיסטיניג, אנאלי וואגינאלי- אף פעם לא הצלחתי

dare devil ית

New member
גשם גשם

אף פעם לא השפרצתי, אבל בפעם הראשונה שקשרו אותי הייתי כל כך רטובה שפשוט טפטפתי על הריצפה. יש לי תומנה למזכרת, קשורה מהתיקרה, באויר, מפוסקת ושלולית לא קטנה מתחתי

dare devil ית

New member
מי אני מה אני

למרות שאני נשואה לאישה אני לא מחשיבה את עצמי ללסבית, אפילו לא דומינית. במיקרה לאדם שהתאהבתי בו יש כוס.

dare devil ית

New member
Trump did it wrong

היתי בקשר בי די אס אמי במשך חצי שנה. כמעט כל לילה, לפני השינה המאסטר שלי היה משתין עלי. כלפי חוץ זה ניראה כמו השפלה מגעילה- אבל זר לא יבין כמה אינטימיות ואהבה יש באקט הזה.

Sharoman

New member
כל מי ששמעתי שעושה את זה מתייחס לפעולה כנורא אינטימית

עבור שני הצדדים....

A לוןA

New member
לחלוטין

מקלחת זהב זה האקט הכי אינטימי בדסמית שיצא לי לעשות.
לכן עשיתי אותו עם מספר מועט ככ של נשים (אפשר לספור אותן על אצבע וחצי)

dare devil ית

New member
if you tie somebody (you'll) set them free

הפעם הראשונה שצלחתי לדבר מלוכלך ולהגיד בדיוק את מה שאני מרגישה (זה די קיצוני) היתה ששמו לי גאג בפה. זאת קלישאה אבל באמת יש בBDSM משהו משחרר ומעצים.

dare devil ית

New member
Harvey Dent

אני מאד אוהבת את העובדה שאני נקבה, אבל יש לי המון אישיוז עם נשיות. פעם היתי לי הבחנה ברורה בין ה 2, היום ניראה לי שפשוט חילקתי את הנושא לדברים טובים ורעים, את הטובים יחסתי לנקביות ואת הרעים לנשיות.

למעלה