כמה דברים עלי

dare devil ית

New member
Surfer chick

אני מאמנת כדורגל בנות (רשמית אם תעודה אמריקנית) וגולשת מקצועית , אפילו יצגתי את המולדת שלי(שאניה ישראל..) בכמה תחרויות בין לאומיות. גלישה עושה אותי כל כך מאושרת.

dare devil ית

New member
My Best friend and me

אני (מאד) אוהבת את הכוס שלי, אף פעם לא חשבתי שהוא מלוכלך או מגעיל. ככל שאני מתבגרת אני מגלה כמה נשים לא חושבות ככה- וזה עצוב לי- זה עיבר כל כך קסום ויפה, ומביא כל כך הרבה עונג (וזאת דוגמא לאישו שיש לי עם הנשיות)

dare devil ית

New member
הכי נדוש שיש

בשבלי הגודל כן משפיע, לא כמו שגברים מדמיינים שזה, אבל בכל זאת אני מעדיפה גדולים יותר. פעם מישהיא אמרה לי ששאלת הגודל מעידה על חשיבה פטריאכלית. כי ברור לכם שכל הואיגנות זהות ולכן יש סולם גדלים אחד שאיתו גברים יכולים למקם את הזין שלהם. לא חשבתם אולי שזה תלוי נרתיק? יש רחבים יותר ופחות, עמוקים יותר פחות- אבל לא גברים שואלים מה המספר האולטימטיבי.

A לוןA

New member
גברים מתעסקים עם האיבר

כי ההשוואה שלהם היא לא מולכן, אלא מול גברים אחרים.
ז גדול=גבר יותר מוצלח מהאחר (לתפיסתם)

dare devil ית

New member
Phatom-bating

כשאני לובשת סטראפ און אני באופן לא מודע מאוננת על הדילדו.go figure

קראתי הכל (-: כתבת יפה

בהחלט דברים מעניינים, מדליקים, מסקרנים ואולי מפתיעים אבל כולם חלק ממך וזה מה שחשוב

גמ'ני קראתי את הכל ..
הכל בסדר איתך ?
אני שואל כי זה נראה לי יותר כמו שירשור של הוצאת קיטור \ הורדת אבן מהלב ..

sharpantie

New member
חוץ מכמה

שגיעוט קטיב, הכל בסדר. ממש.אבל לא ברור מה הביא אותך להשתפכות הזו???

שגיעות כתיב לא ממש מפריעות לי , היא התחילה עם ההסבר לזה ..
אבל לפתוח שירשופלצת שכזה ולא לרכז הכל בהודעה אחת כשלא היה שרשור עם דרישה לנתונים האלו ע"י המנהל או כל כותב אחר שרצה לייצר עניין ולהעיר את הפורום נראה לי טיפלה מוזר מאחר ואני מכיר את הכתיבה שלה כאן ויודע שהיא לא תרוץ לחפש צומי בכזה קנה מידה סתם ככה ..
&nbsp
אני בסה"כ שאלתי אם הכל בסדר אצלה מתוך דאגה אמיתית ולא מתוך ציניות .

dare devil ית

New member
זה שיש המון פעילות

שירשור כזה ידחוף דברים למטה. בפורמט הזה אם משהוא מעורר עיניין אפשר לדבר עליו ספציפית

כתבתי שאלה והיא נעלמה, נשאל שוב

מכל מה שרשמת, מה אם היית חושבת על זה לפני שעשית, היה הכי מפתיע אותך שעשית, הכי רחוק ממי שחשבת שאת פעם ולמה? יש עוד פנטזיות?

dare devil ית

New member
דווקא מפה אין משהו כזה

עשיתי 180 מעלות כשהגדלתי את החזה.
לפני זה היתי מתנגדת חריפה לניתוחים אסטטים.

dare devil ית

New member
פנטזיות יש לי הרבה

חלקן הגדול לא אפשרח וחלקן ישאר בגדר פנטזיה.
אם יש משהוא שאני רוצה לעשות (שוב) זה רביעיה.
הפעם הראשונה שהיתי עם עוד בחורה וזוג גברים לא כל כך נהנתי.
הנוכחות שלה הפריעה לי לגמור (הקולות שלה הוציאו אותי מריכוז).
היום אני מבינה שדי היתי משעובדת לעריצות של האורגזמה- ואני רוצה לחוות את זה שוב בשביל להנות, ןלהיות באינטימיות עם עוד בחורה שאכפת לי ממנה, לראות את היופי שבחדירה, לחוות אותה יחד איתה, להיצמד עליה שעוד שנינו מרישות את תחושת המלאות המופלאה הזו ביחד.
הריכוז שלי בעצמי ובאורגזמה שלי גרם לי לא להנות מהחוויה הזו ובתור בן אדם בוגר יותר אני רוצה נסיון שני.

נשמע בהחלט טוב ומעניין

היית עושה עם בת הזוג שלך או מישהי אקראית?
למה הגדלת בסוף את החזה אם היית נגד ומה זה שינה בהרגשה שלך?

dare devil ית

New member
זה לא פרקטי -כי בת הזוג שלי לא חובבת גברים

אבל גם אם כן, לא היתי רוצה לראות אותה עם מישהו אחר- יש משהו באינטימיות שלנו שלא נוח לי\ לא רוצה לשבור אותו. לכן זה בגדר פנטזיה בלבד.

למה הגדלתי- כי רציתי ציצי
זה דורש תשובה ערוכה יותר- אבל ברגע שעשיתי פירסינג ( [URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2446944 )[/URL] הדעה שלי השנתה. מהתהליך חירורגי מיותר ומסוכן ללמה לא? אם הרפואה המודרנית מאפשרת לך בסיכון סביר מינוס להנות מחזה (באמת שלא היה לי כלום) אז למה לא להנות מיזה. גם הפירסינג היו בזעיר אנפין תהליך חירורגי חיצוני, ומאד אהבתי את מה שנתנו לי. כל עוד שאני עושה את זה בשביל עצמי ולא בגלל לחץ חברתי\ רצון לקונפורמיות וכו

deddy78

New member
ואו

ועוד כמה פעמים ברצף ואו

רק מה הביא אותך לחשיפה הזו?

למעלה