כמה דברים שהכנתי בזמן האחרון

רותי410

New member
כמה דברים שהכנתי בזמן האחרון

בשבועיים האחרונים הייתי די לחוצה, אז הכנתי בדרך כלל דברים מהירים שלא דורשים השקעה. הנה כמה מהם. רולדת בצק עלים עם פטריות, תירס ותפו''א
 

רותי410

New member
וזה הדבר שאני הכי גאה בו - עוגת גבינה,

שלשם שינוי, גם הצליחה לי. איזה כיף!!!!
 

רותי410

New member
אבל אין שום דבר מושלם - לפחות לא אצלי והציפוי

התפקשש לי. אני לא יודעת למה הגנאש שוקולד לבן מסרב להתקשות. טעות אחת שלי היא שגררתי את תפוח העץ במגררת הגסה. בפעם הבאה אגרר כמות קטנה יותר ובמגררת עדינה - אם בכלל. ואם יש לכם עצות טובות איך להכין גנאש מוצלח שגם יתקשה, אשמח.
 

חנהפ

Active member
כשעושים ציפוי גנאש משוקולד

לא מגררים לתוכו תפוח, לא על מגררת גסה ולא על מגררת דקה (התפוח מפריש נוזלים ומקלקל את המראה החלק של הציפוי) בעקרון יש להמיס שוקולד ושמנת ביחס 2:1,לחכות קצת שיתקרר ולצקת על העוגה, בקרור תתקבל שכבת ציפוי אחידה ומוצקה למדי
 

cial 1

New member
רןתי יופי של עוגות הכול לטעם הטוב ישר כח

ומה דעתך שנתחיל למכור קצת אני באמת לא מכינה בכמות עוגות אחת ואם יש אפשרות גם עוד אחד כך שתמיד יש מקום לחדש אבל הכול מוצלך לא נורה אם יש לנו גם טעות קטנה והיא טעימה כו שהבנתי הכול מרשים ואלה העוגות הכי מתאימות לימים הקשים שלנו רק בררד של תה עם שיבה ולי אין היה עושה לנו את ההשלמה לעוגות השמרים והשאר לקינוחים של האובים הכול 10 ואת מספרת שלא מבינה בעוגות מה קשה ואני אגיד לך מה הכי קשה זה שעש אתר כול כך מכובד ומשקר במובן הכי זדוני לתת מתכון ולא מושלם את צריחה לבד לחשוב איך להמשיך וגם מתכון שיקרי וגם את זורקת כסף וגם כאב על הזמן והמאמץ וכאלה לא חסר לנו לא כאן כמובן וממך יש לכבד וגם ללמוד אכן כן הנסיון של מתכון נכון הוא הכי מוצלך ושוב לא נורא אם יש לנו טעות קטנה והיא לא חשובה החשוב זה איך השקת חומד אהבתי כול מה שהכנת ואין לי יותר מילים רק צילילים להגיד רותי
למעלה חני ערב טוב בבית וחמים
 

רותי410

New member
תודה, חני. ומי נתן לך מתכון שגוי?

לא הבנתי למי את מתכוונת. והעוגת בוץ שלך מהממת. אני ארשום את המתכון ואכין להזדמנות חגיגית, כי זאת מכת קלוריות ויהרגו אותי. אבל יש הזדמנויות - כמו חגים וכו' שמותר לחטוא ולצרוך יותר קלוריות. ושלוש כוסות סוכר זה לא הרבה מדי? היא לא יוצאת מתוקה יותר מדי? אלא אם כן סוכר ענבים פחות מתוק - ואני אפילו לא יודעת מה זה אויפה משיגים. וכל הכבוד על כל המטעמים האסטתיים האחרים. ממש מישלן!!!
 

cial 1

New member
חומד סוכר ענבים בכול בית מרקחת רותי

אבל חייב לערבבעם הסוכר החום ולגבי מי נתן מתכון לא נכון רוב האתרים כך הם או שהם נותנים חצי מתכון או הכול לזבל אתן לך אתר שיש לו דברים חמודים אבל לגבי העוגות אסור להאמין להם מתוך ניסיון הכול לזבל הקרם של חמאה למשל ועוד כאן השם אתר יצרנים ושם הרבה נותנים מתכונים רק רציתי קרם חמאה אבל יש להם סלטים בסדר ושאלות לבריאות ועוד?
 

רותי410

New member
תודה. האמת היא שבמתכון המקורי היה

מדובר בקליפת תפוז מגוררת, אבל אני טעמתי עם תפוח מגורר, וזה היה מאוד טעים. מה שכן, גם שם זה היה נוזלי למדי.
 

יוכי68

New member
wow רותי הכל נראה טעים אבל עוגת הגבינה

משהווווווווווווווווווווווווווווווו, אפשר מתכון?
 

ddh1

New member
ממממממממ הכל נראמה מעולה.

הייתי מתה לטעום מהמאפה של העגבניות המיובשות והגבינה. התמונות מקסימות. בעיקר של הרולדות. מעבירות חשק לשוקולד. תודה רותי וכל הכבוד. וכן כן, תכץבי בבקשה מתכונים. אני רוצה למאפה עם העגבניות ולרולדת אגוזים תמרים בבקשה. תודה,
דינה
 
למעלה