התפקשש לי. אני לא יודעת למה הגנאש שוקולד לבן מסרב להתקשות. טעות אחת שלי היא שגררתי את תפוח העץ במגררת הגסה. בפעם הבאה אגרר כמות קטנה יותר ובמגררת עדינה - אם בכלל. ואם יש לכם עצות טובות איך להכין גנאש מוצלח שגם יתקשה, אשמח.
לא מגררים לתוכו תפוח, לא על מגררת גסה ולא על מגררת דקה (התפוח מפריש נוזלים ומקלקל את המראה החלק של הציפוי) בעקרון יש להמיס שוקולד ושמנת ביחס 2:1,לחכות קצת שיתקרר ולצקת על העוגה, בקרור תתקבל שכבת ציפוי אחידה ומוצקה למדי
ומה דעתך שנתחיל למכור קצת אני באמת לא מכינה בכמות עוגות אחת ואם יש אפשרות גם עוד אחד כך שתמיד יש מקום לחדש אבל הכול מוצלך לא נורה אם יש לנו גם טעות קטנה והיא טעימה כו שהבנתי הכול מרשים ואלה העוגות הכי מתאימות לימים הקשים שלנו רק בררד של תה עם שיבה ולי אין היה עושה לנו את ההשלמה לעוגות השמרים והשאר לקינוחים של האובים הכול 10 ואת מספרת שלא מבינה בעוגות מה קשה ואני אגיד לך מה הכי קשה זה שעש אתר כול כך מכובד ומשקר במובן הכי זדוני לתת מתכון ולא מושלם את צריחה לבד לחשוב איך להמשיך וגם מתכון שיקרי וגם את זורקת כסף וגם כאב על הזמן והמאמץ וכאלה לא חסר לנו לא כאן כמובן וממך יש לכבד וגם ללמוד אכן כן הנסיון של מתכון נכון הוא הכי מוצלך ושוב לא נורא אם יש לנו טעות קטנה והיא לא חשובה החשוב זה איך השקת חומד אהבתי כול מה שהכנת ואין לי יותר מילים רק צילילים להגיד רותי
לא הבנתי למי את מתכוונת. והעוגת בוץ שלך מהממת. אני ארשום את המתכון ואכין להזדמנות חגיגית, כי זאת מכת קלוריות ויהרגו אותי. אבל יש הזדמנויות - כמו חגים וכו' שמותר לחטוא ולצרוך יותר קלוריות. ושלוש כוסות סוכר זה לא הרבה מדי? היא לא יוצאת מתוקה יותר מדי? אלא אם כן סוכר ענבים פחות מתוק - ואני אפילו לא יודעת מה זה אויפה משיגים. וכל הכבוד על כל המטעמים האסטתיים האחרים. ממש מישלן!!!
אבל חייב לערבבעם הסוכר החום ולגבי מי נתן מתכון לא נכון רוב האתרים כך הם או שהם נותנים חצי מתכון או הכול לזבל אתן לך אתר שיש לו דברים חמודים אבל לגבי העוגות אסור להאמין להם מתוך ניסיון הכול לזבל הקרם של חמאה למשל ועוד כאן השם אתר יצרנים ושם הרבה נותנים מתכונים רק רציתי קרם חמאה אבל יש להם סלטים בסדר ושאלות לבריאות ועוד?
הייתי מתה לטעום מהמאפה של העגבניות המיובשות והגבינה. התמונות מקסימות. בעיקר של הרולדות. מעבירות חשק לשוקולד. תודה רותי וכל הכבוד. וכן כן, תכץבי בבקשה מתכונים. אני רוצה למאפה עם העגבניות ולרולדת אגוזים תמרים בבקשה. תודה,