כמה דברים שלא שיתפתי עד היום

rendermaaaan

New member
ואו עבודות מדהימות

של שתיכם ממש מביא לי חשק להמשיך לבנות 3Dead מאיפה הטקסטורות הדוגמאות בשטיחים של של ההיכל ואיך אני משיג כאלה

3Dead

New member
אתה מתכוון לאיתורי זהב ?

זה מה שנקרא : HOME MADE ..... הצבתי אוביקטים בצורה הרצויה ,נתתי חומר GOLD ,רינדרתי ב FRONT ושמרתי כ TIF עם אלפא. אחר שילבתי באדום .... הטקסטורה של הפרגוד - מצאתי אריה ונשר ,צבעתי קצת שילבתי על האדום וזהו.

eldarinn

New member
כל המודלים מעולים ../images/Emo24.gif

גם שלך גם של 3DEAD וגם של KFIRAM. אני בעצמי חשבתי בעבר לעשות מזה פרוייקט רציני אבל מקוצר זמן אפילו לא התחלתי. כל הכבוד.

אוטולנג

New member
מי היה מאמין

שבית המקדש השלישי יוקם בצורה דיגיטלית :) לפחות ככה שנאת אחים לא תאכל להרוס אותו, כל עוד יש גיבוי זאת אומרת.

JeLyFisH

New member
תגיד כל היצירה הזאת היא פרי דמיונך?

או שאולי מצאת ברשת או איפשהו מידע מקראי? אחי....זה מהמם חבל על הזמן ותמשיך לעבוד על זה!

RLM

New member
תפתח תנ"ך מלא

בדפים בסוף יש סרטוטים של מקדש שלמה עם מידות והכל..

gilgil22

New member
אם זה היה כזה פשוט

הייתה מקבל משלושתנו תמונה זהה אבל הם לא. המקור העיקרי לתיאור בית שני הוא מסכת מידות ומאחר ויש כמה וכמה פרשנויות אז יוצאים דגמים שנראים קצת שונים. אפילו למידה הבסיסית שהיא "אמה" יש מספר פרשוניות הנעות בין 50 ס"מ ל 60 ס"מ - תחשוב איזה השלכות יש לזה.

טל33

New member
LOL - לפני 9-10 שנים עשיתי את

הדברים האלה למרכז מבקרים בשילו. בית המקדש וכל שאר הדברים. נראה שכל מי שנגע בתלת בארץ היה חייב לעבור את זה

e 3 l D i

New member
וואלה!

אני גר בשילה וראיתי את העבודות שלך (אחלה מודלים). אבל אתה עשית את משכן שילה ולא את המקדש, ככה שרק הכלים הם אותו הדבר (השולחן, המנורה הארון וכו'), אז אולי תעלה את המשכן מכמה זוויות.

Noamz2

New member
עבודות יפות מאד.. (של כולכם)

הן נעשו במסגרת איזשהוא פרוייקט (בתשלום) , או סתם בשביל הכיף? דרך אגב, באמת לא נראה לי שהכרובים הם סוסים... זה מסתמך על מקור כלשהו?

rendermaaaan

New member
זה לא גוף של סוס

הזווית כנראה מבלבלת - הרגליים מאוד קצרות ויש זנב ארוך וגוף רחב (זה אמור להיות אריה) טוב הנה WIP של קודש הקודשים (רינדור קצר יחסית)

Noamz2

New member
קודש הקודשים זה מאחורי הפרוכת...

איפה שארון הקודש נמצא. לא?

CozCoz

New member
מדהים :]

הייתי גם רוצה לעשות כאלו (לא שאני יכול חח) - אבל נגמר לי הטריילר בעע.. וכמה הערות, - כיום מקובל שהכרובים שעל ארון הברית הם בדמות מלאכים. (ששתי הכנפיים שלהם נוגעות אחת בשנייה) - הארון עשוי מעצים (שיטים) וצבוע בזהב, אז אני לא חושב שהוא צריך 'לשקף' כל מה שמולו - מאחר והוא רק מצופה זהב ולא עשוי מזהב. (אותו הדבר גם לגבי המזבחות והשולחן) - אני לא בטוח שיש לשולחן כ"כ הרבה מדפים חח..אבל לא למדנו על זה - אז לאדע :] - הפרוכת אמורה להיות מצבעי אמרגן, שני (אדום בהיר) ותכלת.. הצבעים כהים מדי
^^" העבודות מדהימות

למעלה