זה מה שנקרא : HOME MADE ..... הצבתי אוביקטים בצורה הרצויה ,נתתי חומר GOLD ,רינדרתי ב FRONT ושמרתי כ TIF עם אלפא. אחר שילבתי באדום .... הטקסטורה של הפרגוד - מצאתי אריה ונשר ,צבעתי קצת שילבתי על האדום וזהו.
הייתה מקבל משלושתנו תמונה זהה אבל הם לא. המקור העיקרי לתיאור בית שני הוא מסכת מידות ומאחר ויש כמה וכמה פרשנויות אז יוצאים דגמים שנראים קצת שונים. אפילו למידה הבסיסית שהיא "אמה" יש מספר פרשוניות הנעות בין 50 ס"מ ל 60 ס"מ - תחשוב איזה השלכות יש לזה.
אני גר בשילה וראיתי את העבודות שלך (אחלה מודלים). אבל אתה עשית את משכן שילה ולא את המקדש, ככה שרק הכלים הם אותו הדבר (השולחן, המנורה הארון וכו'), אז אולי תעלה את המשכן מכמה זוויות.
הייתי גם רוצה לעשות כאלו (לא שאני יכול חח) - אבל נגמר לי הטריילר בעע.. וכמה הערות, - כיום מקובל שהכרובים שעל ארון הברית הם בדמות מלאכים. (ששתי הכנפיים שלהם נוגעות אחת בשנייה) - הארון עשוי מעצים (שיטים) וצבוע בזהב, אז אני לא חושב שהוא צריך 'לשקף' כל מה שמולו - מאחר והוא רק מצופה זהב ולא עשוי מזהב. (אותו הדבר גם לגבי המזבחות והשולחן) - אני לא בטוח שיש לשולחן כ"כ הרבה מדפים חח..אבל לא למדנו על זה - אז לאדע :] - הפרוכת אמורה להיות מצבעי אמרגן, שני (אדום בהיר) ותכלת.. הצבעים כהים מדי