כמה דברים שסיימתי...

rini45

New member
הכל נראה 10 ואני מבינה שלקיץ

הקרוב את כבר מסודרת?חחחחחחחחחחחחחחח

The Damned

New member
וואו../images/Emo2.gif

זה ממש, ממש אבל ממש מיוחד! איך את מספיקה להכין קולקציות שלמות

The Damned

New member
איך עשית את הדוגמא הזו של הפרחים?

[בתקווה שזה לא סוד משפחתי (כי זה מקסים!
) או משהו שכבר נשאל וניתן בפורום]

88hentai88

New member
את מתכוונת לריבועים בצבעים??

ניראה לי שאני אכין לזה מאמר עם הוראות מפורטות... כי ממש הרבה אוהבות את זה וגם המון בנות עשו דברים מדליקים מהדוגמא הזאת...

Ayuli

New member
סוודר יפה מאד

פשוט ונחמד
יש לך אולי את ההסבר?

88hentai88

New member
בשמחה,

סרגתי עם מסרגות מס 5 חוט בעובי של 5. העלתי 65 עיניים, וסרגתי מעלה 6 ס"מ שורה ימין שורה שמאל, הורידי עין כל צד כל 6 שורות 3 פעמים, המשיכי לסרוג עד לגובה של 18 ס"מ. העלי עין בכל צד כל 8 שורות 3 פעמים וסירגי מעלה לגובה של 38 ס"מ, הורידי 4 עיניים בכל צד, ואחר כך 3 פעמים 1. סירגי לגובה של 18 ס"מ ואחר כך חלקי ל2, הורידי 3 עיניים מהמאצע מכל צד ו1 אחת בשורה הבאה. זה היה הגב. קדימה אותו הדבר, רק במחשוף סירגי עד אורך של 15 וצרי את פתח הצאוור כך: חלקי ל2 הורידי 3 עיניים בצד הפנימי בלבד, אחר כך 2 עיניים פעמיים רק בצד הפנימי של החלוקה ואחר כך במפוזר 1 למשך 3 פעמים עד לגובה של 18 ס"מ . שרוולים רחבים: העלתי 40 עיניים, סרגתי מעלה כשכל שורה 7 אני מוסיפה עין בכל צד, עד לגובה של 50 ס"מ. שם הורדתי בבית השחי כמו בגב ובקדימה והיידה לחיבורים! את הגימורים עשיתי במסרגה אחת שורה של חצאי עמודים מסביב. זה הכל. הסוודר הוא יוניסקס. גם לגברים וגם לנשים ואם למישהי בא להכניס צמות במרכזי השרוולים זה יוצא משגע.... בהצלחה.

א ס ת ר 1

New member
מ ד ה י םםםםם.....

איזה יופי, מאד אוהבת את הצבעים הטבעיים,תוכלי לפרט על תהליך הליבוד??

88hentai88

New member
כתבתי מעלה את תהליך הליבוד...

קידם עם מים חמים בקערה ואבקת כביסה ולישה, אחר כך יבוש, אחר כך הרתחה עם אבקת כביסה ועיצוב ושוב יבוש.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifיצירות יפהפיות. הסוודר מקסים

וצעיף הקוביות מקסים כל הכבוד לך רחלי

עלמה7

New member
התיק מעלף וכמה שאלות -

האם הליבוד הוא לפני (כלומר, רק של הצמר) או אחרי הסריגה (כלומר, של כל התיק)? האם סרגת במסרגה אחת או שתיים? וכמובן, בגד הים מדהים גם הוא. תלכי איתו?

iris3111

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gifכן ניגמרו לי המילים לנוכח

היופי הזה כל הכבוד לך. הכל מצא חן בעיני, שילובי הצבעים והרעיונות....

88hentai88

New member
תודה לכוווווווווווווווווווווווווולם

על הפירגון והמחמאות!!!

למעלה