כמה דברים

taltoli

New member
כמה דברים

דבר ראשון לכל מי שאין ממיר דיגטלי או יס או שסתתם אין לו כח לחכות פשוט תורידו את הפרקים מהאינטרנט!! ודבר שני מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו סרטים של התאומות?!

taltoli

New member
ושמתם ../images/Emo23.gif ש...

זה שמשחק את טיילור נראה לי...זה שקלואי רוצה זה זה ששיחק את בריאן בלהרוויח את לונדון!? מגניב לא?

תגובה

כן, בכל כך מעט זמן יש הרבה שחקנים מסרטים קודמים שלהן... השתתף גם מי שמשחק את ג´ורדן בחופשה בשמש וגם מי ששיחק את דילן בלהרויח את לונדון, וגם בריאן כמו שאמרת.... זה דווקא נחמד...

HoNeY14

New member
זה ששיחק את דילן...../images/Emo118.gif

ב-winning London מופיע בקליפ של מרלין מנסון לא?

omer wild

New member
איך את יודת ששהוא שיחק שם??

איך אתה יודעת שהוא שיחק בסרט "חופשה בשמש" ראית אותו?

omer wild

New member
איפה ראית אותו ? קנית את הסרט ?

או מה ??????????. כי אני רוצה גם לראות אותו !!!!!

motib4

New member
היא הורידה מהאינטרנט.

ממה שאני יודע כבר אי אפשר.

omer wild

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

למה אי אפשר ??????????????????????

karin agajany

New member
מוטי...

נכון שאמרת שיש חנות בהרצליה עם הסרטים שלהם? אז אתה צודק, זה חנות של האתר lazerclube שיש שם סרטים בדי.וי.די של התאומות (בלי תרגום) ואני נותנת את הכתובת הכנתי עכשיו את הגרפיק קארין

karin agajany

New member
מצטערת

התבלבלתי, לא משנה העיקר שאתם יכולים לקנות. ודרך אגב זה אמין להעביר דרכו כסף זה האתר היחיד שאמא שלי בכלל העבירה פרטים כלשהם על הכרטיס אשראי ותראו! היא צדקה! אתר מומלץ! מה עם התמונה ממקודם. יפה?

mk ash

New member
ליזר כלאב עם הסרט החדש!!!!!

כן,רק שתדעו שאני גרה ממש שתי דקות מליזר כלאב ויש שם את הסרט "להגיע לשם" אבל לא ידעתי שיהיה את הסרט בישראל ובדיוק מתי שאבא שלי היה באמריקה הוא ראה אותו וקנה לי אותו ודרך אגב כל המעונין לדעת בליזר כלאב הסרט עולה 150 ש"ח יום טוב
ארבל

למעלה