כמה דברים

אין לי מילה יותר נחמדה ואם אני אגיד

מה שאני חושבת אז אתם תגידו שאני מגעילה... אז אני רק אומרת שבאתר של ליזר קלאב רשום בפירוש שאין כזאת חנות אלא זו רק חנות און ליין, וCome On??? 150 שקל לדי וי די?? since when?? אז בקיצור- תחשבו מה רציתי להגיד...

mk ash

New member
יש חנות ליזר קלאב והסרט החדש שם!!!!

אני נשבעת לכם יש חנות כזאת היא נמצאת בהרצליה פ"ח (בתוך המרכז המסחרי ליד הבית שלי ובמקרה שמו הוא :"הפורום" במקרה היום ההיתי שם אבל כל הסרטים של "להגיע לשם" כרדע בהשאלה אז הזמנתי ל2 חברות שלי שלא גרות קרוב כל כך להרצליה פ"ח את הסרטים מישהו רוצה שאני יזמין לו??? כי החנות נורא נורא קרובה לביתי!!! על תדאגו כשמזינים את הסרטים הם מגיעים סגורים... וגם אפשר להזמין לחנות ולא לקנות למי שמתחרט ברגע האחרון אבל רק לידעתכם זה קצת קצת יקר!!! אולי המוכר טעה אבל הוא אמר לי שנראנ לו שזה עולה 150 ש"ח אבל אני יגיג לו שבאינרטנ זה ותר זול אז אולי הוא טעה ובעצם זה 90 ש"ח ביי ביי ארבל

לפי דעתי המוכר עבד עלייך

אני לא יודעת למה, אבל לא נראה לי שיהיה כ"כ הרבה הבדל בין האינטרנט לחנות האמיתית כי באינטרנט זה עולה 70 שקל בערך...

taltoli

New member
וגם..

זאת ששיחקה את רייצ´ל בלהרוויח את לונדון מופיעה

נכון - גם רייצ´ל (ולמוטי ועומר)

לא הורדתי את חופשה בשמש מהאינטרנט- קניתי את זה בארצות הברית... מה שאמרתי על האינטרנט זה שהורדתי גם כדי לראות אם זה פועל ואז ישר מחקתי את זה (אחרי שראיתי שזה פועל) זהו

taltoli

New member
מאיפה?

מאיזה אתר הורדת את חופשה בשמש?! מאיפה אפשר להוריד סרטים שלהם?

omer wild

New member
את הצלחת להוריד את הפרקים

מאינטרנט ? כי אני גם הורדתי והם פשוט לא עובדים !!

taltoli

New member
כן..

שני דברים א. את צריכה Real player כדי לראות אותם ב. תוודאי שאת מורידה מאיפה שרשום Clip 1,2,3,4 (כל אחד לחוד...) ולא מה-Stream

omer wild

New member
אני חושבת שיש לי תוכנה אחרת..

אני לא חושבת שיש לי התוכנה הזו.. חכי אני יגיד לך מה יש לי...אה כן...לי יש wimdows media player זה מהאקס פי...למי שיש ! זאת אומרת שאני לא יכולה להוריד ??

אתה יכול להוריד

מקאזה אני הורדתי וזה עובד לי טוב מאוד פשוט תרשום REAL PLAYER וזה כבר יעלה לך

למעלה