כמה דברים

crazy jennifer

New member
כמה דברים

לשואיסים למינהם כמה תמונות שתוכלו לשטוף תעיניים קצת
לפני הכל מישהו יכול להגיד לי באיזה ערוץ באמריקה משודר תשוקות זה חשוב חשוב אם מישהו יוכל לענות לי אני יודה לו

את יודעת שבעלת האתר

מתכננת לסגור אותו כי היא כבר לא אוהבת את התכנית מאז שאנטוניו חזר? :( סופסוף מצאתי אתר שעונה על הדרישות השואיסיות שלי, וכבר זה נגמר! ולא נראה לי שהפגנות תתקבלנה אצלה... סניף..סניף.. יש לך אולי עוד אתר?

crazy jennifer

New member
../images/Emo7.gifאת רצינית?

מה היא מתכוונת לסגור תאתר של לואיס אחריי שמצאתי אתר עליו
חיחיחי למזלי העתקתי תתמונות משם נ.ב: אני מעוניינת בפרטים על לואיס(גלן גרינג) האמיתיים שלו איפה הוא נולד ואיפה הוא גר כיום כי אני מתכוונת לעוף לאמריקה עוד שנה ואני רוצה לדעת איפה הוא גר שאני יבקר אותו

אני נוסעת לאמריקה ביום שני

ונראה לי שהדרך היותר טובה להגיע אליו היא לטוס לאתר הצילומים של תשוקות, מאשר לברר איפה הוא גר... ואני באמת בספק שתמצאי באתר כלשהו את הכתובת בית שלו, כאילו, בכל זאת...

crazy jennifer

New member
את יודעת איפה זה נמצא?

אה הבנתי בכל אופן את יודעת איפה זה אתר הצילומים של תשוקות

Toxic Boy1

New member
בלוס אנג'לס

האולפנים חבל לך על הזמן איזה גדולים הם, את מתה!! זה כזה מקום ענק ענק עם הרבה תאים, שבעצם כל תא הוא חדר, יעני מקום צילומים, למשל החדר של תרזה.. תהני שם!

crazy jennifer

New member
מותר בכלל להכנס לשם?

אני מאוד מקווה שאני יצליח להכנס לשם אבל בכלל מותר להכנס לשם או שהכניסה מיועדת רק לשחקנים ולצלמים

אוף.....אני רוצה לשם!

לוס אנג'לס זה קרוב לניו יורק או בוסטון? :( אולי אני אלך לשם אחרי הצבא, כי מה הסיכוי שהסדרה תסתיים עד אז? חחחחח אני אגיע בסופי שבוע ואתעדכן במה שכבר ידעתי שהולך לקרות באופן מפתיע... אבל חסר להם שהם יחליפו לי את לואיס המושלם!

crazy jennifer

New member
אם יחליפו את לואיס

אם יחליפו אותו אני לא יראה תשוקות יותר כל הקטע בתשוקות זה לואיס המושלם עוד משהו מותר להכנס לתוך אוללפן הצילומים או לא?

crazy jennifer

New member
אני נוסעת בחופש הגדול

אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להכנס לתוך סט הצילומים

Bow Wow2004

New member
כן, ניו יורק ומסצ'וסטס

שכנות של לוס אנג'לס - אפשר ללכת ברגל... נראה לך?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? בכל מקרה הם לא מצלמים מול קהל, זה לא סדרה קומית, אבל צריך להיות סיור בסט של אולפני NBC. תכנסי ל NBC.COM ותתעדכני.

python 4

New member
גם הרמוני.

הרמוני זה במסצ'וסטס. יו, היה לנו פעם ויכוח סוער על זה, זוכר? ובסוף ניצחתי. איזה כיף היה פעם בפורום הזה.

Bow Wow2004

New member
אולי ניצחת, אבל לא אותי

אם אני טועה אז הסבר, פרט, נמק והבא קישורים. מה שבטוח זה שבויכוח הבא אין מצב שתנצח אותי. התאמנתי והשתפשפתי היטב בכל הפורומים שאני נמצא בהם ואני ערוך לויכוח הבא בו ללא ספק אני ינצח! כמובן שמיותר לציון שלסטודנט שנולד במאה ה-17 יש אולי יתרון קטן על בוגר תיכון אבל אני אתגבר על זה בקלות. צפה לתבוסה! - חה חה חה...

python 4

New member
זה היית אתה, אני בטוח.

אין לי כח לחפש קישורים. אמרת שאין עיירה כזו הרמוני באמת, ואני טענתי שכן ואז שו מצאה לנו אתר של עיירה בשם הרמוני בפלורידה. הניצחון שלי היה מוחץ. זה היית אתה. או שזה היה צהובון?
ואני ינצח אותך בכל ויכוח, דראגו! I'll take you down anytime, anywhere!

Bow Wow2004

New member
אני רואה שאתה כבר מתחיל להתאמן

עם עצמך. פייטון: זה היה באוו-וואו פייתון: לא, זה היה צהובון פייטון: לא, זה היה באוו-וואו פייתון: לא, זה היה צהובון אתה יכול להמשיך להתאמן עד מחר אבל כלום לא יעזור לך. אני יודע לפגוע בנקודות הרגישות ואז להביס ולהשמיד לחלוטין!!! בוא נגיד את זה ככה: אתה צ'ריטי ואני הארון בחדר שלה שכשפותחים אותו נשאבים לגיהנום - מואאהההאאאהההה!!!

python 4

New member
זה היית אתה!!!../images/Emo46.gif

או שזה היה צהובון?
בנתיים, להזכירך, זה 2:0 לטובתי. הטבלה לא משקרת.

למעלה