כמה דברים

Bow Wow2004

New member
*פיהוק*

מה שהיה היה ואני בכלל לא מצטער על זה, שכן זה חסר תועלת להתחרט על העבר. אי אפשר לשנות אותו. מוטב להמשיך לחיות את שארית החיים בנעימות ככל האפשר. אז אל תתלהב מה"ניצחונות" הקודמים שלך כי הם היסטורי. צפה לעתיד טוב יותר... לי. :) ורגע... יש לי פרמנישן מהעתיד: אני -
אתה -

python 4

New member
חה!

הניצחונות הגדולים שלי מהעבר לא מתו! ניצחונות גדולים לא מתים, הם עדיין נחגגים מדי שנה בתאריך שבו הוכחתי לראשונה שהרמוני היא אמיתית. והנה פרמנישן שצץ לי כרגע - האפילה עוד תגיע אליך, ואל כל תושבי הרמוני! והו, כמה שאתה תסבול! יאללה, טימי, הולכים.

Bow Wow2004

New member
Well...

עוד שעתיים זה מתחיל - האירוע הגדול: הפרק הראשון של תשוקות!!!! הסואפ המצליחה ביותר אי פעם ועובדה שמרוב בקשות ותחינות (ועמבות חיח) הם משדרים אותה מהתחלה. סוף-סוף אני יראה את 60 הפרקים הראשונים שהחמצתי וסוף-סוף אוכל להשלים את "המחקר המדעי שלי" ולדעת כמה ימים נמשכו 60 הפרקים הראשונים. אבל עד לצבא נשארו לי 6 שבועות בלבד מה שאומר 30 פרקים בלבד
נו טוב, זה גם משהו... אה, ואני ישמיד אותך אני ינצח אותך בלה בלה בלה... תמשיך אני חייב להשאר ער עד 1 בלילה.

python 4

New member
ואני לא חייב להישאר ער עד 1 בלילה,

סתם כי כבר ראיתי את הפרק הראשון, אה, כשהוא שודר. ותרשה לי לחסוך לך את העבודה - 60 הפרקים הראשונים נמשכו בדיוק יומיים וחצי. יום אחד של הקרנבל (המדורה על החוף/שרי בפריז וכו') ויום שני של הקרנבל (צ'רי מגיעה) ביום השלישי אמא של צ'רי מתה וזהו. אז אני כבר יוכיח את הפתטיות שלך ואת העליונות הניצחית שלי בסופ"ש הבא. לילה טוב, יקירי!

Bow Wow2004

New member
לא,זה יותר ימים - קראתי את התקצירים

Good Night, תחלום על Good Knight
מישהו מוכן להחליף אותו? מישהו מוכן להנעים את זמני עד 1 בלילה? מישהו? אה... מישהו? פליז...

I n n u e n d o

New member
באווילה

עכשיו אני מבינה למה אתה שונא כל כך את האנג'ל גירל. אני נבהלתי שראיתי אותה בחלון של גרייס בפרק השני אמאלה

python 4

New member
ונכון שבפרק הראשון

זה הצטייר כאילו האנג'ל גירל היא הרעה וטאבי היא השכנה הטובה שמנסה להגן על הבנטס מפניה? נכון? אז אני לא היחיד שחשבתי ככה?

Bow Wow2004

New member
האנג'ל היא זונה בת זונה

השם ייקח אותה אמן. בכל מקרה ראיתי רק את ה-2 פרקים הראשונים וגם רק חצי מהם כי רוב הזמן הייתי ישן. אבל דבר אחד לא היה ברור לי (לשם שינוי...) - צילומי חוץ???? בתשוקות??????? וואט דה פאק??? מצלמים בחוף ים אמיתי במקום לבנות סט שלם של אוקיינוס? מצלמים אוטו נוסע באמת??? הלכו לצלם בפריז במקום לבנות אותה מחדש בל.א.??? מה עם הקאנטרי קלאב? למה צילמו במגרש טניס אמיתי? יש להם תפאורה של קאנטרי קלאב... וזה מאוד מטריד שמצלמים את הבית מבחוץ לפני הסצינה. והשחקנים, אוי השחקנים... יותר גרוע מזה לא יכול להיות. היחידים שהיו טובים ונשארו אותו דבר כמו היום הם וויטני וגוון!! זהו!!! איתן מחייך כל הזמן? טאביתה הייתה כזאת... לא טאביתה! גרייס - בעעעע, איב בלי פיאה, לואיס היה בן-זונה (אבל מה חדש?), האנג'ל-ברט הייתה כלבתא כרגיל, ומיגל - אוי מיגל - השחקן הגרוע ביותר אי פעם!!! מה זה צריך להיות? בושה! וזה רק אני או שבפרק השני פילאר חיבקה את מיגל, נישקה אותו... דיברה איתו?
בכל מקרה לי הפריעו צילומי החוץ - כאילו מה הולך פה??? כנראה שאת פרקים 3-5 אני לעולם לא יראה, אני רק ידע להבא להקליט ולראות בשעות יותר נורמאליות כי מול הטלוויזיה אני נרדם לא משנה מה. חבל... אקיצר זה היה שונה לגמרי ממה שהולך היום, גם לפי השיער של האנשים נראה כאילו זה צולם בשנות ה-80 למרות שעברה כולה שנה (או: כולה חודש). מאוד מוזר מה שהלך שם....

python 4

New member
אכן, היה קטע כזה שבו

פילאר חיבקה ונישקה את מיגל. מה זה, באמת? היא לא יודעת שזה לא חוקי להתחיל עם קטינים? ועוד עם מישהו זר! נו באמת. באמת בהתחלה היו הרבה צילומי חוץ, כנראה בגלל זה התקציב נגמר להם די מהר (מה שהתבטא בהמשך בשימוש יתר בסטים, כמו הקוטג' של שרי/הסקי לודג', והעסקת שחקנים בשכר מינימום שהם תפסו ברחוב כמו צ'רי). והפרקים הראשונים היו גם משעממים.. הכל נמשששששששךך ונמששששששששךך, כאילו יותר גרוע מהיום (לאחרונה יש שיפור). אז החלטתי להפסיק לראות את הסדרה המטופשת הזו, אבל המשכתי רק בגלל טאבי, וטוב שכך.

LauraLF

New member
להלה לאנד

ב-20 במרץ ( אם עדיין תהי באמריקה) מתקיים מפגש מעריצים ענק עם כוכבי צ'וקות (כמעט כולם) וכוכבי ימי חיינו.. סתם שתדעי אם את מעוניינת.

למעלה