אבל זה עדיין לא הוכח באופן חד משמעי המ סורי על ההתערבות אני פשוט מקווה שפה יסתיים הויכוח [?]
ר רותם ע New member 26/3/05 #21 אבל זה עדיין לא הוכח באופן חד משמעי המ סורי על ההתערבות אני פשוט מקווה שפה יסתיים הויכוח [?]
ע עופריקי New member 26/3/05 #16 זה שהיקום אין סופי זו השערה. יש מצב שיש לו סוף... (זה לא משנה את העובדה שהוא עצום...)
G GILADOS New member 26/3/05 #1 ../images/Emo45.gif נ.ב. בעבר ההשערה שליקום אין סוף היתה מאד מקובלת, אבל נכון להיום (על פי תורת המפץ הגדול) הדיעה שליקום יש סוף היא הרבה יותר מקובלת אצל המדע. וכך גם התאוריה על הסופיות של מימד הזמן (יש טוענים שמימד הזמן התחיל ברגע המפץ הגדול).
../images/Emo45.gif נ.ב. בעבר ההשערה שליקום אין סוף היתה מאד מקובלת, אבל נכון להיום (על פי תורת המפץ הגדול) הדיעה שליקום יש סוף היא הרבה יותר מקובלת אצל המדע. וכך גם התאוריה על הסופיות של מימד הזמן (יש טוענים שמימד הזמן התחיל ברגע המפץ הגדול).
ר רותם ע New member 26/3/05 #20 כנ"ל על מס' הדגים בים... אפשר לספור, רק שצריך כל הזמן להחסיר את מס' התאים המתים ולהוסיף את מס' התאים הנוצרים או משהו בקיצור, טרחה
כנ"ל על מס' הדגים בים... אפשר לספור, רק שצריך כל הזמן להחסיר את מס' התאים המתים ולהוסיף את מס' התאים הנוצרים או משהו בקיצור, טרחה
ר רותם ע New member 26/3/05 #28 אבל כמו שאין מס' תאים זהה בכל אדם, גם אין מס' דגים זהה בכל ים, וזה הכוונה היא מס' תאים של אדם ספציפי, לא חשבנו לרגע שהמס' שווה בכל אדם טוב, מה אני מסתבכת
אבל כמו שאין מס' תאים זהה בכל אדם, גם אין מס' דגים זהה בכל ים, וזה הכוונה היא מס' תאים של אדם ספציפי, לא חשבנו לרגע שהמס' שווה בכל אדם טוב, מה אני מסתבכת
ו וינטרפרש New member 26/3/05 #27 אבל אם לוקחים רגע מסוים אצל אדם מסויים, אפשר לספור. לא אמרתי באופן כללי.
ו וינטרפרש New member 26/3/05 #31 אבל עדיין יהיה מספר בטווח מסויים. לעומת זאת אי אפשר למצוא מספר של עצמים במרחב אינסופי (אם מתעלמים מהתאוריה של גלעדוס).
אבל עדיין יהיה מספר בטווח מסויים. לעומת זאת אי אפשר למצוא מספר של עצמים במרחב אינסופי (אם מתעלמים מהתאוריה של גלעדוס).
נ ניו יורק רפיח New member 26/3/05 #10 יש 234098 כי אני טמבל../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח