כמה דיווחים מהזמן האחרון

oreldi

New member
אני לא חובב פירות ים

וגם לא דגים. לכן לא טעמתי כאלה. אבל יכול מאוד להיות שהחלק הזה יותר מוצלח.
בעיה בבחירת המנות? השאלה אולי יכולה היתה לעלות, אם במסעדה מתמחה בבשרים נניח, הייתי מזמין פסטה. זה לא רלוונטי כאן, כשבשר וקינוחים זה חלק בלתי נפרד מהתפריט ושהזמנו כמעט את כל מנות הבשר (4 מהתפריט הרגיל ועוד אחת מהספיישל) והקינוחים של המסעדה.
כפי שהגיבו פה, יש כאלה שיותר אהבו את המסעדה. שווה לך לקרוא ביקורות שונות ולהחליט אם מתאים לך
 

ו י ק י 3

New member


 

FiReBall

New member
מסכים מאוד

חוויה מאוד יקרה וממש לא מיוחדת או טעימה במיוחד.
&nbsp
לעומת זאת, את החלק השני של החגיגות שחגגנו ב'אריה', אני ממליץ בחום.
 

oreldi

New member
תודה, זו אחת המסעדות שאני זומם עליה

כבר זמן רב. הזמנת את ארוחת הטעימות או מנות מהתפריט הרגיל?
 

FiReBall

New member
מהתפריט הרגיל

אבל היינו קבוצה גדולה ולכן התנסנו בהרבה מנות. אבל יש שם הרגשה הרבה יותר 'לארגית' מאשר בפופינה.
תפריט הטעימות בהחלט נראה מעניין.
 

oreldi

New member
קפה גן סיפור

לדיווח המלא בבלוג פה גדול

קפה גן סיפור היא מסעדה חלבית בחולון

ביקרתי שם פעמיים לאחרונה, בין היתר בפסח שאז המסעדה היתה כשרה לפסח.

מה אכלנו?

ראשונות

  • פולנטה כפרית: ירקות קלויים על הגריל על מצע פולנטה עשירה ומטבעות גבינת סנט מור בציפוי פריך (32 שקל): המנה כללה פולנטה, שני "מטבעות" גבינת סנט מור, ומעל הפולנטה כרובית, עגבניות, פטריות, בטטה, סלק ובצל. הפולנטה, שכללה חלב, היתה קרמית, רכה ומלאת טעם, והשילוב עם הירקות והגבינה היה מצוין. מנה טעימה וטובה.


עיקריות:


  • שקשוקה ירוקה- תבשיל תרד, מנגולד, שמנת וגבינת עיזים עם עגבניות שרי, גרגירי חומוס עשבי תיבול וביצים טריות (59 שקל): השקשוקה כללה את כל האמור למעט גבינה ושמנת שלא נראו במנה. מנה פשוטה, נטולת רוטב (נאמר מראש שאין רוטב) ובינונית. אולי אם היתה גבינה זה היה יותר טוב. כמו כן קיבלנו לחם כשר לפסח עם 3 מטבלים טובים- טחינה, לבנה וטפנד זיתים, וכמו כן סלט טרי.

  • רביולי בטטה ברוטב עגבניות (45 שקל) היתה מנה נוספת. עקב פסח, הפסטה היתה עשויה מקמח תפוחי אדמה. הבצק היה מצוין- רך אבל לא סמרטוטי, המילוי היה סביר, ויחד עם הרוטב זה היה רביולי טעים ומוצלח.

  • לזניה בטטה עם סלט (59 שקל) : הוזמן בביקור הראשון לפני פסח: דפי הפסטה היו טובים, רכים במידה, והמילוי שהכיל בטטה וגבינה, היה סביר. זה לא כמו לזניה טובה באמת, אבל היא היתה לא רעה. נחמד.

קינוח

  • פבלובה - מרנג נוגט, קרם מסקרפונה, קדאיף, תותים טריים וקרמבל בנגיעת קונפיטורת תות (38 שקל): גם זה היה בביקור הראשון לפני פסח. הקינוח היווה את אכזבת הארוחה. מראה המנה היה מבולגן להחריד, עם הררי קרם ושערות קדאיף בתוך צלחת עמוקה. הקרם היה חמוץ מדי, והיו יותר מדי שערות קדאיף. מרנג כמעט ולא היה. קינוח סתמי ומיותר.

שורה תחתונה:

מבחינת האוכל- הוא היה רוב הזמן היה טעים, (אם כי גם היו נפילות כמו הפבלובה והשקשוקה) ושווה את המחיר.

היו אבל 2 בעיות: השירות : המקום היה עמוס לעייפה והמלצריות ניסו לתמרן בין הסועדים, מתרוצצות ללא הפסקה, הולכות וחוזרות ללא הרף. ישבנו קרוב למטבח אז אי אפשר היה להימנע מלשים לב לזה, על אף שאני בדרך כלל מנסה (ומצליח) להתעלם ממה שמסביב. השירות שקיבלנו היה סביר, למעט המתנה של קרוב לחצי שעה למנה ראשונה. כששאלנו את המלצרית, לאחר כ-25 דקות מה קורה עם המנה, היא השיבה ש"עוד לא עברו 10 דקות". עניתי לה שעברו כבר מעל 20 ואז היא הלכה לבדוק. גם אם לא עברו – ממש לא היה צריך להגיד את זה.

דבר שני: הרעש היה מחריד! היה קשה לדבר בצורה נורמלית. ישבנו בפנים שהיה רועש יותר מבחוץ. אם אלך לשם שוב - אשב בחוץ ולא בפנים.







 

pix37

New member
נקרא שהיית סלחן מידי

פרט למנה הראשונה כל השאר היה בינוני ומטה, בנוסך המקום רועש ושרות קורס. בעיני נראה שהמקוםמכשח בכח קנה מידה
 

oreldi

New member
גם הרביולי היה טוב וגם הלזניה סבירה

למקומות כאלה אני בא עם ציפיות בהתאם. זה מעין בית קפה- מסעדה, אין לי ציפיות ממקום כזה כמו במסעדה איטלקית. הלזניה להיתה לא רעה בכלל והרביולי היה טוב מאוד, הרבה יותר מבית קפה ממוצע (שם בדרך כלל הייתי נמנע ממנות כאלה, אבל בעבר אכלתי הרבה מנות כאלה). לדעתי מבחינת האוכל זה ענה על הציפיות
השירות אכן היה חובבני והרעש היה מחריש אוזניים. אם הייתי גר בתל אביב, אלה היו סיבות מספיק טובות מבחינתי כדי לא להגיע לשם, אבל בגלל שאין כמעט אופציות נוספות באזור שלי ולא תמיד מתחשק לנסוע מחוץ לעיר- זו עדיין אופציה.
אם גם האוכל לא היה טוב זו כמובן לא היתה אופציה, היה עדיף כבר לאכול לחם עם גבינה בבית, אבל האוכל לדעתי היה בסך הכל טוב ומוצלח.
 

החתולית

New member
על הדיווחים

נונו כל כך קרובה אלי, ועדיין לא אכלתי בה
. פופינה על הכוונת שלי לארוחה חגיגית, בהזדמנות הראשונה
 
למעלה