כמובן, ועדיין הוא פשוט תבלין נוסף..
עם מאפיינים משלו, אכן ניתן כנראה להרגיש אם ממש מתאמצים, עקבות דומים לוניל, קינמון ובעיקר אגף מוסקט וציפורן, בהחלט אפשר לעשות איתו דברים נחמדים. עשיתי פעם גלידה של פקעות ורדים, מסטיקה וטונקה, וכמעט זרקו אותי מהבית. אבל לא משנה, שמתי יותר מידי ממרכיב אחד ושלוש, כמובן צריך במידה הכל, הטונקה אכן דומיננטית
עדיין מחזיק בקופסא מעל עשר שנים לדעתי, ממש לא משתמש בזה, לעומת זאת כל אחד מהמרכיבים שהזכרתי למעלה בשימוש מאסיבי בפני עצמם ולפעמים ביחד, זה בהחלט כבר סיפור אחר, לטעמי שימוש הרבה יותר מוצלח מ"סתם" טונקה..