כמה דיעות אקראיות...

elknetld2kil

New member
עוד 2 דברים

* שמעתי היום את הסינגל החדש של The Used וזה בדיוק כמו שחשבתי: השיר נשמע כמו שילוב של WTTBP וIWS,NT (של MCR וPATD בהתאמה). אני לא יכול להגיד שהתאכזבץי כי זה בדיוק מה שציפיתי לו. * שמעתי גם את הסינגל החדש של Funeral For A Friend. בניגוד לחבר'ה מלמעלה, עכשיו דווקא התאכזבתי. השיר הוא דווקא שיר טוב אבל ככל שהזמן עובר הלהקה ממתנת את הסגנון שלה וזה ממש מרגיז. ושוב פעם, השיר די טוב, אבל אני מעדיף את FFAF עם צרחות והרבה יותר Raw Energy (איך לעזאזל מתרגמים את זה לעברית??? "אנרגיה נאה"???). אני מקווה שיהיו בדיסק החדש שירים שמזכירים את הEP-ים הישנים שלהם והLP הראשון שלהם.

SainTonix

New member
לא מסכים בכלל, עד גוד שארלוט.

בתור מבין דבר בענייני גוד שארלוט- אני אומר לך: לא, הם לא קפצו על הטרנד בכלל, האלבום הקודם היה גוטי קשוח ואפל ודווקא בגלל זה הוא ל-א הצליח כמו כל האלבומים הקודמים שלהם. עכשיו כשהגיעה השאלה מה יהיה באלבום הבא, הם החליטו פשוט ללכת על משהו קליל יותר, כן, כדי שימכור קצת יותר ואנשים יותר יתחברו ויאהבו, היה קשה לאהוב את האלבום הקודם שלהם.. עכשיו הקטע שהם אמרו מראש לא לצפות שהם ימשיכו עם הפאנק פופ שהיה להם, גוד שארלוט זאת להקה שמשנה סגנון מאלבום לאלבום, יש כאלה שאוהבים רק אלבום אחד , יש כאלה שלא אוהבים כלום, אפחד לא חייב. האלבום הבא שכבר יצא בארץ לפני כמה ימים (הייתי בפולין, לא הייתי מודע שהוא כבר כאן) הוא אלבום קליל, כייפי שעושה הרגשה טובה כששומעים אותו, עדיין הם מכניסים מסרים אבל אי אפשר לצפות שהם ימחזרו את כל הסגנונות שהם עשו , הם לוקחים סגנון, ממצים אותו באלבום אחד, וממשיכים הלאה. בנוסף לעיניין הזה, אני לא מסכים לגבי הקטע של גלגלצ, יש המון אנשים שמתים על הסגנון הזה - לא בגלל שזה מה שמגניב עכשיו, אבל פשוט לא יוצא להם להיחשף לזה, ולפחות מבחינתי, זה ממש פותח לאנשים אופקים במוזיקה , אם זה יהיה פופולארי מבחינתי זה יהיה מצויין, מה אכפת לי שהמוזיקה שלי תהיה מוכרת ולא אישית שלי שרק אני יתלהב ממנה? למה שכל החברים לא ישמעו את זה גם בגלגלצ ויכירו להקות חדשות? אני אומר שפשוט ישדרו מה שהם רוצים, אם זה רוק- מעולה, אם זה לא- באסה, ממש לא אכפת לי ולא מפריע לי.

למעלה