אצלי
אבי ז"ל בגן עדן ואימי תומכת יותר ויותר!
זה חפירה כל כך מגיעלה שאני מסתכל גם במבט לאחור וגם על מה שקורה בארץ!ובאמת חלאס לא חבר שלכם אל תשאלו אותי בפייס בעבודה בפגישות עבודה ועוד על זה ,תלמדו מחול לא להיכנס לחיים של אדם שהוא לא חבר נפש שלכם.
לשם שינוי המילואים האחרונים והסופיים לא חפרו לי על זה ברוך השם!
אני מבין את ההורים כולם ובפרט כאן כחברה מאוד חומרנית וחברה שרק משדרת הצלחות ועוד ועוד ,אז גם ההורים רוצים כביכול להרגיש גאווה על אחרים ,הינה הבן שלי כך וכך ,פשוט להשוויץ מול החברה!וכשיש לך כתמים למינהם אז גם עליהם מדברים והם מרגישים לא בנוח!
למשל אבא שהבת בת 29 גרה אצלו והוא תומך בה כלכלית מרגיש בתוכו אפילו שהוא אוהב אותה ,הרגשה של יאלה שיבוא כבר המזל שלך ותבני לך חיים
וכשאתה אדם מאמין ועם ערכים אז אתה רואה אחרת גם את מוסד הנישואין!
ברור שתהיה קנאה חיובית לראות משפחות וילודה זה טבעי למדי!
לאימי יש 7 נכדים ובהתחלה עם ה2 הראשונים אתה מתלהב בתור סבא ואז רק בשישי אתה רואה וזהו!כיום יש יותר אחריות לנכדים כי זה גם לחסוך מטפלת כשצריך ועוד.
כאחד שגידל 3 אחים ו4 אחיינים באירוח שבועי כולל הריונות של גיסתי ,אז אני מנוסה כבר מה שנקרא !
ושוב כיום זה יהיה יותר סלפי בפייסבוק הינה אנו כביכול משפחה מאושרת ועוד!
עם החברים הנשואים אך אומרים יש מרחק מסויים וטוב שכך,הגברים הנשואים כנראה בגלל בחירה לא טובה תמיד במבט של קנאה הינה הוא עושה חיים משוגעים ויוצא למסיבות האוס וכו ,למרות שאני לא משתף את כל העולם בחיי!
אבל כך הם מקנאים משום מה בחופש של הרווקות !לא כיף להיות רווק במדינה לעומת גרוש שעשה את שלו חברתית מה שנקרא ולא צלח או שתפס את בן הזוג בוגד ! בגלל הילדים שהוא עשה אז יורדים ממנו כזה
בינינו דורי תבדקי כמה סבים וסבתים הולכים יד ביד עם הנכד ומתקשרים ותומכים בגידול ועוד ועוד חוץ מה2 הנכדים הראשונים בערך
היו משרות שהפסדתי בגלל הרווקות בחור נשוי נשמע למעסיק גם יותר יציב ורציני בתפיסה אלא אם כן הוא גיי
הלחץ החברתי כבר ממש לא מפריע לי גיליתי עדיף להיות רווק מאוחר מאושר מנשוי פלוס אומלל ומיוסר בביתו או להיות גרוש בהסכמה הדדית ולהיות עם התיק הזה!
במדינה הזאת פשוט להיות בנורמה חברתית מסויימת בחול למשל לא יחפרו לך או ישאלו אותך ,כי גם להורים לא נעים מרווקות הילדים,והם רוצים שהצקים של האירועים יחזרו אליהם ועוד ועוד להשוויץ מול כולם ופיטפוטי שיחות נשים וגברים במקצת