כמה הם מסוגלים לרמות ????

כמה הם מסוגלים לרמות ????

את יושבת עם גבר, הוא, העיניים שלו קורנות מאושר... מבלה איתך מחמיא לך... ואופס יום מתקשר ויום לא... תבלו עם הבחורה ואל תמציאו שטויות.. הכי פשוט במקום להרשים אותה בשביל להכניס אותה למיטה... בחיים לא אבין את הראש שלכם ..

AlteX

New member
לרמות?!?

לא הבנתי איך הגעת מהעובדה שהוא לא מתקשר יום ביומו לזה שהוא מרמה? הוא הבטיח לך שיתקשר כל יום? זה שהוא לא מתקשר יום ביומו לא אומר שהוא לא מעוניין להמשיך את הקשר... זה גם בהחלט לא אומר שכל מה שהוא רצה זה להכניס אותך למיטה... הוא יכול לרצות מליון ואחד דברים שונים, ואת יודעת מה, אם זאת רק תחילת הקשר אולי הוא עדיין לא בטוח מה הוא רוצה, וגם זה לגיטימי לדעתי. אם הדבר מפריע לך, פשוט תתקשרי אליו ותשאלי אותו מה הוא מרגיש כלפייך ובמה הוא מעוניין. שיא הכנות - תמיד עובד! אבל את לא יכולה להאשים אותו ברמאות לפני שדיברת איתו על כל העניין וביררת את הכל עד הפרט האחרון...

אין קשר לרמות במה שאמרת...

אבל מה שכן גם לי עלתה השאלה הזאת בדוגמה אחרת למה בנים סתם מורחים את הבנות כדי להוציא זיון? (מצטערת על המילה אבל זאת המילה הכי נכונה להגדיר את זה) כאילו אי אפשר לומר בא לי עליך וזהו? אם היא רוצה זה יקרה אם לא אז זה לא לא משנה כמה תמרח אותה....

לא פירשתי נכון את מחשבותיי..

התכוונתי שהם אומרים דברים שיכול להיות שהם בכלל לא מתכוונים.. בקשר לבחור זה סיפור אחר לגמרי..

AlteX

New member
הבעיה היא הפירוש של הדברים...

והפירוש הזה יכול להיות שונה אצל כל אחד מהצדדים... לדוגמה, בחורה יוצאת עם בחור והוא אומר לה: "יש לך עיניים מדהימות!", ובסוף הפגישה הוא עוד מחבק אותה. הבחורה עלולה לפרש את זה כ: "אני נהנה ורוצה להמשיך לצאת איתך" או "אני מת לשכב איתך כבר" (תלוי בבחורה), כאשר אולי הוא בעצם התכוון רק לזה שהוא אוהב את העיניים שלך ושום דבר מעבר לכך... אולי הוא בכלל רוצה רק ידידות, או שהוא עדיין לא יודע מה הוא רוצה... אולי הוא עדיין רוצה "לחיות ולראות". העניין הוא שכל אחד ואחת מאיתנו שונים, באים מרקע שונה עם נסיון שונה בפגישות ראשונות, לכן אי אפשר לצפות שלא תהיינה אי-הבנות כאלה בהתחלה. אז אם את רוצה להיות בטוחה במשהו, תשאלי אותו ישירות, אל תסתמכי על רמזים שאולי פירשת לא נכון...

אבל לדעתי יש לך גישה לא נכונה

כי א' את מפגינה פאסיביות מוחלטת, וב' את מתנהגת בקשר כמו במלחמה. כשנכנסת אתו למיטה, זה היה כדי ליהנות או כדי לנהל מו"מ? יכול להיות שסבלת מזה? שעשית את זה רק בשבילו? ואיפה את בכל העניין של הטלפונים? רוצה לדבר אתו - תתקשרי אליו, לא רוצה - אל תתקשרי אליו. כי לפי ההודעה, אפשר לראות כאן רק צד שרוצה ועושה, וצד שנענה ומצפה. גם אני לא הייתי מתקשרת למישהו כזה...

Vdrums

New member
את טוענת שהוא עושה פוזות

כדי להכניס אותך למיטה ובעצם את מסתבובבת סביב עצמך. את לא יכולה להתקשר? זה מוריד לך מהכבוד? את לא יכולה ליזום?

זה מורכב... וארוך

אגב מאוד נהנתי איתו במיטה אבל המטרה הייתה המשכיות איתו וזה מה שהוא הקרין לפני שהוא נכנס איתי למיטה, אחרי כבר לא שמעתי מימנו חוץ משיחה אחת שאני התקשרתי יום למחרת, סליחה ועוד שיחה שבה הוא אמר לי אני עסוק ואחזור אליך ולא חזר מאז יומיים.. העיקר לצאת בהצהרות של אני מחפש קשר רציני וכו'.... מאוד מחמיא לי שהוא ניכנס איתי למיטה זה אומר שאני שווה (צוחקת) רציתי עוד מימנו, אבל לא כול מה שאנחנו רוצים אנחנו מקבלים.. לצערנו..

Vdrums

New member
אוקיי, אז יצאת עם מניאק, קורה לא?

שילך לחפש בסיבוב.

Vdrums

New member
נכון, יש ויש גם את אלה שהם לא ככה.

איך מזהים? זה לא בעיה לבדוק אם גבר מעוניין בסקס נטו. אפשר למשוך אותו באף. אם את חשובה לו והוא רוצה קשר איתך הוא לא ילחץ ואם הוא מחפש מיטה אז הוא לא יטרח להישאר בסביבה אם לא תסכימי.

למגיבות לעיל....<בנות היענה>

הדבר היחיד שמציק לי למקרא תגובותיכן,הוא עניין "חדר המיטות"... אתן עדיין תחת הסטיגמה המיושנת/פרימיטיבית כי הגבר הוא היחיד "המחפש זיון"..... עורו נא ,פיקחו עיניים והפסקנה להתכחש לעובדות החיים!!!!!! את אותו "זיון" כדבריכן ,הנשים מחפשות באותה מידה ולעיתים אף יותר ,כך שהצעתי לכן היא ,אנא ,חיסכו ממני את התחסדותיכן. בשנים האחרנות מוצא אני עצמי ממש "נמלט" מנשים "המחפשות רק זיון".... בעידן מודרני זה בו המתירנות חוגג , נשים "מחפשות זיון" בדיוק כמו גברים.

חייבת...חייבת...חייבת...

הייתי פשוט חייבת...:) נחמדה לי הבוטות עם השפה היפה.. שיטה טובה..(; ולגבי נשים שמחפשות זיון..הלוואי שיותר גברים יבינו את זה.. ואז גם נשים לא יתביישו ולא יתחסדו.. חוץ מזה...אפשר לסגור את העניין בזה.. שגם נשים וגם גברים מחפשים את זה.. אולי הסיבות שונות..אבל המטרה דומה..(; ו...חייבת..חייבת...חייבת.. להגיד שהתגלגלתי פה מצחוק..ואתה יודע על מה אני מדברת..(;

לנמסה..... <מעדיף אותך כך,ברשותך>

שמחתי להעלות חיוך על פנייך...<נדיר ביתר כאן>... לקריאת תגובות נשיות לכתיבתי ,אני פוסק חד משמעית כי לדידי את משולה לוורד בודדה בגן היבלית הפמניסטי "החוגג" לו כאן, המכלה כל סיכוי לוויכוח עינייני ופרודוקטיבי מכל סוג. כה לחי ,והמשכיות לך. ד.א....מה אני אמור לדעת על מה שגרם לך להתגלגל מצחוק?...נשגב מבינתי הקלוקלת...אנא האירי עיני.

ברנש..קיבלת אישור..(;...

אני שמחה שאתה שמח.. ואם שנינו שמחים..זה כבר טוב..:) וואוו....אני משולה לוורד..ממ..נשמע מעניין...(; (בד"כ מחמאות שקשורות לפרחים תמיד נשמעות מפי הערסים למיניהם.. אבל מפיך זה נשמע שונה לחלוטין..חח..:)..) לגבי..מה שאתה אמור לדעת..שהצחיק אותי מאוד.. אני אתן לך רמז קטן..(;.. יום אחד..לפתע פתאום..גבר אחד הופיע.. הפגין קצת ממחשבותיו הישירות.. וישר הקפיץ את כל הבנות..(;...

לנמסה....

מעריץ את אבחנתך הדקה בעניין משלח ידי...כרגע ערס בהשעייה. את הוורד רכשת בזכות כנות דעותייך הבילתי משוחדות. בעניין "הקפיץ את כל הבנות"....לדאבוני הרב כל מה שהקפצתי הוא "פיוז פמניסטי טיפוסי".....כל אשר חפצה נפשי מלכתחילה, היה, להרעיד מעט מיתרי מחשבה חבוטים,חלודים ורדומים. נ כ ש ל ת י !!!!!!, אך עם כישלוני זה אסכין לחיות את שארית חיי.

ברנש בפוטנציה..:)

אבחנתי באמת דקה.. תמיד חשבתי שבמקצועי אני בלשית..(; לגבי דעותיי..דווקא ההיפך הגמור.. אני משתדלת להיות אובייקטיבית.. ולראות את הדברים עם ראש פתוח.. לא להיות מוגבלת או סגורה..(:)... (למרות שזה קשה לפעמים..חח..) ולגבי מה שהקפצת..הפיוז הזה.. זה בדיוק מה שהצחיק אותי.. יפה לך בחור חכם..הבנת את הרמז במלואו..(; ואם נכשלת..חח..תלוי איך מסתכלים על זה..(; וואי..אני לא מקנאה בך..באמת איך תוכל להמשיך ולחיות עם זה..:)

לנמסה....חייב לך הסבר...

ובכן,בעניין המשך חיי עם הכישלון המוזכר לעיל. התשובה טמונה בעצם קיומך,שכן, תמיד תשתקף לה דמותך החיובית בראי חלומותי ולא תאבד לה תיקוותי לעד.

למעלה