כמה הם מסוגלים לרמות ????

מובן שיש נשים שמחפשות זיון,

ויש גברים שנמלטים על נפשם מנשים כאלה, למשל אתה. אבל זה אל האישיו של השרשור, יש כאן בחורה ספציפית שהתבאסה ממישהו ספציפי, מה אכפת לה מה רוצות הנשים האחרות.

born2b

New member
למה מניאק?

הרי זה לא שהבנאדם הבטיח לה הרים וגבעות ונעלם. אולי באמת היה לו כיף איתה בתור משהו קליל ואולי בכלל הוא דווקא כן היה מעוניין ביותר אבל שינה את דעתו ו/או החליט לקחת פסק זמן, אי אפשר לדעת... למרות שלרוב הנשים יש נטייה לתייג גברים כמניאקים ברגע שהדברים לא מסתדרים בדיוק לפי איך שהן רוצות, לפי דעתי זה טיפשי, לא מבוסס ,לא לעניין, ואפילו ברברי משהו. למען שיוויון הגברים

my s e l f

New member
גם לי זה פשוט...

לא צריך לתפוס את הגברים ברצינות בהתחלה. את צריכה לחכות עד שהוא יראה לך שהוא רציני באמת - ויתקשר כל פעם שאת חושבת לנכון. ולגבי הראש שלהם - זה ראש של ילד קטן (לא כולם) יש כאלה שבדרך כלל שמתבגרים רק מגיל 25 ומעלה - בניגוד לאישה. יש כאלה שלא מרגישים בנוח עם זה שאישה באמת רוצה אותם - ומוכנה לקשר לכן הם מפחדים ובורחים (חלקם) - אבל לא צריך להתרגש מזה - ככה אני חושבת.

tokit

New member
לא כולם כאלה..

יש הרבה שיגידו לך מההתחלה שהם רוצים רק זיון.

למה לדבר בהכללות?

נכון שיש הרבה זבל, צריך לדעת לזהות את הזבל וגם חשוב לדעת, שעם זבל לא מתעסקים!!! רוב הבחורים באזור שלי דווקא לא מתנהגים ככה בכלל!

born2b

New member
ללא מילים

כל הכבוד לכותבת על שהצליחה לדחוס כל כך הרבה שטויות בהודעה קצרה אחת
לשפוט התנהגות של גברים ע"פ סטנדרטים של נשים זו טיפשות (ואולי הטיפשות המרכזית של המין הנשי בקטע הזה) גברים זה לא נשים והגיע הזמן שתבינו את זה כבר. אני לא אומר שאין כאלה שמתחנפים כאסטרטגיה אבל להסיק את זה מזה שהוא יום מתקשר ויום לא? ממש לא. ודרך אגב, מכיוון שאנו בשנות האלפיים (למרות שההודעה שלך נראית משנות החמישים) את לא חייבת לחכות לטלפון שלו: גם את יכולה להתקשר ופשוט לשאול מה קורה ולמה להכליל? נמאס כבר שכל סתומה חושבת שיש לה לגיטימציה ללכלך על המין הגברי... תחכימו קצת במקום ללכלך.

למעלה