כמה השקעתם בעיצוב הבלוג

דם דם

New member
אאממממממ

בעיקרון התחלתי בעיצוב ככה ככה ואחר כך אחרי איזה שבועיים בערך שיניתי את העיצוב אז בעיקרון העיצוב כן משנה לי ואני כבראה ישנה אותו בעתיד אם יהיה יותר רקעים מעניינים או דברים כאלה או אפשרות לשים רקע מתמונה שאני בוחר (כמו בכרטיס האישי) בעיקרון העיצוב הוא חלק בלתי נפרד,אצלי הוא עוד ישתנה אבל תמיד ישמר אצלי אווירה של עיצוב עדין

reedgreenwhait

New member
כשפתחתי את הבלוג

היה רק עיצוב קלאסיק, לא היו הרבה אפשרויות בחירה, לא נדרשה השקעה רבה... עם בו הפריסטייל שיניתי את העיצוב, ועשיתי בו שינויים קטנים לאורך הזמן ועדיין עושה.

עד כמה העיצוב חשוב לך?

כלומר, את עושה פה ושם שינויים בהתאם, אבל עד כמה זה באמת יפריע לך אם לא תגיעי למה שאת רוצה, או שפשוט לא היית "מתה" על העיצוב הזה, אבל זה לא ממש מפריע לך - "העיקר התוכן"?

reedgreenwhait

New member
חשוב למדי...

צריך איך שהוא לפצות על התוכן
ארצה להגיע בעיצוב רק למשהו שאני יכולה להגיע אליו...

reedgreenwhait

New member
לא שהעיצוב שלי מפצה על התוכן שלי...

מוסיפה שאלה: הייתם לומדים משהו במיוחד כדי לעצב את הבלוג שלכם, למשל HTML? אני ניסיתי ללמוד HTML...זה לא הלך. אני בכל מקרה מעדיפה עיצוב פשוט...

ayala26

New member
גם אני בעד עיצוב פשוט

אני יודעת HTML ולא משתמשת מספיק לי בעבודה - (אני בונה אתרים למתווכי נדל"ן) אני בחרתי באחד מהעיצובים המוצעים. פשוט ועדין - כי פתחתי בלוג בשביל לכתוב והעיצוב הוא בשביל שיהיה נעים לקרוא. אני מאוד מרוצה ממנו ולא החלפתי אותו מאז שפתחתי את הבלוג. יש בלוגים כהים מדי או בצבעים צעקניים שלא נעים לקרוא לאורך זמן. השבוע הוספתי פעם ראשונה טיימר - בגלל שאנחנו באמת סופרים את הימים עד לחופשה השנתית.. זה נחמד
כל פעם שאני נכנסת לבלוג שלי אני רואה כמה זמן עוד נשאר.. אבל בסוף אסיר אותו כי יותר מדי קשקושים מסביב גורעים יותר מאשר מוסיפים לדעתי.

אני מניח שכן הייתי מנסה ללמוד טיפה

במידה ולא הייתי יודע. למשמחתי, אני כן מכיר את HTML ושאר החבר'ה.

הדבר הראשון שעשיתי.

אני חייב שהמקום בו אני כותב או פועל, יראה על הצד הטוב ביותר מבחינתי - אם לא אוהב את העיצוב של הבלוג שלי, לא אתפלא אם אכתוב בהרבה פחות, אם בכלל. אני חייב את החופש לעשות כרצוני עם העיצוב. אני זוכר את התקופה בה היה ניתן לעבור בתפוז ל-"פריסטייל". לא מעט אנשים (ואף בכירים) שאלו אותי למה אני לא עובר ועדיין "תקוע" בקלאסיק (העיצוב הפשוט). התשובה שלי תמיד הייתה שאני לא רואה בפריסטייל שום דבר שיאפשר לי ליצור את העיצוב האידיאלי והרצוי, אף על פי שניסיתי המון ליצור אותו - לא הצלחתי. היום, כמובן, כבר עברתי ואני פחות או יותר מרוצה. אני שם דגש חזק לעיצוב, לא פחות מהכתיבה עצמה. למעשה, אני יכול להשוות את שני הפרמטרים האלו בלי בעיה. כן - עד כדי כך. אז כן, אני חייב שהבלוג שלי יראה טוב, ושאף קו או פיקסל לא יפריע לך, או שמא יהיה בצבע שאני לא רוצה שיהיה...

idodo cohen

New member
תמיד השתדלתי לתחזק את העיצוב.

שיהיה לוגו, להתאים אליו עיצוב, שיראה נעים לקריאה, ושיכיל דברים נחמדים. כמובן שבתקופת הקלאסיק זה היה הרבה יותר מוגבל. ומאז שהתווספו האפשרויות החדשות-ישנות [עיצוב פריסטייל] והחדשות-חדשות [שעון קאונט-דאון ודומיו], השמיים הם הגבול.

פגעסוס

Well-known member
בהתחלה

סתם בחרתי עיצוב מרשימת עיצובים שהיו קיימים (קלאסיק). כאשר הגיע הפריסטייל, עיצבתי את הבלוג כמו שאהבתי וככה זה נשאר כמעט שנה (למרות שהבלוגו השתנה מספר פעמים). בשלב מסויים נמאס לי מהעיצוב שהיה והחלפתי אותו. בהחלט יכול להיות שאני אשנה שוב כשיימאס לי מהעיצוב הנוכחי.

avocumber

New member
כשפתחתי אותו? לא יודעת.

בזמן האחרון אני כותבת בו יותר. והעיצוב? משתנה. גם בגלל דברים טכניים, כמו העיצוב של הרשומה באמצע ושני טורים בצדדים, שאני מעדיפה אותו, אבל משום מה, אצלי, לפחות, זה יותר יותר גדול מהמסך, וזה מעצבן!!! אז בימים האחרונים עברתי לטור צר- טור רחב. פעם החלונות שלי היו שקופים למחצה, אבל אז כתבתי רשומה שחלק ממנה היה מוסתר, והיה צריך לבחור אותה בשביל לקרוא את כולה, אז שוב עשיתי שינוי. לאחרונה גם הורדתי חלק מהרשימות, כמו הרשומות שאני אוהבת, שאני לא ממש מעדכנת, אז זה די חסר פואנטה. וכשאני משנה את הרקע, אני משנה בהתאם את צבע החלונות. לאחרונה "התמכרתי" לקוביות קוד חופשי. עשיתי שם כמה כאלה עם טקסטים בקוביות קטנות ופסי גלילה. עשיתי קוביה של מוסיקה פעמיים, שאפשר לעשות קנון, ושיחקתי עם זה הרבה והיה די משעשע, אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן. עשיתי קוביות "תפוזיות", כמו זו שלא הומלצה ע"י תפוז אנשים. לא נראה לי משהו לא בסדר, סתם חביב. טוב, לא אלאה אתכם בכל הקוביות שלי. אני גם משנה את התמונה הראשית מדי פעם. כן, אני רוצה שהמבקרים בבלוג שלי יאהבו גם להסתכל עליו. וגם אני.

למעלה