למה מתנפלים על המועצות הדתיות?
למה אתם לא אומרות לקצץ בדמי אבטלה לכל הפרזיטים שיושבים בבית ולא עובדים כי נוח להם לא לעבוד (ולא כי הם פשוט לא מוצאים עבודה), או לכל אלה שזרוקים במוסדות גמילה מסמים ועולים הון למדינה - אחרי שחזרו על אלונקה כי רצו לעשות חיים במזרח? זה שאתן חושבות שמדריכת כלות היא לא חשובה, זה לא אומר שזה לא חשוב לתושבים רבים אחרים (וגם להרבה מחברי/חברות הפורום הזה!) ולדעתי תפקידן של המועצות הדתיות חשוב מאוד לכל אלה שמשתמשים בשרותי הדת במדינה, ויש הרבה כאלה. אז די לקפוץ כל הזמן על הדתיים/חרדים כשעירים לעזאזל. זה פשוט לא הוגן והאמת שדי נמאס!! הרבה מהם עובדים, ומשרתים בצבא, וזה שהתקשורת מרעילה לכן את הנשמה עם הדתיים גנבים והדתיים לוקחים - פשוט די!! לא נראה לי שיש כאן מישהיא שמתנדבת בזק"א, ביד שרה, או בקו לחיים (שאלו בסה"כ 3 דוגמאות מתוך עשרות/מאות של אירגוני חסד חרדים) ומבלה שעות על גבי שעות עם ילדים נכים/חולים/מפגרים וכדומה. והם (החרדים) כן עושים את זה!! אז אולי לא בדרך המקובלת עליכן (צבא) של לתת למדינה, אבל בהחלט בדרך שלא נופלת מזו שלכן. כי לפעמים לסעוד ילד חולה בשעות הלילה, כשהוריו יוצאים לחופשה קצרה בת 4שעות ממטתו, טוב ומועיל יותר למדינה מלהגיש קפה בבסיס (ואני יודעת שהאמירה הזו תרגיז כמה כאלה שעשו בצבא הרבה, והרבה יותר מלהגיש קפה...) אני לא נמנת על החוג החרדי, אבל פשוט נמאס לי לשמוע ולקרוא את ההתנפלות הזו עליהם.