כמה זמן נמשכה הלידה שלכן?

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
כמה זמן נמשכה הלידה שלכן?

מתחילת הלידה, היינו - צירים/ירידת מים ועד הלידה עצמה.

שעות ספורות

עם התאומים התעוררתי (ירידת מים וצירים סדיירם כל 4 דקות) ב 4 וחצי, נולדו ב 8 וחצי ו 9 וחצי - סה"כ 5 שעות. עם הקטנה התעוררתי ב 3 לפנות בוקר (באדיבות האח היונק), ב 7 בבוקר היו כבר צירים רציניים (מבחינת הכאב - לא תזמנּו), ב 10 וחצי היתה ילדה. ברוטו 7 וחצי שעות, נטו 3-4 שעות. (כלומר - הלידה השניה היתה קצרה/מהירה יותר, אבל התעוררתי בשלב מוקדם יותר).

סטיוויה

New member
שאלה מצויינת

לידה ראשונה-מים ירדו בשבע בערב והצירים התיחלו רק בבוקר למחרת והכל היה מאד איטי ונסחב. בסוף היה קיסרי. לידה שנייה-נצח.צירים במשך שבוע. אחרי זה מהעב של יום חמישי עד שישי אחה'צ שאז הגעתי לפתיחה של 4 בקושי.ילדתי רק בשלוש בבוקר(בין שישי לשבת). לידה שלישית-קשה לי לדעת בוודאות כי הפקק התחיל לצאת בשישי ובמשך יום שבת היו צירים רחוקים מאד ולא הרגשתי שאני ממש בלידה אבל הרגשתי שזה מגיע.הלידה עצמה לתחושתי התחילה בחמש אחה'צ כי הצירים התחזקו והצטופפו ובשבע בערב כבר ממש הרגשתי בלידה.הקטנה יצאה לאוויר העולם בעשר וחמישה. שלוש וחצי שעות של לידה. מומלץ.

swann

New member
היתה ארוכה...

צירים מ-3 בבוקר שהלכו והתחזקו, 6:00 נסיעה לבי"ח בסביבות 14:00 קיבלתי אפידורל (רק 2.5 ס"מ) וב-23:18 הפציעה הילדונת אחרי חצי שעה של לחיצות. בין לבין האפידורל תקע את התהליך נתקעתי שעתיים על 6 ס"מ וקיבלתי גם פיטוצין. 20 שעות וחצי בערך. מקווה שכמו שקורה לרוב היולדות, בפעם השניה יהיה יותר קצר.

mise

New member
אצלנו

היא נמשכה 27 שעות. ירידת מים בשלוש בבוקר יום שישי (או חמישי?), צירים לא סדירים מאז ובשש ושלוש בבוקר יום שבת היא הגיחה.

כרמית מ.

New member
בערך 6 שעות

לידה ראשונה היתה קיסרי יזום. זמן צירים 0. לידה שניה - בשלוש אחה"צ התעוררתי (הייתי חולה ונשארתי בבית) בתחושה לא ברורה, שכנראה היתה התחלת הצירים, אבל זה עוד ממש לא היה ברור, ועוד הלכתי להביא את הילדים מהגן, והכל, ללא בעיות (ובלי עצירות לצירים). בסביבות 18:00 כבר היה ברור שזה "זה". ילדתי ב-23:40. (לידה ראשונה מבחינת הגדרה).

POOH*

New member
אהם...

הראשונה מרגע שקיבלתי את הזירוז הראשון [שהיה בנר] עד שגיא הוצאה עם הואקום - 3 ימים. השניה - לא יודעת בדיוק. הצירים הצירים התחילו מ תישהו בשישי בערב ומאי יצא בשבת בצהריים.. אבל אני יודעת שב- 13:00 כשענת הגיעה הייתה לי פתיחה רק של 3. ושעתיים אח"כ הוא כבר היה בחוץ. POOH

tonti

New member
הראשונה קיסרית.

השניה: ירידת מים ב-6:00 בבוקר צירים התחילו ב-23:00 בלילה וילדתי ב-10:30 בבוקר. יעני מירידת מים עד הלידה-28.5 שעות.

tamarama

New member
5 שעות

ב10 התעוררתי עם ירידת מים, ב-15 הוא היה בחוץ. <לא כולל חודשיים צירים ויומיים טפטופי ירידת מים...> <אבל מי סופר?>

פלגיה

New member
תלוי ממתי סופרים

אני מדברת על הלידה האחרונה. שלושה שבועות של צירים באים והולכים, חמישה ימים של צירים די אינטנסיביים. אבל בפועל - מהציר הכואב (על-אמת, זה שגימד את כל מה שהיה לפניו) עד הלידה עצמה - שש שעות. (לעומת הלידה הראשונה שבה היה לי דימום בארבע בבוקר, והילדה היתה בחוץ לאחר 3 שעות)

Manty

New member
:Mine

Furst birth: Started with bleeding. 4 hours later, no contrax, c-sec. 0 hours. Second birth: 12:00 midnight (of due date) woke up with the long wished for feeling of a contraction (!!!), gave birth the following day at noon. 35 hours. Third birth: Water broke at 9 P.M., gave birth at 9:30 A.M. 12 hours. Next birth ???​

ס י ס

New member
אצלי:

לידה ראשונה: ירידת מים ב22:30, לידה ב13:31 למחרת (3 שעות של לחיצות בפתיחה מלאה. ואקום). לפני ארבע שנים ויומיים! לידה שניה: היו צירים ופעילות רחמית במשך כמה ימים, הצירים התגברו לקראת ערב, ב2:00 החלטתי שהם כבר סדירים, וב10:37 ילדתי.

עינבלית

New member
מתחילת הצירים-3 ימים.

מירידת המים : 6:20 המים פקעו, 11:50 הוא נולד.תלוי איך סופרים.

mise

New member
נכון. לא חשבתי על זה.

תלוי איך סופרים. גם אצלי התחילו טפטופי מים יומיים לפני הירידה הגדולה. אז איך באמת סופרים?

פלגיה

New member
בבתי חולים זה לפי פתיחה של 3 ס"מ

או בסימנים של - צירים כל חמש דקות במשך יותר משעתים או ירידת מים או דימום וגינלי. ברור ש"הלידה" מתחילה עוד לפני, אבל זה מה שמכניס לחדר לידה.

שָׂרָה

New member
ואצלי

לידה ראשונה: ציר ראשון ב6:30 בבוקר אחרי שבוע של יום צירונים ויום כלום. עד הלידה ב3:41 לפנות בוקר לידה שניה: ציר ראשון ב6:30 בבוקר אחרי שבוע של יום צירונים ויום כלום. אחרי שהיה טפטוף שבועיים לפני זה. ביום הלידה שום צירים מהציר של הבוקר עד 16:30 אחרי הצהריים, מאז הצירים התחילו בצורה רשמית אבל לא סדיר בין אחד לעשרים דקות ל3 דקות עד הלידה ב11:20 בבוקר ביום המחרת

הממממ גדול... ../images/Emo13.gif

לידה ראשונה - 36 שעות מצירים וירידת מים בטפטוף עד יציאת התינוק, בלי אפילו צירצור אחד או איזה ברקסטון קטן במהלך ההריון... לידה שניה - ברקסטונים מאמצע שביעי, צירים שהביאו לפתיחה של 3 ס"מ כמעט ומחיקה כמעט גמורה מחודש שמיני ועד בוקר הלידה, הלידה עצמה - מסביבות 17:00 כשהיה ציר "חדש" (אחר מקודמיו כלומר) שהיה ברור שמציר כזה לא חוזרים אחורה - התינוק נולד ב - 2:15 בערך בלילה, כלומר - כמעט 10 שעות. לפי ההגיון הזה בלידה הבאה אני יולדת תוך 3 שעות וברביעית תוך שעה. יללה בסדר...

שאלה על ברקסטונים...

איך זה מרגיש בכלל? כלומר, זה כאב חזק או סתם כאבי מחזור קלילים באזור הרחם שעוברים תוך דקות ספורות? (עד עכשיו חשבתי שאלו סתם כאבים של גדילת הרחם) שוב מדגישה שהם לא ממש כואבים, מאוד נסבלים וגם לא לעיתים קרובות.

mise

New member
אצלי הברקסטונים

היו כאבים די חזקים, לפעמים באופן קצוב ולפעמים פה ושם כאב. ואלו היו כאבים כמו צירים
רק לא צירי לידה אמיתיים.

למעלה