כמה זמן נמשכה הלידה שלכן?

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
יש לציין,

שהכאבים היו כה עזים, שהיו מעירים אותי באמצע הלילה ומאלצים אותי לעמוד מיד על ארבע ולנוע קדימה ואחורה, כמו "דיו, דיו!!" שתינוק עושה שהוא עולה על 4. אבל תמיד ידעתי שאלו לא צירים אמיתיים, לא יודעת למה. אומרים שצירי ברקסטון נעלמים אם שותים הרבה מים או כוס משקה אלכוהולי. לא ניסיתי, לא יודעת (למרות שכן נהגתי לשתות כוס יין פה ושם בהריון, אף פעם לא יצא לי באמצע ברקסטון).

פלגיה

New member
ואצלי ההוכחה שזה ברקסטונים

ולא צירים אמיתיים היתה אם הצלחתי להירדם. כאב שהעיר אותי בלילה - היה כבר צירי לידה. אבל אי אפשר לדעת מראש. בדיעבד כאשר מגיע הכאב האמיתי יודעים שכל השאר היה רק הכנה.

swann

New member
../images/Emo35.gifועוד שאלה על כאבי רחם

להריון שני ומעלה - הגיוני שמדי פעם ממש כואב ברחם? לא הכאב של המתחות העור (היה לי וכאב בהריון הראשון) - הפעם זה הרבה יותר פנימי, אני מרגישה שזה ברחם (הגדילה של הרחם?), ולא נראה לי שיש התקשויות. שבוע 19+3, התחושות האלה בערך מתחילת השליש השני. מוכר?

גם לי זה מוכר

וקראתי שכאבים כאלו באמת נובעים מהמתחות רצועות הרחם וגם מהגדילה של הרחם עצמו.

swann

New member
נורא מוזר, כי בהריון הראשון לא היה

ככה. הרגשתי רק את העור מבחוץ...

mise

New member
גם לי כאב פנימי.

בהריון הראשון (ההריון הזה עוד לא הגעתי לשלבים, אני חושבת).

שתי לידות, זמן שונה

שתיהן התחילו בצירים. האחת נמשכה 14 שעות והשניה 7 שעות. בראשונה ילדתי עם אילנה ובשניה עם פולי (אילנה היתה בחול).

הראשונה 6 שעות

ב 17:00 התחילו לתת זירוז, וב 23:00 היה בחוץ השניה 3 שעות מהציר הראשון ועד הגיחה לאוויר העולם האם זה אומר שהלידה הבאה תארך שעה וחצי

tookmy

New member
ממתי סופרים?...

צירים כל שמונה דקות התחילו בשבת בערך בשבע בבוקר. בערך 20 שעות לאחר מכן הגעתי לפתיחה של 3 ס"מ. ביום שני ב5:50 בבוקר, אחרי פיטוצין ואפידורל, הגיחה הגברת לעולם. סופרים את זה 24? 48? כי בשבת היתה לי פתיחה של ס"מ וחצי בסך הכל, אבל צירים ברורים וסדירים (שהלכו ונעשו פחות ופחות סדירים ככל שהתקדמה הלידה
)

סתם בא לי לענות,

אפילו שלצערי אני לא מועמדת פוטנציאלית ללידת בית
ראשונה-קיסרי חרום (הייתי בפתיחה של ארבע+צירים) שניה-מרגע ירידת המים-נבדקה פתיחה של 3 דקותיים אח"כ,ועשרים דקות אחרי ירידת המים היה ילד בחוץ. מזל מזל מזל שכבר הייתי מאושפזת,כי אין מצב שהייתי מגיעה אפילו לרכב אחרי ירידת המים.(שבוע 33+)

למעלה