הוירטו משפיע עליך במציאות? ברור שהוירטו' היא חלק מהמציאות,זה חלק מהמטריקס
ל ליאור243 New member 11/7/12 #46 הוירטו משפיע עליך במציאות? ברור שהוירטו' היא חלק מהמציאות,זה חלק מהמטריקס
ק קייזר סוזי New member 11/7/12 #48 נו זה מובן מאליו הנקודה היא שנדיר אצלי שאני לוקחת דברים מפה, החוצה.
ר רינתי77 Active member 11/7/12 #43 אני מסכימה איתך. היות והשהייה בוירטואליה היא אחת מהפעילויות שלנו, הזמן שאנו מקדישים לכך הוא זמן אמיתי והוירטאליה מעוררת רגשות אמיתיים זה הופך אותה לחלק ממשי בחיינו.
אני מסכימה איתך. היות והשהייה בוירטואליה היא אחת מהפעילויות שלנו, הזמן שאנו מקדישים לכך הוא זמן אמיתי והוירטאליה מעוררת רגשות אמיתיים זה הופך אותה לחלק ממשי בחיינו.
מ מוטי חוף מציצים New member 11/7/12 #66 אותה השאלה אפשר לשאול לגבי צפיה בטלויזיה. וגם שאלה לגבי הפייס.. מדוע לא. לדעתי הפייס תופס זמן רב יותר מאשר תפוז.
אותה השאלה אפשר לשאול לגבי צפיה בטלויזיה. וגם שאלה לגבי הפייס.. מדוע לא. לדעתי הפייס תופס זמן רב יותר מאשר תפוז.
מ מוטי חוף מציצים New member 11/7/12 #72 כל בר בי רב ותינוק של בית רבן מבין שהשאלה נמצאת בתגובה שלי למעלה חחחח..אין צורך פעם נוספת. ליאור כעת קובי פרץ הופעה חיה בערוץ 24 מעניין אותך? מעניין לשאול את דעתך. זה גם קשור לצפיה בטי וי.
כל בר בי רב ותינוק של בית רבן מבין שהשאלה נמצאת בתגובה שלי למעלה חחחח..אין צורך פעם נוספת. ליאור כעת קובי פרץ הופעה חיה בערוץ 24 מעניין אותך? מעניין לשאול את דעתך. זה גם קשור לצפיה בטי וי.
ל ליאור243 New member 11/7/12 #75 אפשר לשאול את השאלה על כל דבר ציניות מכיר? תשאיר את קובי פרץ בערוץ 24 ,לא הוא ולא מה שיש בטלוויזיה מעניינים אותי.
אפשר לשאול את השאלה על כל דבר ציניות מכיר? תשאיר את קובי פרץ בערוץ 24 ,לא הוא ולא מה שיש בטלוויזיה מעניינים אותי.