ראש אגודת הפופילים
New member
אני בהחלט מבינה אותך
אני בת 18, אחת שנסיבות החיים שלה גרמו לה להתבגר מהר מאוד... ולמרות הכל יש לי 2 תחביבים ואוספים - אוסף של בובות פרווה ותחביב/אהבה/פטיש או איך שלא תקראי לזה לפו הדוב
אני אפילו פופילית מוצהרת
בכלופן, לא משנה כמה האנשים שמכירים אותי יאמרו לי שאני בוגרת, ברגע שהם יראו את בובות הפרווה המאוד רבות שיש לי, או את מבחר הדברים שפו הדוב מתנוסס עליהם שיש לי הם ישר יאמרו לי כמה שזה דבילי וילדותי או יצחקו על העניין. פעם היה אכפת לי, אחרי שהבנתי שלא משנה מה אנשים תמיד ימצאו מה לומר ועל מה לומר ואת מה לבקר גם כשלא שואלים אותם הבהרתי להם שזו אני, זה מה שאני אוהבת, והם יכולים לא לקבל את זה, אבל את הביקורת שלהם שישמרו לעצמם. מה שבטוח, כל מי שנכנס אליי לחדר ורואה את שבתאי, הבובה האהובה עליי, יוצא עם חיוך
במילים אחרות - אין לי ספק שהרבה יותר נוח וכיף לגור עם מישהו שהוא כמוך ושאת יודעת שלא ילעג לך ולא יבקר אותך, אבל תמיד תמיד תמיד יהיה האדם האחד (או העשרה) שלא יאהבו אותך או את התחביבים שלך ואולי גם ילעגו לך - זה לא אומר שאת צריכה להתבייש במי שאת ובטח שבטח לא להרגיש מושפלת או לחיות מאחורי חומת מגן.
אני בת 18, אחת שנסיבות החיים שלה גרמו לה להתבגר מהר מאוד... ולמרות הכל יש לי 2 תחביבים ואוספים - אוסף של בובות פרווה ותחביב/אהבה/פטיש או איך שלא תקראי לזה לפו הדוב