כמה חם!

כמה חם!../images/Emo178.gif

עם מזג האוויר המתחמם והולך, עד כדי רתיחה, כדי להתעודד, מה הדבר הכי טוב בקיץ? אצלי אלו הימים הארוכים, שיש אור עד מאוחר. זה לא משנה לשעות העירות שלי, אבל טוב כשיש בחוץ אור ומרגישים קרובים לצהריים גם בערב המאוחר. הדבר הכי רע זה ג'וקים, אבל השנה היו כמה גם בחורף.

korpiklaani

New member
אי אפשר להתעודד../images/Emo10.gif

הדיכאון מגיע עם הקיץ, חוסר אונים מול איפה אתה הולך לקבור את עצמך בתוך הדבק והזיעה. ואולי באיזו אמבט קרח אתה הולך להטביל את עצמך! סיוט! השמש מסנוורת ומסוכנת <טוב לא כרגע , כרגע זה רק סופת חול מגעילה וחונקת> ואין יותר אשכוליות ותפוזים טובים
והכי נורא , קשה להרדם בחום ועד שנרדמים תוך שעה יש כבר שמש שגורמת גם לקום. החור באוזון הרבה יותר מורגש בחום ויש עוד מלא חסרונות , אין יתרונות! בקיצור אני רוצה איזה אנתרטיקה או סיביר

אני היחידה כאן שאוהבת קיץ? ../images/Emo12.gif

על אף החום הכבד והשמש המסנוורת, החורף כל כך יותר נורא מבחינתי שזה עדיף לחלוטין ><. ז"א, בחורף הקור מקפיא אותי לחלוטין [אני נוטה להתקרר מהר פי כמה. העמידות שלי לקור נוראית, אבל דווקא לחום יש לי עמידות טובה] ומכיוון שיש לי בעיות ברכיים, הן מחריפות באופן משמעותי בחורף [השפעה של הקור]. ואז מגיע הקיץ, ופתאום אני שוכחת שהברכיים מציקות לי
[טוב, לא בימים האלה ספציפית ><. אבל בד"כ. בטח עוד מעט, כשהן יפסיקו לכאוב ממש, הן פשוט יפסיקו לכאוב לגמרי לאיזו תקופה.] הימים מתארכים, ומבחינתי - גם אם אני חוזרת מאוחר מבד"כ, זה לא נראה משונה להורים שלי, מכיוון שהשמש שקעה רק לא מזמן...
ומבחינתי גם בקרוב [אם אעבור את הבגרויות בשלום, בע"ה] יהיה חופש! ^_^ בקיץ אפשר ללכת עם בגדים נוחים הרבה יותר, ולא צריך לעטוף את עצמך באלף שכבות. אה, ואפשר ללכת עם חצאיות בלי מכנסיים ממתחת, סוף כל סוף >< [מה שמשפר את היחסים עם אמא, כי היא שונאת שאני מתלבשת כמו דתיה. אבל זה כל כך יותר יפה - !]

Tristitia

New member
לא יודעת

הייתי מאוד רוצה לחפש משהו מעודד בקיץ, ופשוט אין. טוב אולי גלידה חחחח
הקיץ בארץ הוא בלתי נסבל , קשה לי יותר לנשום , סובלת מאלרגיות (במיוחד עכשיו באביב) החורף הרבה יותר נוח במיוחד כי הוא לא קר סה"כ אולי 10 מעלות פחות מבדרך כלל וגם זה לא רוב החורף.ולאחרונה אולי יורד גשם פעמיים בשנה (שגם זה מאוד מדאיג , גם ככה המים באיכות נוראית). בקיץ אני מרגישה חצי ערומה ואני ממש לא אוהבת את זה, אני אוהבת דברים מחממים ומגנים ואם כבר אין כמו שמיכת פוך ושינה עמוקה בלי הפרעות חום ולחפש מזגן /מאוורר . וכמו שציינת בגלל הג'וקים אני מוכנה שלא יהיה קיץ אף פעם - כאלה מגעילים
וחושך? אין לי בעיה איתו - הוא דווקא מאוד מעודד אותי

Grom18

New member
לגמרי מסכימה.

חוץ מזה הבגדים של החורף הרבה יותר אלגנטים. כל הג'קטים והמעילים הארוכים
לשם שינוי האוויר גם טיפה יותר נקי. אני מוצאת את החורף מעודד, זמן לחשיבה ולעצמך. וגלידות וארטיקים בקיץ כאלמנט מאולץ מעודד בקיץ בגלל שזה מקרר

Limbonic Art

New member
תודה לכן../images/Emo6.gif

כבר חשבתי לפתוח פורום לאוהבי חורף, כי הרגשתי לבד

p019

New member
שינויים, לדעתי, זה תמיד טוב

אז כן, גם בחורף וגם בקיץ, יש יתרונות וחסרונות. הכי חשוב זה שיש שינוי. לא הייתי רוצה לחיות בחורף ניצחי כמו שלא הייתי רוצה לחיות בקיץ ניצחי. הכי כיף בקיץ זה הפרות המגניבים של הקיץ - ארבה יותר מתוקים משל החורף. וגלידות כמובן. זה גם כיף לצאת מהמשרד ושעדין יהיה אור בחוץ. החסרונות: חם, חם, חם. ואם זה לא היה ברור - חם!
ואני מתעוררת כל יום ב6:30 - לא חשוב מתי אלכתי לישון - כן, אולי הגיע הזמן לישון עם תריסים סגורים - אבל כבר הזכרתי את החום? מה שכן - עדין לא קיץ. יש עוד כמה ימים (לא רבים). אפילו השרב האחרון לא היה כזה קטלני - והיה סוף שבוע גשום :(תעימה אחרונה לכל אוהבי החורף
) אז תענו ממזג האוויר הטוב הביותר שישראל מקבלת במשך השנה. יש אולי רק שבוע אחד של אביב במדינה - אבל מבחינתי - זו העונה אחי מגניבה

korpiklaani

New member
שינויים זה תמיד טוב

אבל לא לרעה!
איפה גשם איפה? היה מעט גשום <טיפות שעשו טובה לרדת> רק בשביל לנקות את האבק והחול באוויר - זה לא נחשב לטיעמת חורף
אלא התאבלות עמוקה על חוסר גשם בארץ
על חוסר ימים קרירים בארץ דיברתי? כאילו, רק יום אחד בחורף השנה ירד עליי גשם והתרטבתי וביום אחר סתם סחבתי מיטריה ברחוב וירד גשם שכבר הייתי בבית או כבר בעבודה
בנימה פסימית זו , הלכתי להציק לאנשים
<מאוד מעודד לפחות יודעים ככה שאני מרגיש טוב>

korpiklaani

New member
ככה../images/Emo4.gif

למרות האיכות ובקושי רואים אותם , זה נראה שהם השקיעו לצערי הרב נירדמתי אתמול
<כל כך רציתי לראות אותם!> הכל בגלל שהיו שירים די מפגרים באירו ההיא עם תחנת האוטובוס מה רצתה המשעממת הזו? והגרמנים בכלל לא הגזימו עם השיר המשעמם שהם שלחו <ואז נרדמתי בערך
> מקווה שישימו באינטרנט קישור טוב יותר ושאני אראה את הבמה !!! , לא משנה לי אם ראיתי בשידור חי או אח"כ

korpiklaani

New member
תודההההההההההההההה!!!

עכשיו ראיתי הכל מלבד הניקוד<שלא מעניין> שמעת שTHERION באים לארץ באוגוסט? ?? *מתעלף* אני כל כך שם!!!

Tristitia

New member
יאאא

ידוע לך (או למישהו בכלל מהפורום) אם יש בכלל שידור חוזר לאירווזיון ? אפשר להשיג מהאינטרנט אולי? הייתי פשוט בהופעה של פארדייז אתמול והיה גדול!(אמנם צפוף ולא היה אפשר לזוז בכלל).

Limbonic Art

New member
לא שידוע לי....

לפחות לא שידור חוזר , אבל את יכולה לראות את כל השירים שהיו ביוטוב. שמו את כולם באיכות מעולה, בדיוק כמו ששידרו. וספרי לי על זה שבבארבי אי אפשר לנשום, החרמתי מזמן את המקום הזה, אלא אם יופיעו שם להקה שלא אוכל לעמוד בפני הפיתוי (בנתיים אין מצב כזה
)

p019

New member
בירושליים ירד ממש מבול

הכבישים היו מוצפים. איפה בידיוק אתה גר? כי בחורף הזה היה לפחות פעם אחת שכל כך נרתבתי בדרך מהבית למשרד שבאמצע היום היתי צריכה לחזור הביתה כי לא יכולתי לסבול את הגרבים הרטובות. אולי ההבדל שלי אין רכב, אז אני ארבה יותר מודעת למזג האוויר.

korpiklaani

New member
אממ ירושלים זה מקום הררי

גם יותר קר וגם אויר יותר נקי. כל תל אביב <במקרה שלי אני מרמת גן> היה מגעיל עם סופות חול ואבק . ירד טיפות כאן למשך דקה בלחץ. כן ,פעם אחת נרטבת מהבית למשרד, כנראה זה היה באותו יום שאני נרטבתי

למעלה