כמה חם!

היום היה שם גשם וברד!

ברכב לא מרגישים כלום. רק צריך לשטוף את השמשות מכל החול הזה.

gabriel1349

New member
המממ

בתור אחד שחצי מחייו חיי בקור של עד מינוס 6 מעלות ולעיתים פחות (ויותר כמובן בקיץ , אך עדיין לא כמו פה בארץ). אני יכול לומר שהקור לא היה משהו שמאוד מתגעגע אליו , אם כי בטח לא יותר טוב החום שיש פה. משער שהדבר הכי טוב בקיץ הוא: בריכה לאלה שאוהבים (ומשום מה אני לא אחד מהם
) והיותר אור בקיץ אכן דבר חיובי. אבל זה מסתכם בזה . לא אוהב קיץ של ישראל

Xylophone

New member
בגלל זה כול החיים

שלי אני שונאת את ישראל (מבחינת לגור פה). אני ממש כועסת על ההורים שלי שעברו מרוסיה. בטח ממש אלוהי שם עכשיו. זה החלום הכי גדול שלי לעבור מפה. שום דבר לא מעודד אותי, אני רק סובלת בקיץ! אני לא יכולה לחשוב, לא יכולה לנשום, לא יכולה לאכול, לא עושה מה שרציתי ותכננתי בערך אף פעם. די! פשוט נמאס לי!
. אני כותבת ככה כי זה נושא נורא רגיש אצלי. עוד בינואר אני מתחילה לחשוש מבוא הקיץ. באוגוסט בכלל רוב היום אני שוכבת עם מגבת על הראש. מיוני עד לאוקטובר אני לא חושבת בכלל. אני לא יכולה לקרוא אפילו ספר לפני השינה כי המנורה מחממת את החדר. את החלון צריך לסגור ולסבול ממחנק עז, כי אני פוחדת מוות מג'וקים (פעם אחד זחל לי על היד כשישנתי ומאז יש לי טראומה קשה). ככה זה מיוני עד לאוקטובר (השנה ממאי. העולם מתחמם) כאב ראש ניצחי, פחד, סבל, חוסר שינה ורעב בלי אפשרות להשביע אותו. ההיתי מתה לחיות באירופה, הייתי עושה הכול! אני שונאת שרוולים קצרים! אני לא יכולה ללבוש את כול הצעיפים והאקססוריז (שרשראות צמידים) שאני כול כך אוהבת חצי מהזמן. הנה כבר עכשיו אני מזיעה
באירוםפה אנשים הרבה יותר מרוחקים ופחות ברברים וולגריים בגלל האקלים. תתפלאו איך אקלים משפיע על התרבות. התרבות הישראלית כזאת חמה ודביקה ולהיות ביחד וכ"ו והתרבות האירופאית קרירה ומרוחקת. אני פשוט לא מתאימה פה מבחינת אישיות. אני גם נראית אירופאית, כולי עם צעיפי תחרה שחורים, כובעים קאובוי\צלינדר שחורים, מצנפות, מתפחות, בנדנות, מלא צמידים והכול שחור. כולם מגיבים לזה רע בארץ ומעירים הערות. באירופה לא היו אומרים לי כלום!

korpiklaani

New member
אלוהי ברוסיה אכן ../images/Emo189.gif

בארץ אנשים משועממים, לא יודע להסביר את זה. כאילו אני עצמי עם שיער ארוך ובאמת כבר לא ילד ולא בקטע של "מגניב" "פריק" ושטויות של ילדים , אני פשוט אוהב שיער ארוך
עד היום מעירים לי לי על זה דברים בסגנון "עוד לא התבגרת?" <נחשו מה? לא נראה לי בוגר במיוחד להעיר רק בגלל שיער על הראש> בשום מקום אחר באירופה <והייתי בהמון מקומות באירופה> לא העירו לי על השיער אף פעם< גג החמיאו
> מזג אויר אויב מספר אחד - אבל בשביל זה המציאו מזגן/מאוורר - זה יכול לעזור לחנק והחוסר אויר, אל תחמירי עם המצב הרע גם ככה

Xylophone

New member
הו, אני אוהבת לראות גברים

עם שער ארוך. הרבה יותר יפה מהשפיצים האלה שרוב גברי ישראל הולכים איתם

korpiklaani

New member
../images/Emo6.gif כי פוחדים מנשים, בגלל זה לא העירו לך ../images/Emo123.gif

למעלה