כמה טוב לי, תקנאו

• פותח הנושא oehhe
  • פורסם בתאריך

oehhe

New member
כמה טוב לי, תקנאו

איזה יופי גם לכם, אני מבין שנגמרו כל הבעיות נכחדו כל הלבטים התנשקו כל המורכבים מה קורה לכם? רציתי רק לספר לכם ש: רולן לוקחת את ילדתי הגדולה (טליה בשבילכם) לקנות בגדים. אתם מבינים? לא את אמא היא לוקחת אלא את מורכבתי היקרה והאהובה. מכירים עוד סימנים על מורכבות מוצלחת? ספרו לי. תקנאו oehhe בוווווו ועוד אחד מיוחד עבור יונה BBBBBBBBBBBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

אוהי כמה נפלא לראות את השתתופך

בצורה עקבית ומתמידה בבוקר קראתי שהתנצלת על חוצפתך עכשיו אתה מעורר את הקנאה אז יש לחדש לך בן זוגי מטפל בנאמנות בילדיי כאב לכל דבר אני כמעט ורואה זאת כמובן מאליו אך רציתי לשתף שהיה ובכיף לאפות לחייל שלי ( בני ) עוגיות וגם לארוז שתי קופסאות לבנו של בן זוגי שבא אלי אל אף שידע שאביו בחו"ל ואני כאן לבד כשהתקשרתי קצת חששתי מיד גוננתי על עצמי שמקסימום הוא לא יבוא ולהפתעתי החזיר צלצול הגיע אלי נתן נתן גם נשיקות ותודות ויצא אל דרכו איזה כיף הלאי מיד תפחתי על שכמי לעט אבל בתוך אילנה

לא הלך לי היום טוב שהגעת

לאן נעלמת? ככה בוגדת, לא מבקרת אבל קראתי שעברו עליך ימים טובים וזה מה שחשוב שמחתי בשמחתך שכן ירבו אילנה

blonda3

New member
לא בוגדת, רק נעלמת....../images/Emo13.gif

מותר לי גם להיות קצת עסוקה לפעמים.... תודה אילנה.

Tusha53

New member
אוהי...בוווווו גם לך יקירי../images/Emo3.gif

באמת כייף לקרוא גם אני הייתי שמחה לו בן זוגי היה מזמין אותי לארוחת שישי כשילדיו אצלו. דיי מתסכל שהשלב הזה טרם הגיע, אבל כנראה טרי מידי... Tusha

yaeli4

New member
חזון אחרית הימים, ימות המשיח

אז כנראה אני אזכה לזה... לא נראה לי שזה יקרה עוד בחיי, אבל אני בהחלט שמחה בשמחתך. זה כיף אמיתי וזה סימן כל כך טוב. מאחלת לשניכם אושר עד בלי די, עם כל ילדיכם.

אוהי

קבל
בווו אני לא מקנאה בכלל אבל אני ירוקה ולא מבינה למה?
יש אפשרות לצאת עם רולן גם לקניות?

בונוסית

New member
גם אני מאוד מאושרת

הבונוסית סיפרה לי שהיא קבלה .... אז היום הלכתי וקניתי לה מתנה. מתרגשת שהיא משתפת אותי. רגעים קטנים של שמחה.

עלמה 3

New member
אוהי , כמה נפלא...

לי אין מה לספר עדין, שימרו חזק חזק על הקשר הנפלא הזה ושבקרוב חתלתולה גם תצא עם רולן לקניות ותשרור חברות ואחדות אמן, עלמה

blonda3

New member
גם אצלינו

יש כזה מצב שאשתו של הגרוש שלי הולכת לקנות בגדים עם הבן שלה ושלי, אצלינו זה מטעמים קצת אחרים.... הבן שלי הולך גם לבד ועם חברים שלו לקנות בגדים בקניון והבת הגדולה מזמן קונה לעצמה לבד ועם חברותיה את הבגדים. אני מקסימום נותנת קצת כסף.... אז זה יפה שהמצב הוא כזה. אני מקווה שלאמא של טליה זה לא מפריע. שהיא מפרגנת להן-כי אז המצב אידיאלי.

rolan

New member
חזרנו

עייפים אך מרוצים היו קניות צחוקים חיבוקים היה נפלא אמא של טליה? אולי יודעת אולי לא לא חושבת על זה יותר מדי לא מכירה אותה אבל חושבת שאולי תפגע אם תדע אז כנראה עדיף שלא..... אבל אתם יודעים אתם חשובים יותר ובטוח שמחים איתי יותר...

שימחת היום שני לבבות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רולן היום עשית פעולה אחת אך רכשת שני לבבות את ליבה של טליה שבטח מאושרת עד הגג ואת ליבו של בן זוגך עד כי שנתן לנו בו לקנא שירבו כך מעשייך אז שבי לך ונוחי שתי קפה והרשי לעצמך לומר א נ י ג ד ו ל ה שיהיה לך לילה טוב ומתוק אילנה

blonda3

New member
רולן....

עדיף לדעתי להגיע למצב שבו אמא של טליה גם אם תדע לא תיפגע מזה. וזה אפשרי.... סודות של ילד נגד הוריו.... לדעתי-מצב לא בריא. מותר לכן ללכת ביחד לקנות, מותר לכן להיות ביחד ולהנות מותר לכן להיות חברות.... אבל רצוי...שזה יהיה מקובל על אמא של טליה, כי אחרת- עלול שם, ביניהן, להיווצר קרע.... וזה-לדעתי-חבל שיקרה. אני מקווה שתביני אותי.

*יערית

New member
וואלה בלונדה

פתאום קצת ניכנסתי לראש שלך וחשבתי שאולי בצדק כתבת.. גם אני הייתי ניפגעת לו הייתי מרגישה שמסתירים ממני דבר כי חוששים שאפגע או שאאסור את זה! חושבת לעצמי...אם הבת שלי תרצה בעתיד לללכת לקניות בגדים עם בת זוגתו של אביה והיא תשתף אותי בכך שיש לה טעם טוב {בלי לפגוע בטעם שלי
}ושהפעם היא רוצה ללכת בליווי שלה ושיש בינהם מערכת יחסים טובה.... אני לא אפגע ולא אמנע ממנה...להפך,אני אפרגן! אבל אם אשמע את זה בדרך אחרת ואבין שחששו והסתירו זאת ממני, זה עלול לגרום לי לחשוש לגבי דברים אחרים בקשר הזה...כולה מדובר בקניות נכון...אבל זה לא ניגמר רק בזה אחר כך מסתירים דברים אחרים חשובים. או חושבת אחרת לרגע..... האם אמא של טליה למרות שיגידו לה ולמרות שישתפו אותה אולי תיקח את הדברים קשה ועדיין תאסור זאת על בתה? בקיצור רולן...יצאתן מרוצות מהביחד שהיה לכן לכמה שעות... וזה באמת חשוב למערכת היחסים של כולם

blonda3

New member
סודות במשפחה

לדעתי תמיד גורמים בסוף לבעיות..... גם כשהכוונות טובות. אם מודעים למה שעושים וצופים דברים מראש גם אם יש בעיות-קל יותר להתמודד איתן בעתיד. לגבי אמא של טליה-או כל אמא אחרת שנמצאת בכזאת סיטואציה.... מדובר פה בבת יחסית בוגרת שבאמת זכותה להחליט מה לעשות ועם מי ללכת.... לא יכולה לדעתי לאסור על ביתה ואם היתה עושה זאת-היתה פוגעת בעצמה ובבתה.... אם האמא "מוגבלת"...אז....??? זה לא התפקיד של רולן לעשות את העבודה של האמא...אבל רק רציתי להסב את תשומת הלב למצב שעלול להיווצר בכזאת סיטואציה,לרולן או לכל אשה מורכבת אחרת ואולי יש כאן אמהות שזה קרה להן שהיו בצד השני או בנות שעברו כאלו חוויות.... אני-הייתי גם בצד השני. זוכרים שכתבתי על הבר מצווה? לקח לי יום אחד במקרה ההוא והצלחתי לפרגן. וממני היום לא מסתירים כאלו דברים בגלל שאני למדתי לקבל. אז אני מאחלת לכל הבנות והאמהות והמורכבות-שידעו לקבל מצבים כאלו ולפרגן....

למעלה