כמה טוב לי, תקנאו

• פותח הנושא oehhe
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
בלונדי

אם תשימי לב... לא אמרתי שאני שותפה למחשבה שאמה אינה צריכה לדעת, אך יחד עם זאת, לא אזום העברת מידע מסוג כזה. זה תלוי בטליה בלבד... מה גם, שאין לי כל קשר עם אמה...

oehhe

New member
פנטזיה פרועה

אולי החתולית שלי תלך לקנות בגדים עם אבא דוב של הסייחה? אופס oehhe ברגע של שכרות

*יערית

New member
זו הפנטזיה הפרועה שלך?../images/Emo12.gif

אופס... חשבתי אחרת...

blonda3

New member
רולן-אני מסכימה איתך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אין לי בכלל טענות נגדך, מה שסיפרת היה טוב ויפה....
אני רק ניסיתי להעביר פה איזה מסר לטובת כולם.... הכל פה תמיד מאד רגיש.... בגלל זה אנחנו כאן.

blonda3

New member
אוהי?התבלבלתי עכשיו לגמרי....../images/Emo6.gif

אפשר הסבר יותר מפורט? "מי נגד מי?"

rolan

New member
הבנתי, הבנתי יקירתי

רק רציתי שיהיה ברור שאני לא מתערבת במערכת היחסים בין טליה, חתלתולית ואמם... אין לי קשר איתה (עם האמא) וגם אם היה לי, לא חושבת שזה תפקידי... עצם הקשר עם ילדיו של אוהי, גורם לי אושר רב, אני לא חושבת שקשר כזה או אחר שלהם עם אחרים, צריך להשפיע על קשרינו החדשים... אוףףףףףףףף יצא לי מבולבל תסלחו לי, קצת לחוצה עם העבודה,אך מתגעגעת אליכם... מקווה שהבנתם

העין ה 3

New member
גם אצלנו זה קורה

בעלי והנסיך הולכים לפעמים יחד לקניות, רואים יחד סרט "של בנים", עובדים יחד בגינה במשך שעות ומסתדרים יפה. אבל לצערי זה לא מוחק את המריבות ביניהם... אוי, הזכרתם לי קטע ענק: לפני שהתחתנו בעלי לקח את הנסיך איתו לחוג טניס (הוא היה בן 8.5) וכשאביו צלצל לתאם איתו הוא אמר לו שהוא לא יכול לבוא כי הוא הולך עם חבר של אמא לחוג טניס. בעלי התפוצץ, כמובן, ואמר לו: במקום ללכת איתי אתה הולך לכל מיני מקומות עם כל מיני אנשים??? אז מה עונה לו הנסיך: כל מיני אנשים???? אמא עומדת להתחתן איתו, הוא לא "כל מיני אנשים"!!! איזה ילד מקסים, הא?

blonda3

New member
../images/Emo45.gifכן, ילד מקסים וחכם, ואסרטיבי.

אבל...אפשר גם קצת להבין את האבא..... אוי, החיים קשים.......

oehhe

New member
הסברים מפורטים

רולן (בתזוגי העכשווית) לקחה את טליה (בתי) לקניות בגדים, הייתה זאת העדפה של טליה (ללכת עם רולן ולא עם האמא הפרטית שלה). מכיוון שאנחנו רק שנה ביחד, ומכיוון שאנחנו פוגשים כאן בפורום יותר מדי מצבים ומשפחות בהן לא קורים דברים שכאלה, ומכיוון שאני גאה מאוד בכך ובעיקר מכיוון שרציתי לפתוח שירשור חדש (אל תגלו למנהלת), כתבתי את אשר כתבתי בראש השישור. חשוב לציין: הטליה היא נערה בוגרת (22) ואיש לא כפה עליה את רולן כקניינית ומלבישה. אינני יודע אם גילתה הטליה את אוזן אמה בדבר מסע הרכישות הנ"ל יען כי אינני מתערב כלל וכלל בקשרי ילדיי עם אמם. אני מקבל מראש את כל ההערות בדבר הצורך שלא להחביא עצם קיומם של מפגשים אינטרמשפחתיים בפני הצד האקסי של המשפחה. זה כל הסיפור ואידך זיל גמור oehhe

blonda3

New member
אתה ליצן...הסברים על הדוב והסייחה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה ביקשתי ומה קיבלתי???????????

קורין1

New member
שמחה בשבילך, הלוואי שהייתי....

יכולה לומר את זה על עצמי, מקווה שבקרוב אוכל לומר זאת.

למעלה