כמה טוב לראות את אנסטסיה מצליחה..

TheRasmus

New member
השיר של דה דארקנס יותר יפה מהראשון

לפחות הסולן שלהם לא משתגע. תהיה בטוח שאאוטקאסט לא יחזיקו מעמד הרבה זמן במצעד הבריטי כמו עם Hey Ya והם יצאו מהר מהטופ 20.. בקשר לטראביס האלבום החדש שלהם חלש מאוד. ואפילו חבר שלי שמעריץ אותם אמר לי שזה דיסק משעמם. גם אני שמעתי כמה רצועות ממנו וחיבבתי רק את Re-offender.

TheRasmus

New member
אני אוהב רק את המנגינה בהתחלה..

השיר עצמו לא משהו.(אני מדבר על BO) אבל גם ככה ריאופנדר נמאס עליי ממזמן..

DukiMan

New member
beautiful occupation

דווקא השיר שיותר אהבתי, פיספס את הטופ40, והגיע רק ל-48. ככה שהסינגל הנוכחי מצליח (בקנה מידה טרוויסי). re-offender שיעמם אותי אחרי דקה בערך, והוא הגיע למקום ה-7. בכל מקרה, האלבום הזה באמת משעמם. את Beautiful Occupation אהבתי בעיקר בגלל הקליפ.

SHTRUDIDI

New member
אני דווקא אהבתי את הקודם של הדרקנס

שיר מצויין,מקפיץ כזה,לגביי החדש עוד לא החלטתי איך הוא. טראביס,יש להם פעם בכמה זמן איזה שיר שתופס את האוזן,וBO הרבה יותר תפס אותי מבחינת הקצב מאשר RE-OFFENDER.

ערן1987

New member
כנ"ל אותי

להוסיף אותי למה שאמרת.. והחדש של הדארקנס קצת מאכזב,אבל הוא גם יפה

smgfan

New member
Hey Ya ממש לא יפה לדעתי

The Way You Move ההההרבבההה יותר טוב!!

ערן1987

New member
נכון

אבל Hey Ya יותר ולדעתי בדיסק הכפול שלהם יש שירים פי כמה וכמה יותר יפים תורידו למשל את Dracula's Wedding,Flip Flop Rock ועוד.. אני מוסיף קישור לכתבה שלי עליהם,שם כתוב על השירים הטובים באמת שם

necky

New member
תגיד מאיפה.....

אתה מביא את התוצאות האלה? אם אתה יכול תביא קישור

DukiMan

New member
זה לא מפורסם בשום אתר

יש הרבה פורומים בריטיים בנושא המצעד ושם יש אנשים שמקבלים את המידע ומפרסמים את זה. צריך מאוד להיזהר, כי יש אנשים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלשבת ולהמציא מידוויקס מזוייפים. בכל מקרה, הנה דוגמא לפורום כזה.

gargamich

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo94.gif

ממש מגיע לה! אחרי הניצחון הזה שלה, מגיע לה גם קצת שקט נפשי... אני אישית לא מתחבר לשיר, אבל אני מכיר הרבה שנדלקו עליו! הוא ייחודי אין מה לדבר, וקצת שונה מאנסטסיה של בדרך כלל... מיייייייייך

i4britney

New member
בהחלט מגיע לה.

כל הכבוד ושתיהיה בריאה זה מה שחשוב, זמרת מעולה!

שיר מצוין../images/Emo45.gif

לא מתקרב לרמה של PAID MY DUES , אבל שיר מצוין כשיר הראשון . נקוה שהסינגלים הבאים יהיו יותר טובים .

s.p.y

New member
אני מאוד אהבתי את one day in

your life והשיר החדש גם טוב

למעלה