כמה ימי חופש יש לעובד חודשי בשנה?

מצב
הנושא נעול.

hilaeg

New member

וכמה ימי חופש מגיעים לי במידה ועבדתי שמונה וחצי חודשים ופוטרתי? כמו כן, רציתי לדעת כמה ימי התראה על פיטורין מגיעים לי במקרה כזה? ושאלה אחרונה ברשותכם היכן אני יכול למצוא עותק של חוזה עבודה פשוט ובסיסי לצורך התקשרות עם מעביד חדש? תודה...

שאלות הבהרה

וכמה ימי חופש מגיעים לי במידה ועבדתי שמונה וחצי חודשים ופוטרתי? כמו כן, רציתי לדעת כמה ימי התראה על פיטורין מגיעים לי במקרה כזה? ושאלה אחרונה ברשותכם היכן אני יכול למצוא עותק של חוזה עבודה פשוט ובסיסי לצורך התקשרות עם מעביד חדש? תודה...
שאלות הבהרה
1. מספר ימי החופשה תלויים בהיקף המשרה שלך. אנא ציין את ההיקף. בנתיים מצרפת לך קישור עם הסבר לעניין ימי חופשה. לעיונך. 2. ימי ההודעה המוקדמת תלויים בסוג המשרה שלך. עובד בשכר - הינו עובד עפ"י שעות או עובד במשכורת, שמשכורתו קבועה. אנא ציין את סוג המשרה שלך. בנתיים מצרפת לך קישור לחוק הודעה מוקדמת. לעיונך. 3. אני לא יודעת היכן תוכל למצוא חוזה עבודה. פה בפורום אינני מספקת חוזים וגם אינני ממליצה לעונים אחרים לספק חוזים.

שיר ורד

New member
חוזה עבודה

חוזה עבודה
אני ממליץ להסתפק בחוזה של 2 שורות שבו חברה x הסכימה להעסיק עובד yוהנ"ל הסכים לעבוד אצלם בהתאם לתנאי הסעקה המפורטים בנספח. הנספח צריך להיות ההודעה שעל המעסיק לתת לעובד תוך 30 יום על פי החוק , שם מוגדרים כל תנאי העבודה חשובים. ראה פרוט בתקנות שבסוף החוק). כמובן, שאם סוכמו בין הצדדים נושאים נוספים , יש לפרט אותם בחוזה או בנספח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה