אני לפחות לא גר בבית פרטי
מחלקים אצלי דואר מקסימום פעם בשבוע ולוקח להם חצי שנה להעביר אליי מכתבים מבית העירייה שנמצא כחמש דקות הליכה מאיפה שאני גר. פועלי הסניפים לפעמים, מהניסיון שלי, יסרבו לחלק חבילות גם אם יש לך מספר מעקב כל עוד הפתק עוד לא הגיע: הסניף שלי, שנסגר לאחרונה אגב, תלה שלט עם אותיות של קידוש לבנה אודות רצון זה של הפועלים. מה שאתה כותב אינו מעורר תקווה אצלי, בלשון המעטה, בעיקר אם מוסיפים לך את הררי התלונות הזהות בפייסבוק הדואר: מתי לאחרונה הזמנת משהו מחוץ לארץ ללא מספק מעקב וכמה זמן, בהינתן שהוא בכלל הגיע, לקח לו להגיע? באמת שלא הייתה הפעם דרך, כפי שציינתי, להזמין בכל שיטה פרט לדואר מדינתי ללא מספר מעקב: האמת היא שדיברתי עם המוכר לפני ביצוע ההזמנה, מחוץ לטופס באתר דרך דואר אלקטרוני, והוא רצה 150 אירו רק על המשלוח דרך UPS. זה זה או טיסה לבלגיה... כן נתקלתי פעמים רבות במקרים בהם רק הפתק השני הגיע כשהודעה ראשונה לא יצאה, מה שדורש המתנת שבוע נוסף, או במקרים שהפתק הגיע רק כמה שבועות אחרי שאספתי (מקרה בו הצלחתי לשכנע את הפועל לתת לי את החבילה בלי לחכות לפתק). האפשרות שישכחו להוציא פתק/מסרון ויחזירו למוכר, או, שיתנו אותם למישהו אחר שאחר כך יגנוב לי, מלחיצה אותי מאוד, וזה עוד לפני שדיברנו על אובדן או גניבה. אני מניח שרביעי ושישי בשבוע הבא מחוקים?