כמה כיף ליסוע לארץ

כמה כיף ליסוע לארץ

הטיסה עוד רק באופק, אבל כבר המשפחה בויכוחים. כן אבוא לארוחת ערב, לא אבוא. אם יש יתרון ענק בלחיות בחו"ל, זה שיש פחות עם מי לריב.

gao xing

New member
איזה כייף לך!

השבוע המשפוחה חזרה לארץ ואני ליוויתי אותם לשדה התעופה. אחרי ששנים לא טסתי עם אל-על זה היה לי ממש מוזר לשמוע את כל השאלון הביטוחני שעושים לנוסעים אך קשה מכל היה לשמוע את התחכמויות הישראלים. שיהיו לי בריאים! אני אוהבת ישראלים- באמת.... אבל לפעמים אנחנו הישראלים חושבים שאנחנו חכמולוגים גדולים... ואיכשהו תמיד יוצרים בלאגן ומהומה....! עמד שם איזה "גבר גבר"
שבמשך 15 דק' רק הסביר למאבטחת מדוע אין צורך לשאול אותו את כל השאלות כי הוא....הוא טס הרבה....בעצם, הוא טס עוד לפני שהיא עשתה פיפי בחיתולים.....ואת השאלות האלו הוא יכול לדקלם בע"פ...אז מה הטעם?? ותאמינו לי- הוא לא היה היחיד שחשב שהוא יודע יותר טוב מכולם ושכל ההליך הביטחוני הזה לא אמור לחול גם עליו. בסופו של דבר, מכל הבלאגן שהם עשו רק עיכבו אותם יותר ושאלו יותר שאלות. ובכלל- עד עכשיו הם לא מבינים שכל נושא הביטחון הוא לטובתם??? בכל אופן, בזמן שעמדתי שם ונפרדתי לשלום חשבתי לעצמי איזה כייף אם הייתי יכולה לטוס איתם לארץ..... . כי אני ממש מתגעגעת. אני חושבת שמה שבאמת עושה את זה לממש כייף גדול....זה שאתה מגיע בתקן אורח, מתפנק, מתענג, כולם שמחים לראות אותך..... ובדיוק לפני שהחיים חוזרים למסלול.....אתה מנפנף לשלום בבן גוריון וחוזר לשלווה הפרטית. תהנה !!!

אני כבר שמעתי את כל הסיפורים

פשוט, כי יכול להיות שהמאבטחת שאת מדברת עליה היא החברה שלי.... הסיפור הכי נפוץ זה אלה שבאים וזורקים לה את הכרטיס VIP, ומצפים שהיא תשתחווה ותגלגל להם שטיח אדום למטוס, ואז כשהיא שואלת את השאלות, הם נעלבים. מה הוא נראה כמו מחבל?
בכל מקרה, שיעברו פעם מה שעוברים זרים שטסים באל על, סיוט אחר לגמרי.

gao xing

New member
ג'ינג'ית גבוהה??

לא פשוט להיות מאבטח של אל-על- לא פשוט! אגב, לעניין התנהלות אל -על עם זרים............... דודה שלי נשבעה שהיא בחיים לא תטוס יותר עם אל על אחרי ששנה שעברה היא עוכבה המוווווון זמן בגין שאלון בטחוני ,חיטוט בחפצים אישיים ואף שיחת טלפון לארץ לוודא שאנחנו מכירים אותה ואכן מצפים לה. היא יודעת ומבינה שאין ברירה וכי הדבר הוא לטובת כולם אך מאוד כעסה על התנהלות הדברים ועל חוסר הפרטיות בעת שנוברים לה במזוודה ובתיק היד. אני חושבת שהיום זה כבר אחרת.....לא ראיתי ולו מזוודה אחת נפתחת לעיניי נוסעים אחרים ויש רק בקשה להשאיר את המזוודה לא נעולה במידה ותהיה דרישה לפתוח אותה מאוחר יותר ע"י הצוות הביטחוני.

אMור

New member
את יכולה לספר לדודה שלך

שכשהייתי בארה"ב לפני מספר חודשים, עשו לי את אותו הדבר בדרך ל- BOARDING וכמעט שהפסדתי את הטיסה, לא שזה הזיז להם... את תיק הרחצה פתחו לי ובדקו את הג'ילט - ממש התביישתי שזה רק סנסור אקסל ולא מאך-3... היום זה כבר לא אל-על ושאר העולם...

Charlie

New member
אלעל זה ממש מכה

בכל העולם יותר זהירים היום אבל כשזר רוצה לטוס באלעל הוא יעבור 7 מדורי גיהנום ברוב המקרים. לכן מי שאינו ישראלי מוטב שיטוס בחברה אחרת, שמן הסתם טובה מאלעל. אני ישראלי ואני מעדיף לטוס למזרח (בביקוריי בתאילנד) עם רויאל ג'ורדניאן למשל. את הבלאגן של הבטחון אני משאיר לישראלים האחרים...

KajaGugu

New member
כל הכבוד על התעוזה

אני לא עם אלעל ולא עם הבני דודים, אני טס דרך אירופה. גם לישראלים לא מומלץ לטוס עם אלעל, אני פשוט מתעב את החברה הזאת, אפילו כשזה מטעם העבודה ולא על חשבוני אני מבקש שלא ישלחו אותי עם אלעל.

איידי

New member
איך אני מחכה כבר להגיע לארץ

הטיסה ממש בקרוב. בעלי ואני כבר חודשים מחכים לרגע שבו נתחרע על בורקס גבינה חם וטרי..כל כך חסר כאן. לגבי המשפחות, יש תחרות סמויה בינהם מי יבלה יותר זמן איכות עם הילד. ולזה ממש אין לי כוחות נפשיים. לא נורא, המחשבה על הבורקס מחזקת אותי.

מכיוון שאני טס היום

אני לא מבטיח שישארו לך בורקסים עם גבינה. אבל אין לך מה לדאוג, אני אשאיר לך את אלה עם התרד.

אMור

New member
וואלה? ../images/Emo160.gif היום?

לכמה זמן? מה תביא מהארץ? אולי איזה גפילטע? טיסה נעימה, ובבקשה - לא להתחכם עם דיילות הקרקע...

אני מתחכם עם דיילת קרקע כל יום

וסובל מכך קשות
מה תרצה שאביא לך? הסינים משגעים אותי שאני אביא להם לנסות דים סאם בטעם שוקולד, אתה חושב שיסתפקו בגפילטע במקום? אולי איזה רגל קרושה? ואגב רגל קרושה, מה דעתך לפתוח מסעדה שתמכור את זה פה? יש לי הרגשה שזה יהיה להיט כאן, לא יודע למה

gao xing

New member
רק בורקס??

מה עם איזה סנדוויץ טוניסאי, חומוס עם פיתות טריות, קפה בארומה עם סנדוויץ גבינת חלומי,גחנון ומלאווח, שווארמה מגולגלת בלאפה וכמובן בישולים של האמא??? וואי- כבר נהייתי ממש רעבה רק מלכתוב על זה....

איידי

New member
כן אבל..

כל מה שציינת הוא בר השגה. כאן בכל אופן. וג'חנון אני מכינה כל שבת. אבל בורקס - אין! (וגם לא ניתן להשיג את מרכיביו. לא בצק עלים. לא שומשום. לא גבינה) וכמובן שאת צודקת - אין כמו הבישולים של אמא. בהחלט נותנים טעם לחיים. אחח, לו יכלה לבוא לגור כאן. שניה לא היתה מחזיקה מעמד.

gao xing

New member
איפה נמצאת המכולת?

זה יהיה נחמד לבקר ולראות מה לרוכל היהודי יש להציע....

יש שתיים

אחת בJCC (שליחטה של חומוס עולה 40HKD, פיתות מיובאות 28HKD, על בשר אין מה לדבר,מה גם שהוא כשר). ברובינסון רוד 70 באי. השניה בשובה ישראל, שזה בסנטרל. יש באתר של ידיעות אחרונות את הכתובת המדוייקת. פעם בחודשיים אני שורף שם 500HKD על שלושה ארבעה מוצרים.

למעלה