כמה כיף ליסוע לארץ

gao xing

New member
אוי- איזה הגזמה

40HKD בשביל מעט חומוס??? כבר עדיף לנגב במסעדת ביירות.....
 

אMור

New member
זו האופציה היחידה שיש לך?

חומוס בבירות?
 

gao xing

New member
לא האופציה היחידה....

אבל אם מעט חומוס במכולות היהודית עולה 40HKD- מבחינתי עדיף לשבת בנוחות במסעדת ביירות, לנגב חומוס עפ פיתות טריות ולא איזה משהו שהופשר במיקרוגל..... ואתה צודק- אין כמו החומוס הביתי!!
 

ב ו ע ו ת

New member
ולמה אתם לא מכינים לבד בבית?

כשחייתי שם הכנתי חומוס תוצרת בית, את כל הפרודוקטים יש שם. רק צריך לחבר. הכנתי גם פיתות, אבל זה למתקדמים. ברגעים אלה הייתי הורגת בשביל דים סאם. נעמה
 
אז ככה

על הסנדוויץ אני אוותר חומוס בהחלט יהיה. קפה בארומה וסנדוויץ זה ממש לא אני. שווארמה זה דווקא כן אני. מלוואח יש כאן חיקוי סיני דיי מוצלח. גחנון בסבבה. ובישולים של אימא כבר סוכם. בקיצור חלאס, כי לא יעלו אותי למטוס מרוב שאני מזיל ריר, ולא יעלו אותי בחזור בגלל עודף משקל. ואחרי כל זה, אני חוזר לעיסה שיש מולי, והם קוראים לה אוכל. סינים
 

אMור

New member
חיקוי סיני די מוצלח למלוואח? ../images/Emo12.gif

אז זהו שלא נראה לי.. חתיכת בצק מטוגנת בשמן עמוק...זה מה שזה... וגם אם זה מזכיר במראה את המלוואח ועם קצת מאמץ מנטלי מתון אפשר לנסות ולשוות לזה את הטעם - מה זה בכלל שווה בלי רסק וג'חנון...
סינים אוכלי
 
חתיכת בצק מטוגנת בשמן עמוק.

הגדרת מלוואח אחד לאחד (ועוד כמה מאכלים תימניים). רסק זה הבעיה? שיעור בישול למתחילים: קח עגבניה, רסק אותה, הוסף מלח ופלפל לפי הטעם, וואסבי אם בא לך קצת חריף, והרי לך רסק משובח. ואם אתה אוכל גחנון עם מלוואח, אז לא ברור לי איך אתה מצליח ללכת ישר אחרי זה. זה כמו לאכול לחם בפיתה, רק בצורה של בטון ישירות לבטן.
 

gao xing

New member
אתה....אתה מצחיק אתה.... ../images/Emo3.gif

מלאווח תימני זה לא חתיכת בצק מטוגנת בשמן עמוק?? אומנם המלוואח שאנחנו מכירים בארץ הוא קצת יותר פריך ופה הוא גומי ולעיתים מעט מתוק אבל עדיין...זה אותו הרעיון. ורסק...רסק עגבניות זה באמת לא הבעיה. תאמין לי, בכל מסעדה מקומית, גם אם לא מגישים רסק... תבקש...ויתנו לך. ואם אתה לא דובר סינית (כמוני), פשוט תכנס למטבח המסעדה, פמפם לעצמך עגבניה לתוך צלוחית קטנה, מלח-פלפל....ובתאבון. תאמין לי- אחרי שתלך הם ינסו לעשות אותו הדבר (מנסיון). ומי יודע....אולי בעתיד זו תהיה מנה קבועה....
 

אMור

New member
תאמינו לי, נהייתם סינים - כולכם

המלוואח הסיני הוא בצק - והם פשוט מכניסים את הבצק לתוך כלי שחור, מפוחם ומזוהם עם שמן שפתחו מהבקבוק בימי מאו - וכך הם מטגנים את הבצק ומגישים אותו לסיני שמחכה בתור
בשביל לאכול את זה... לא ברור איך הסינים מידה 28 במכנסיים...פשוט לא ברור. נכון שהמלוואח שלנו לא נמצא בתפריט של מרזי מורית, אבל תנסו להכין את חתיכת הבצק שלהם כמו מלוואח: במחבת השף - נראה מה ייצא...
 
למעלה