כמה כיף לתפוס טרמפ עם מורות ללשון!

0mroosh

New member
כמה כיף לתפוס טרמפ עם מורות ללשון!

. בעודי מחכה בשמש הלוהטת, מיוזע ומדוכדך, עוצרת לה מורתי [לשעבר] היקרה ללשון,והציע לי טרמפ [זה יכול להתפרש ב2 מישורים..רצון טוב, או מין מזדמן וחפוז עם נער סקסי.
], עליתי לרכב, במהלך הנסיעה, היה בגלגל"צ את פיקס יו, הופתעתי לגלות, שמורתי, יודעת את כל מילות השיר! מי היה מאמין? אחרי שנגמר השיר דיברנו עליהם ואפילו יש לה עותק של החדש. [נשבעתי לעצמי שאתחתן איתה,מורות זה כה מקסים!
]. גוד שאבס כולם! [קולדפליי זה במלרע?
].

מורות זה כה מקסים?!are u nuts?!

אני לא יודעת איך כותבים נאטס אילתרתי! בכול אופן,אתה מטורף,אל תתחתן איתה! ו...מה?!באמת היא ידעה את כול המילים?דווקא בטח הייתה נחמדה זאתי

../images/Emo25.gifשאלון../images/Emo25.gif

כי לא היה היום ואני עצובה
ולא פתחתי שרשור חדש כי נמאס,לא יזיק לנו שרשורים מקופלים מה התחביבים שלך? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? ותכנית טלוויזיה? וסגנון מוזיקה? מה עושה בסופשבוע? אוהב ת'סופשבוע? מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ושחקן אהוב? וסרט? ואלבום מסויים? זה או זה הצבע תכלת או שחור? הצבע שחור או לבן? שאלונים או סקרים?? אולסטאר או לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? לצחוק או לבכות? "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? ואנגלית או ערבית? פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? וטלנובלה בע''מ? ותשוקת הנצים? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? וסופ''ש? ומורים? וחברים? ומשפחה? שבוע טוב ושנה טובה.קחו

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo186.gifקולד שולטים.

מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים,ולנגן והתחביב העיקרי?מוזיקה מה הצבע האהוב?שחור ותכנית טלוויזיה?חברים,הישרדות,עקרות בית נואשות,השיר שלנו,דה או סי,מגרש ביתי וסגנון מוזיקה?רוק מה עושה בסופשבוע?שומע מוזיקה ומסתובבת עם חברים אוהב ת'סופשבוע?מאוד מעדיף את השבוע?לאאאאאאאאא הסבר את תשובתך-משעמם לי,לפחות בתקופה האחרונה אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא אבל אני אוהבת את השיר מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?אמ טי וי1 ואמ טי וי2 ושחקן אהוב?אין,אממ ג'ניפר אניסטו אני מניחה וליאונרדו דיקפריו וסרט?שחקי אותה מותק ואלבום מסויים?החומה-פינק פלויד (הם כן שולטים הם כן הם כן הם כן!) זה או זה הצבע תכלת או שחור?שחור הצבע שחור או לבן?שחור שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא?אולסטאר ברור
בצע שחור!!! לאהוב את הצבע ורוד או לא?
מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה ברור וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שמח ברור לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?אפחד עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?לא יודעת,תתלוי בכאב למה?-כי Zה ממש תלוי! מקצוע מדעים או היסטוריה?חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?פוסטרס מאמין באלוהים?לא יודעת רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?סמייל,גוד פוט און מי! השיר שלנו-זה טוב או רע?גוד גוד גוד!!! מה עם מיכאלה?רע וטלנובלה בע''מ?רע ותשוקת הנצים?רע נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?ברור אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?לפעמים וסופ''ש?ברור ומורים?לא וחברים?כן ומשפחה?לא שבועעעעעעעעעעעעעע טוב
|נקישה|

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

מה התחביבים שלך? מוזיקה, טלוויזיה, להביא ביציאות (על כל דבר יש לי משהו להגיד) והתחביב העיקרי? TV מה הצבע האהוב? צהוב ותכנית טלוויזיה? חבריםםםםםםםםםםםםםםםם וסגנון מוזיקה? אלטרנטיב (קולדפליי, רדיוהד וכו') ואייטיז. מה עושה בסופשבוע? נראה... אוהב ת'סופשבוע? לפעמים מעדיף את השבוע? לפעמים הסבר את תשובתך- לפעמים יש דברים נחמדים בשבוע ולפעמים בסופשבוע זה לא דבר קבוע (ויצא לי חרוז גרוע...) אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? VH1 ושחקן אהוב? כל ה'חברים', ג'ים קארי - אי אפשר לבחור רק אחד וסרט? חומות של תקווה - The Shawshank Redemption ואלבום מסויים? שלושת האלבומים של קולדפליי, OK COMPUTER של רדיוהד זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? מה ההבדל? אולסטאר או לא? מה? לאהוב את הצבע ורוד או לא? לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח תמיד לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? הראשון. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי למה?- לוידע מקצוע מדעים או היסטוריה? הסטוריה ואנגלית או ערבית? English פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? God put a smile upon my face
השיר שלנו-זה טוב או רע? מעביר את הזמן אבל העלילה טעונה שיפור מה עם מיכאלה? לא ראיתי וטלנובלה בע''מ? כנ"ל ותשוקת הנצים? כנ"ל נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא - גם השיר שלנו חארטה אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן וסופ''ש? חפרת על הסופש לא? ומורים? תלוי איזה וחברים? בטח. ומשפחה? לפעמים סופשבוע-רגוע-לכם

MarishA M

New member
שבת שלום! גלי אני ממש אוהבת ת'שאלונ

ים שלך!!
גם לך!! מה התחביבים שלך?אממ מוזיקה מוזיקה מוזיקה והתחביב העיקרי?מוזיקה מה הצבע האהוב?כחול ותכנית טלוויזיה?O.C, מגרש ביתי וסגנון מוזיקה?רוק,רוק רך.. מה עושה בסופשבוע?אממ כלום.. אוהב ת'סופשבוע?כן מעדיף את השבוע?לא הסבר את תשובתך-אני לא אוהבת אותו כי יש לימודים בסופשבוע יש חופש חה אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)חחח לא ממש מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?MTV2 ושחקן אהוב?מל גיבסון,בראד פיט וסרט?לפגוש את ג'ו בלאק,אפקט הפרפר,אגדות סתיו ואלבום מסויים?קולפליי-שלושתם...מכורה.אין מה לעשות! זה או זה הצבע תכלת או שחור?וואי זה קשה...אבל שחור הצבע שחור או לבן?שחור שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא?כן!! לאהוב את הצבע ורוד או לא?ממש ממש לא מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה..למרות שלרוב זה דיכאון..אבל אני שואפת לאופטימיות וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?אממ תלוי מתי מה..ואםפ אני מדוכאת אני לא ממש מראה את זה :/ לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?אני עוד אראה לך! עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?למות למה?-כי לא צריך לחיות בסבל...מיותר.. מקצוע מדעים או היסטוריה?היסטוריה ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?תלוי פוסטרים של מי...ותמונת בטח תמונות..אבא שלי צייר מאמין באלוהים?זה מורכב.. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?חיוך :) השיר שלנו-זה טוב או רע?זה נחמד..לא יותר...פשוט עונה שניה..הרסו. מה עם מיכאלה?חחח חלטורה וטלנובלה בע''מ?כנ"ל ותשוקת הנצים?מה זה?! נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?כה!!! אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?כן..אבללא יותר מדיי וסופ''ש?מצויין ומורים?חרא וחברים?טוב מאוד ומשפחה?טוב מאוד

סבבה!!אם בר תמשיך להפליץ לנו מבחנים

(חח סתם
) אני ישים שאלונים,שאני ממציאה בעצמייייי! שבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלום
שמתם
שיש סופשבוע גרין דיי?
! גדוללל

S m e l l y Cat

New member
היי אני חדשה טוב?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

טוב. מה התחביבים שלך? מחשב טלויזיה מוזיקה וכאלה והתחביב העיקרי? מחשב ומוזיקה..[כי זה ביחד כזה] מה הצבע האהוב? אין ותכנית טלוויזיה? חברים, דריה, דברים מגניבים כאלו ואחרים וסגנון מוזיקה? ממ רוק ישראלי זה דבר נפלא
וגם לועזי כמובן ואני אוהבת הרבה דברים חוץ שאין לי כח לפרט
מה עושה בסופשבוע? ממ שומדבר אוהב ת'סופשבוע? כה מעדיף את השבוע? אהא הסבר את תשובתך- אין בצפר
אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) חח
מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? שום ערוץ... אבל אם כבר אז 24 ושחקן אהוב? אין ממש וסרט? הרבה
אבל לאחרונה יש לי אובססיה למספריים של אדוארד.. [ואהבתי עוד לפני כל ההתמסחרות של טים ברטון בישראל.. בע] ואלבום מסויים? מממ יחסים פתוחים של מוניקה סקס[כרגע. לא הכי] זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לפעמים ותלוי למי לאהוב את הצבע ורוד או לא? למה לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה, כמובן וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא ובאמצע חח לצחוק או לבכות? לצחוק. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד אראה לך
עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי כמה הסבל גדול למה?- כי ככה מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעייייים
ואנגלית או ערבית? אנגלית.
פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? גם וגם.. מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? לא יצא לי לראות מה עם מיכאלה?
וטלנובלה בע''מ?
ותשוקת הנצים?לא מכירה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? תלוי וסופ''ש? אחלה. ומורים? יש נחמדים ויש פחות וחברים? אחלה בחלה. ומשפחה? סבבה של דבר. איזה שאלון מוזר

aviGODFATHER

New member
את מפורום חברים לא?

גמני פה ושם נכנס לפורום של התכנית המדהימה הזאת... ברוך הבא לפורום

steelwater

New member
היה לי סיפור מאגניב כזה גם!

נסעתי פעם במונית בלילה והייתה מונית מאגניבה עם אור כחול. עכשיו משהו התנגן וזה היה נשמע כמו קולדפליי למרותש לא הכרתי ת'שיר אז שאלתי ת'נהג מונית אם זה רדיו, חשבתי אולי יצא להם סינגל, ואז הוא אמר שלא, אז שאלתי אם זה החדש של קולדפליי והוא אמר שכן!!!! איזה מאגניב זה היה:) כאילו, נהג מונית מקשיבה לקולדפליי?! לא ציפיתי... ושאלתי אותו אם זה דיסק טוב והוא אמר שזה דיסק מעולה ממש ושכל השירים טובים ואז הוא אמר משהו כמו:"וואי והשיר הזה... אבל בעצם כל האלבום מעולה!" כאילו הוא בא לשבח שיר אחד אבל באמצע לא יכל שלא להגיד שבכלל כל האלבום מעולה. מה התחביבים שלך? מוזיקה, לראות "חברים", להיפגש עם חברים, קולנוע, לצחוק, לישון, לנגן בגיטרה. והתחביב העיקרי? לא יודעת... מוזיקה וקולנוע! אוף הכל אותו דבר כמעט): מה הצבע האהוב? ורוד ותכנית טלוויזיה? חברים וסגנון מוזיקה? רוק מה עושה בסופשבוע? מבלה עם חברים אוהב ת'סופשבוע? כן מעדיף את השבוע? לא יודעת הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) - לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2 ושחקן אהוב? יואן מקגרגור וסרט? יש כמה! Trainspotting, Moulin Rouge, Bright Johns, Fight club ו- Forest Gump אבל אני מניחה שיש עוד המון! ואלבום מסויים? The Joshua tree של U2 זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? אולסטאר לאהוב את הצבע ורוד או לא? בטח! מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אף אחד עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לחיות בסבל עד שמגיעים לשלב הטוב ומסיימים את השלב הרע וחיים בשמחה למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? לא יודעת רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? פרצוץ עצוב , לא תועבה השיר שלנו-זה טוב או רע? לא ראיתי אף פעם מה עם מיכאלה? בשביל טלנובלות זה בסדר וטלנובלה בע''מ? גם ותשוקת הנצים? לא ראיתי אף פעם נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? זה בשביל הכיף אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא איך שהוא קיים עכשיו וסופ''ש? כן ומורים? כן, אמא שלי מורה וחברים? כן ומשפחה? כן שמתי תמונה של השחקן האהוב!

למעלה