היי אני חדשה טוב?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif
טוב. מה התחביבים שלך? מחשב טלויזיה מוזיקה וכאלה והתחביב העיקרי? מחשב ומוזיקה..[כי זה ביחד כזה] מה הצבע האהוב? אין ותכנית טלוויזיה? חברים, דריה, דברים מגניבים כאלו ואחרים וסגנון מוזיקה? ממ רוק ישראלי זה דבר נפלא
וגם לועזי כמובן ואני אוהבת הרבה דברים חוץ שאין לי כח לפרט
מה עושה בסופשבוע? ממ שומדבר אוהב ת'סופשבוע? כה מעדיף את השבוע? אהא הסבר את תשובתך- אין בצפר
אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) חח
מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? שום ערוץ... אבל אם כבר אז 24 ושחקן אהוב? אין ממש וסרט? הרבה
אבל לאחרונה יש לי אובססיה למספריים של אדוארד.. [ואהבתי עוד לפני כל ההתמסחרות של טים ברטון בישראל.. בע] ואלבום מסויים? מממ יחסים פתוחים של מוניקה סקס[כרגע. לא הכי] זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לפעמים ותלוי למי לאהוב את הצבע ורוד או לא? למה לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה, כמובן וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא ובאמצע חח לצחוק או לבכות? לצחוק. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד אראה לך
עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי כמה הסבל גדול למה?- כי ככה מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעייייים
ואנגלית או ערבית? אנגלית.
פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? גם וגם.. מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? לא יצא לי לראות מה עם מיכאלה?
וטלנובלה בע''מ?
ותשוקת הנצים?לא מכירה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? תלוי וסופ''ש? אחלה. ומורים? יש נחמדים ויש פחות וחברים? אחלה בחלה. ומשפחה? סבבה של דבר. איזה שאלון מוזר