מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה לישון ולראות טלויזיה והתחביב העיקרי?להיות במחשב ולשמוע מוזיקה מה הצבע האהוב?ורוד ותכלת ותכנית טלוויזיה?שנות ה-70 וחברים ולחום אמריקאי ועוד מלא..מכושפות.. וסגנון מוזיקה?כמעט הכל..מה שנשמע לי טוב..הרוב זה פאנק..ופופ..פאנק-פופ..כאלה מה עושה בסופשבוע?יוצאת אוהב ת'סופשבוע?כןןןן מעדיף את השבוע?לא הסבר את תשובתך-בית ספר..וכל הסרטים טובים מאוחר בלילה ואני לא יכולה לראות..אני קמה ב6 אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא ממש מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?mtv ו- mtv2 ושחקן אהוב?הרבה..צ'אד מייקל מארי,ג'סי מקרטני,אלייז'ה ווד וסרט?אישה יפה,טיטניק,פורסט גאמפ..פינק פלויד החומה ואלבום מסויים?the strokes-is this it ו- jesse mcCartney- beautiful soul זה או זה הצבע תכלת או שחור?שחור..כאילו בלבוש הצבע שחור או לבן?לבן שאלונים או סקרים??גם וגם אולסטאר או לא?אולסטאר ועוד.. לאהוב את הצבע ורוד או לא?לאהוב מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שמח! לצחוק או לבכות?לצחוק ברוררר "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?''עוד יראה לך'' עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?למות למה?- לחיות בסבל אי אפשר..זה סבל..חח מקצוע מדעים או היסטוריה?היסטוריה ואנגלית או ערבית?אנגלית..אני מזה טובה בזה! פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?פוסטרים! מאמין באלוהים?לפעמים.. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע?טוב..חח אני אהבתי מה עם מיכאלה?לאאא וטלנובלה בע''מ?לאאאא ותשוקת הנצים?אולי נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?כן אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן..כאילו לומדים כל מיני דברים..למרו שזה לפעמיפ משעמם.. וסופ''ש?טוב ומורים?לא ממש וחברים?כן! ומשפחה?מאוד טובבבבב