כמה לא הגיוני יהיה לרכוש עכשיו איפד חדש?

noa_f

New member
הנחת היסוד פה היתה שיש לך פיסי

תוכנת המייל של האייפד איננה זהה למייל של מק.

Bootrom Bob

New member
לא הסברתי את עצמי

מה שהתכוונתי הוא שאם במחשב השולחני את מסתמכת על יכולת האנטי-ספאם של אאוטלוק או של תוכנות דוא"ל שולחניות אחרות (להבדיל מסינון אנטי-ספאם בשרת, כמו בג'ימייל) - אז באייפאד צפוייה לך הפתעה לא נעימה. לא התכוונתי שחייבים לעבוד עם האייפאד מול אאוטלוק, למרות שאפשר.

יעל גגג

New member
אה, טוב מהבחינה הזו אני מכוסה, הספאם שלי הוא

בשרת. האם אפשר להוריד סרטים לאיפד ולצפות בהם, נניח סרטים בפורמט avi? או אם הורדתי למחשב, באיזה אופן אני יכולה להעביר אותם לאיפד?

AYELET1

New member
אפשר להעביר דרך אייטיונס

וגם באמצעות ווי פי דרך תוכנות צד ג (לפחות באייפון. אני מאמינה גם באייפד) וניתן להוריד ישירות (שוב- בדקתי באייפון , )

יעל גגג

New member
תשובה ממי שיש לו איפד בבקשה -

מה השימושים באיפד שלכם מבחינתכם? האם את כל האפליקציות/משחקים רכשתם או הורדתם בחינם או אולי הגיעו עם המכשיר?

noa_f

New member
אין לי אייפד, אבל קנינו אחד לסבתא ../images/Emo13.gif

אפליקציות שמגיעות עם המכשיר: מייל, דפדפן, תמונות, notes פשוט, יומן (קלנדר, מסתנכרן עם אייקאל), נגן מוסיקה, נגן סרטים, אפליקצית יו-טיוב (לצפיה בסרטונים מאתר יוטיוב). זה מה שאני זוכרת בכל אופן אפשר לקנות מאות ואלפי תוכנות ומשחקים - תלוי בשימוש שלך. אפשר למצוא גם רבות חינמיות. השאלה היא מה תצטרכי ומה תרצי. גם אפליקציות שעולות כסף, עולות הרבה פחות ממה שאת מכירה עבור מחירים של תוכנות למחשב. מה קנינו: משחקי קלפים (וגם היו בחינם), משחקים נוספים. מה קיבלנו בחינם: קורא ספרים של אפל ibooks, קורא ספרים של אמאזון kindle, אפליקציה ל"הארץ", אפליקציה ל-Ynet (עדיין לא מותאמות לאייפד, רק לאייפוד/אייפון ולכן יש הגדלה מלאכותית). אפליקציה לחיבור עם כל ישומי Google (לא כ"כ בשביל המייל והיומן, כי הם מסתנכרנים לאפליקציות המובנות - יותר בשביל ה-rss והדוקס ) מה את צריכה? חושבת שתצטרכי? תרצי?

יעל גגג

New member
קודם כל תודה על התשובה המאד מפורטת

האמת, שדי כיסית את מה שאני רוצה את יכולה להפנות אותי לאתר של האפליקציות, שאראה מחירים לדוגמה? אני גם אצטרך משחקים לילדים הקטנים (5 ו-11), זה גם חלק חשוב. האם אני יכולה להעלות עליו סרטים שהורדתי מהרשת, לחבר אותו לטלויזיה באיזה שהוא אופן ולצפות בהם בטלויזיה? כמה מפריעה לי העובדה שאין בו פלאש? והמון תודה, שוב.

noa_f

New member
כמה מפריע בלי פלאש? לא יודעת

לי זה לא מפריע בגלישה רגילה. הילד שלי משחק באתרי משחקים שיש בהם פלאש - אי אפשר לעשות משהו כזה על אייפד, רק במחשב. אם הייתי רוצה לנצל משחקי אונליין חינמיים - זה היה מפריע לי מאוד. אבל אני מאלו שקונים משחקי מחשב בכל מקרה, אז כשמשחק עולה בין 2 דולר ל-10, זה מאוד סביר בעיני. את יכולה לראות את כל החנות פה: http://itunes.apple.com/us/genre/ios/id36?mt=8

למעלה