כמה מדליות צפויות לנו בפריז מספורטאי נבחרת ישראל....אאא.. רוסיה.

דיברגנט חדש

Well-known member

|עדכון| אחרי ששבר שיא אולימפי: מיכאל יעקובלב עלה לסיבוב השני באופני מסלול ספרינט

מיכאל יעקובלב ממשיך את היום המוצלח שלו: אחרי שקבע במוקדמות שיא אולימפי שהחזיק מעמד מספר דקות, הרוכב הישראלי שעשה עלייה מרוסיה ניצח בקלות בדו-קרב בסיבוב הראשון באופני מסלול ספרינט את המלזי מוחמד שאה פירדאוס סהרום, והעפיל אוטומטית לסיבוב השני (18:30) שם יתמודד נגד יאיר צ'ון אן פה מסורינאם.
ארבעת הרוכבים המהירים ביותר בשלב הניחומים יצטרפו ל-12 העולים מהסיבוב הראשון והשאר מודחים.
הסיבוב השני כולל 16 רוכבים ב-8 מקצים שונים: שמונה יעלו ישירות לשלב שמינית הגמר, והמפסידים ילכו לבית ניחומים נוסף. השלב השני של הניחומים יכלול 4 מקצים, כאשר ארבעת הרוכבים המהירים יצטרפו לשמונת העולים בשלב שמינית הגמר, המפסידים מודחים.
שלב שמינית הגמר יפגיש 12 רוכבים בשישה מקצים, כאשר המנצחים יעלו לרבע הגמר. המפסידים יחולקו לשני מקצים בני שלושה רוכבים כל אחד, כאשר שני המנצחים במקצים יעפילו לרבע הגמר יחד עם השישה שעלו משלב שמינית הגמר. השאר מודחים.

אופני מסלול: יעקובלב העפיל לשמינית הגמר

רוכב אופני המסלול הישראלי מיכאל יעקובלב ניצח את יריבו הסורינאמי ז'איר צ'ון אן פה בסיבוב השני בטורניר האולימפי, והעפיל לשמינית הגמר. בכך ממשיך יעקובלב יום מציון מבחינתו, אחרי שבסיבוב הראשון שבר את השיא האולימפי בענף.

דיברגנט חדש

Well-known member

אופני מסלול: יעקובלב העפיל לשמינית הגמר

רוכב אופני המסלול הישראלי מיכאל יעקובלב ניצח את יריבו הסורינאמי ז'איר צ'ון אן פה בסיבוב השני בטורניר האולימפי, והעפיל לשמינית הגמר. בכך ממשיך יעקובלב יום מציון מבחינתו, אחרי שבסיבוב הראשון שבר את השיא האולימפי בענף.

רוכב האופניים מיכאל יעקובלב העפיל לרבע הגמר במקצה הקיירין

הרוכב הישראלי מיכאל יעקובלב ניצח במרוץ שלו בסיבוב הראשון של מקצה הקיירין והעפיל לרבע הגמר שיתקיים מחר. יעקובלב ימתין לתוצאות היום כדי לדעת מי יהיו היריבים שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member

השיוטים של גל צוקרמן בוטלו - עלתה לחצי הגמר בקייט פויול

גל צוקרמן העפילה היום לשיוטי המדליות בגלשני קייט פויל מהמקום העשירי הכללי. השיוטים של היום בוטלו ולמעשה נותרו רק שיוטי ההכרעה. צוקרמן תתחרה בחצי הגמר יחד עם שלוש גולשות נוספות על מקום אחד בגמר. דור זרקה שמתחרה אצל הגברים סיים במקום ה-13 והודח.

בשיוטי חצי גמר בקייט פויול - הגולשים מחולקים למעשה לשני חצאי גמר. בחצי גמר אחד משתתפים הגולשים שסיימו במקומות 3, 6, 7 ו-10 ובחצי הגמר השני הגולשים שסיימו במקומות 4, 5, 8, 9.

בחצי הגמר המטרה היא להגיע לשלושה ניצחונות. הראשון שעושה את זה מעפיל לגמר, היתר מודחים. מי שדורגו במקומות 3 ו-4 מתחילים את חצאי הגמר שלהם עם שני ניצחונות אוטומטיים. מקומות 5 ו-6 מתחילים את חצי הגמר עם ניצחון אחד ומקומות 10-7 מתחילים את חצי הגמר עם 0 ניצחונות. כך שהסיכוי של צוקרמן להגיע לגמר לא גבוה במיוחד.
צוקרמן

צוקרמן
(צילום: REUTERS/Lisi Niesner)

דיברגנט חדש

Well-known member

שחייה אמנותית: שלי בובריצקי ואריאל נשיא הופיעו עם סרט צהוב על ראשן

צמד השחייניות שלי בובריצקי ואריאל נשיא ביצעו את התרגיל הטכני בתחרות האולימפית בשחייה אמנותית בפריז כשהן עונדות סרט צהוב על ראשן והמוזיקה מתחלפת בין הפיוט הידוע "שלום עליכם" לשיר "חי" - הכולל את המילים "עם ישראל חי". השתיים זכו בציון גבוה של 243.066 נקודות.

דיברגנט חדש

Well-known member

שחייה אמנותית: שלי בובריצקי ואריאל נשיא הופיעו עם סרט צהוב על ראשן

צמד השחייניות שלי בובריצקי ואריאל נשיא ביצעו את התרגיל הטכני בתחרות האולימפית בשחייה אמנותית בפריז כשהן עונדות סרט צהוב על ראשן והמוזיקה מתחלפת בין הפיוט הידוע "שלום עליכם" לשיר "חי" - הכולל את המילים "עם ישראל חי". השתיים זכו בציון גבוה של 243.066 נקודות.

הערעור של השחייניות היוונית התקבל, צמד הישראליות ירד למקום התשיעי

הוועד האולימפי החליט לקבל את הערעור שהוגש על ידי צמד השחייניות היווניות, אוונג'לינה פלטניוטי וסופיה אוונג'לינה, והעלה את הציון שלהן בתרגיל הטכני בתחרות השחייה האמנותית בפריז. כעת הציון של הצמד מיוון עומד על 250.4584, והן עלו למקום השמיני - במקום צמד הישראליות אריאל נשיא ושלי בובריצקי, שקיבלו 243.0666.

דיברגנט חדש

Well-known member

דיברגנט חדש

Well-known member
סיכום המשחק בול פגיעה לגבי תחזית תחזית "ספורטס אילוסטרייטד": ישראל תזכה ב-6 מדליות בפריז כפי שתיארתי בתגובה #70 בשרשור כל חברי נבחרות ישראל גרפו מדליות...כולם עד אחד...
  1. פגיעה: זהב - ארטיום דולגפיאט (התעמלות, תרגיל קרקע) הביא |מדליה| כסף כמתואר בתגובה #64 שלי אך כפי שנכתב בתגובה #65, היה טעות בשיפוט והגיע לו זהב לכן אולי צריך להחליק להם ולתת להם בול.
  2. פגיעה: זהב - ענבר לניר (ג'ודו, עד 78 ק"ג) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #54 שלי.
  3. כלום: ארד - דריה אטמנוב (התעמלות אמנותית, קרב רב) לא הביאה|מדליה|.
  4. פגיעה: ארד - נבחרת ישראל בהתעמלות אמנותית (תחרות קבוצתית) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #69 שלי.
  5. כלום: ארד - נבחרת ישראל בג'ודו (מיקס) לא הביאה|מדליה|.
  6. פגיעה: ארד - שרון קנטור (גלישת רוח) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #61 שלי.
  7. כלום: כלום - פיטר פלצ'יק (ג'ודו, עד 100 ק"ג) הביא|מדליה| ארד כמתואר בתגובה #53 שלי.
  8. כלום: כלום - רז הרשקו (מעל 78 ק"ג) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #57 שלי.
  9. כלום: כלום - תום ראובני (גלישת רוח) הביא|מדליה| זהב כמתואר בתגובה #62 שלי.
  10. בול: זהב - עמית אלור (היאבקות, עד 68 ק"ג) הביאה|מדליה| זהב כמתואר בתגובה #66 שלי.
סיכום
סה"כ 7 מדליות ולא 6 מדליות כפי שהימרו ויש גם מדלית זהב נוספת של ישראלית יורדת בתקווה שתעלה בחזרה |הלוואי|
יש רק ארד אחד ולא ארבע כפי שהימרו וגם הארד שיש הוא בכלל לא נכלל בהימורים שלהם.
יש 5 מדליות כסף כאשר לא הימרו אפילו על אחת :)
יש רק זהב אחד ולא שניים כפי שהימרו וגם הזהב שיש הוא בכלל לא נכלל בהימורים שלהם.

פולגאר

Well-known member
למעלה