כמה מהעבודות שלי!

אין לי תרשים אבל אשמח להסביר!

פשוט עושים הצלבות במולטיקאט עד שמקבלים 9 מרובעים ואז מוסיפים עוד שורה של מולטיקאט אבל סוגרים עם סברובסקי לעוד 9 קוביות ואז מקפלים ומחברים עם מולטיקאט לשלב התחתון. וזהו! עושים את הרצועה מסביב לאצבע ונהנים. אני מקווה שזה מובן במידה ולא אשמח להרחיב.

gogolit

New member
היי

מאיפה למדת לעשות את כל התכשיטים האלו?אני רוצה להתחיל ללמוד איך לעשות לעצמי שרשראות של חרוזים וקריסטלים וטבעות.ממי אני יכולה ללמוד?

wildspirit

New member
את יכולה ללמוד כאן אצלנו ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה
שנית אנחנו מעלים לכאן סדנאות מצולמות ותרשימים ואתרים שמסבירים איך לעשות תכשיטים מחרוזים ועם הרבה סבלנות גם את תועלי לעשות

gogolit

New member
היי

אני רוצה לדעת מהצעד הראשון איך עושים?דרך אגב רציתי לדעת לגבי חנות שנמצאת בתל אביב ברחוב החשמל בכיכר המושבות,זה נקרא אם אני א טועה אבגד או קפש וכו' .האם הם זולים בבמכירים שלהם?כי אני רוצה לקנות מהם?ואני מגיעה מנתניה .השאלה האם זה שווה לי להגיע מנתניה עד תל אביב?מה המחירים שלהם פחות או יותר?ואםפ יקר מאיהפ אני יכולה לקנות במחיר סיטונאות?במחיר זול.במחירים ממש מצחיקים.כמו שקונים ממפעל.?כי אני רוצה לעשות הרבה.דבר אחרון לאיזה פורום אני נכנסת כדי להתחיל ללמוד מהצעד הראשון?

wildspirit

New member
קודם כל את במקום הנכון

זה הפורום שיעזור לך להתחיל ללמוד הכל מהצעד הראשון. לגבי חנויות בתל אביב אכן יש את אזור החשמל שמוצף בחנויות כמו אבגד ודיאור ואימפריאל וברוק וקפש וצבי ועוד.. פשוט שמסתובבים שם הולכים לאיבוד מרוב חנויות אצל חלקם את יכולה למצוא דברים זולים ואצל חלקם דברים יקרים תלוי בחנות בעיקרון החנויות היותר זולות הן אבגד ודיאור ואימפריאל את כמובן יכולה לקנות בסיטונאות אבל את זה עדיף להתקשר אליהם והם יתנו לך את המדיניות שלהם כי כל חנות והמדיניות שלה לגבי הצעד הראשון ביום שני אנחנו נעלה לכאן סדנה וירטואלית ואת תוכלי לראות תהליך להכנת תכשיט כלשהו מטבעות ועד שרשראות וצמידים ועוד ואנחנו גם נדריך בעזרת תרשימים את מוזמנת להצטרף וללמוד ואפילו ללמד בהמשך

סימה ו

New member
חוצפה חוצפה - הכל כל הטבעות

שהעלית כאן הם מהקומונה, נכון שהיית שם ? הכל לקוח מהסדנאות..

חרוזית הכל כל כך יפה והמשיכי לא

משנה מאיפה את לומדת יצרת עבודות מקסימות גם אני לומדת מכל מיני סדנאות וחוגים אז אסור לי לפרסם תוצאות.

inok

New member
מה חוצפה? למה חוצפה?!?!

מה רע בכך שהיא ראתה משהו בקומונה ולמדה ממנה? מה רע בכך? אם מעלים משהו לאינטרנט זה הרי ברור שאנשים יראו וינסו להכין במיוחד שזה שם כדי ללמד אנשים... גם אני גולשת בקומונה ובפורום הזה ואם אלמד משהו שם לא אתבייש להשוויץ בזה כאן ולהפך... אני לגמרי לא מסכימה איתך!

night mistress

New member
"שלום כיתה א'"

אני משתדלת לא להתערב אבל אני ממש לא מבינה מה הבעיות שלכם אנשים.. אז מה אם היא למדה את זה בקומונה?אז אסור לה להראות את זה באף מקום? ואולי היא למדה את זה בתרשים מאיפשהו? לפי הגישה שלך אסור גם לי להראות עבודות שלמדתי מהאינטרנט גם אם זה נעשה בחו"ל וגם לתלמידות שלי באשר הן אסור להעלות את העבודות שלהן ללא קרדיט-אני לא מסכימה עם זה. מי שמעלה הסברים לאינטרנט יודע שישתמשו בזה.. בזמן האחרון אתן ממש לא מפרגנות ואני לא מבינה מה קרה לכל הבנות שכל כך אהבתי בקומונה,לאן הן נעלמו? אז נפתח פורום, אז מה? זה לא סוף העולם, הקומונה עדיין קיימת ופועלת וזה לא חייב להתנגש,וזה בטח שלא אשמת טליה ועירית,אז תפסיקו עם המעקבים האלה,זה לא מחמיא לאף אחד ורק מבעס.

תודה! האמת פחדתי כבר להגיב אבל

את צודקת ב1000% לא צריך את כל הכעס הזה. בואו נמשיך לחרוז ולתרום לאנושות!

looshi

New member
יש את התרשים וגם סדנא

בקומונה "עולם החרוזים של מעיין" http://communa.tapuz.co.il/mayan231

למעלה