כמה מילים,ברשותכם,פורום נכבד!

כמה מילים,ברשותכם,פורום נכבד!

מכיון שימי הולדת בשבילי,הם רק תאריכים שכאשר הם מופיעים,הם מיד נעלמים, ומכיון שאני ממש לא חוגג כלום,אני אנצל את היומולדת,לחשבון נפש קטן,כי בימי הולדת,אני עורך חשבון נפש ביני לביני,וזה תמיד ביום עצמו,ולמחרת זה "מתאדה",לי מהראש,אז ככה: אשתף אתכם בעניין "האוכל",שישב כאן כל הזמן על שולחן הפורום,ושעשה לי תיאבון,וכשאנו משוחחים על משהו,אנו בדרך כלל מפנימים,ואני הפנמתי,וגם שיניתי באופן מהותי דבר חשוב בחיי המיקצועיים,והכוונה לעיסוק כעצמאי בתחום שהייתי בו שכיר עד עתה,הנדל'ן. וכשכתבתי בעבר לא היה לי רע יותר,רק שהעיניין הזה של היכולת לעשות שינויים בחיים,ולא להיתקע,עושה לפחות לי-טוב על הלב! וייתכן ובעוד שנה או יותר,יחזרו הדברים לקדמותם,ואז זו שוב תהיה חוויה לא פחות נעימה. היופי של הפורום הזה עבורי הוא היכולת לשוחח,ולהעלות דעות שונות,כל אחד לפי מה שהוא מביא איתו,ומה שהכי יפה כאן,שיש כאן "כימיה" נהדרת בין המשוחחים,ואני מאד מאד נהנה להיות איתכם כל השנה,והיום הולדת זה רק ניצול היום הזה להגיד כמה מילים. אז מה שאני מאחל לי ליום הולדת,שתהיו מאושרים איפה שאתם,תמיד,ושיהיה כאן כיף כמו שהיה עד עכשיו,ורצוי שהכיף לא יהיה קבוע,פעם למטה ופעם למעלה..

דירסט,../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo72.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

ויומולדת שמח לך,איש יקר! מקווה שעזבת לשניה את הסקס,בכדי לראות את זה.... הקדמתי,מפחד שלא אהיה כאן ממש בחצות.......... שתהיה רק מאושר..

מזל טוב לשניכם ליום ההולדת

אני עד גיל 30 הייתי נכנסת ללחץ ודין וחשבון איך שהקייץ היה מגיע ואיתו יום ההולדת מיום ההולדת של גיל 30 זה הפסיק להלחיץ אותי קיבלתי את עצמי ואת חיי ללא ביקורת עצמית פתאום בגיל 30 היה שינוי

spectacular

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח,../images/Emo65.gif|בל

לעוזי ודירסט,
המון מזל טוב, אושר,אהבה,הנאה,הצלחה,ופרפרים בבטן, מאחלת לכם שתחוו הכל בעצמה, ובהעצמה,

../images/Emo42.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אתם קמים בבוקר ומרגישים קצת שונה תחושה כזו נפלאה שממלאת את החזה יש לכם יום הולדת היום!!! וזה יום כה מיוחד כי 365 יום בשנה ומתוכם זה יום מיוחד. אני מאחלת לכם העצמה אישית
בריאות
אהבה
אושר
והרבה צנזורה חחחחח שיהיה לכם יום הולדת הכי שמח בעולם תשתוללו ותהנו

Deerest

New member
עוזי שחף

מעטים הגברים החברים בחיי ומעטים יותר שמכירים אותי כמוך. ממקום ששמור רק עבורך מאחל לך... ונותן לך... את מה שאני מרגיש עכשיו עם סנטנה באוזניי. רק אתה יכול להבין זאת.

קראתי גם קראתי! מה אני יכול לאמר?

הכי טוב במיקרה זה לא לאמר כלום,בכדי לא להרוס... יש מצבים שאני לוקח,ושומר...

כן, יש מה "לקָנות"...

הייתי נותנת הרבה לראות אותך בחדר עם סנטנה , כותב את מה שכתבת לעוזי... מעניין מה הייתי רואה... ערב טוב

spectacular

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

הדמיון שלי משתולל...

Deerest

New member
בסוף

עוד תקבלי את מה שאת מייחלת... והשאלה הנכונה היא: מה סנטנה יראה?

Deerest

New member
קפה ביד, מוסיקה באוזניים

וברכות מול העיניים. ככה צריכים להתחיל את יום ההולדת. איך שקמתי (לא מזמן, SMS מברך העיר אותי) נתקלו עיני בברכות שילדי הכינו וזה הזכיר לי... הנה דוגמא "קטנה": מזל טוב ליום הולדתך שפה ברכות ואיכולים שתצליך בעבודה ולא להיתעצבן על המחשב (וואו, זה היה מזמן וזה מה שהוא זוכר?) אוהבים כול המישפחה ועכשיו אני רואה ושומע את ברכותיכם וזה מחייך לי את הלב תודה. אישית לכל אחד ואחת. וגם לאלו שעוד לא הספיקו להכנס...

Deerest

New member
שמח לקרוא אותך פה, אלמרה

תודה (אנחנו באותו יום אז אני תופס טרמפ)

למעלה