כמה מילים,ברשותכם,פורום נכבד!

אלמרה

New member
עקבתי אחריך...

ובאמצעות מסר מקנדה - הגעתי הנה... איזה עולם קטן... קפוץ לבקר.

תודה לך אלמרה,אני אשאל שאלה..

ברשותך,או קיי? אני חושב שאפשר לדבר על זה גם כאן כמה מילים. הייתי רוצה לשאול אותך במה שונה הגבר של העידן המודרני,מהגבר של פעם? אני חושב שיש לי דעה בנושא,אך אשמח אם תאמר משהו משלך,כמי שמתעסק מעט בסוגיה זו. תודה על הזמנתך,ועל איחוליך. ד'ש לדירסט.

ש איילת

New member
../images/Emo77.gifאור(ה) ../images/Emo42.gif(ה)כפול(ה)../images/Emo77.gif

מזל טוב עוזי
מזל טוב דירסט
בריאות וכושר , עוזי
בריאות ואושר, דירסט
שפע והצלחה, נחת ואהבה..עוזי
שפע והצלחה, נחת ואהבה..דירסט
וכמובן, הגשמה עצמית והעצמה אישית- עוזי!!!
וכמובן,
הגשמה עצמית והעצמה אישית, דירסט....
ערב נעים וחגיגי, עוזי, ושכך יהיה כל ערב..
וגם לך, דירסט, ערב נעים וחגיגי
כל ערב בחייך.. הרבה מזל טוב 2X יום הולדת שמח עוזי, למרות שזה רק תאריך (שמציין את היום בו הופעת:)) שחולף... יום הולדת שמייח דירסט.. ושתיזכו לעוד הרבה ימי הולדת,
באהבה, איילת

מזל טוב אנשים יקרים

לא יכולה שלא להתיחס למספר 11, שמופיע באופן ברור בתאריך לידתכם, וגם אצל אישה, וגם אצלי... ואולי גם אצל אחרים כאן. מספר בעל עוצמה מיוחדת, בנומרולוגיה, שנקרא מספר המאסטר. מה לאחל אני אף פעם לא יודעת, נעלמת דום. אולי, מה שאני מאחלת לעצמי כל פעם מחדש... "שישתמשו" בכם כמה שיותר, ויהנו מכם... האם זה טוב בעיניכם?

רגע רגע...

זה כייף אחרי, תוך כדי, לעיתים, זה סבל גדול. למאסטר בד"כ אין חיים קלים... אבל, את בטח יודעת, זה שווה הרבה. ערב טוב לך

איילת,קראתי את הספר,מזמן...

מרמות ים,על ים הרמות...? אני אפילו זוכר מהיכן הן היו,אחרי 25 שנים לערך.. אמרתי
,למטה,וגם עכשיו..

תודה לכם,אנשים חשובים מאד...

אני מודה לכולם על הברכות,זה עדיין עושה טוב על הלב,וזה עדיין לא נגמר לי... הרחתי את הפרחים שלכם,קיבלתי את הנשיקות,והפנמתי את המילים! דבריכם ריגשו אותי עד מאד, אישה,אצלי במישרד,יצא לי באופן חטוף,להראות לחברים שלי לעבודה,את "פלאי הטכנולוגיה",ושמענו את השיר פעמיים,אני התנענעתי,ונכנס לקוח.... ויצאתי מזה גדול.. תודה לכולכם,איילת,דירסט,טל,אביבה,אישה,ולכל מי שלא איחל,ושלא יאחל.. אביבה,זרקת איזו שאלה באוויר,אז אני עונה לך,שאלה יפה שאלת..! אני "מת",שישתמשו בי,ואם אני יודע שמישהו יכול להשתמש באיזה קמצוץ ממני, זה יעשה לי רק טוב,ואז אוכל גם "לקבל בסבבה"... כיף לדעת שמישהו/ם משתמש בי,זה תמיד היה הדבר שהכי אהבתי לעשות... למה אין כל יום יומולדת,עשיתם לי חשק.....

../images/Emo51.gif סמסרה1,את נוסעת?

מצאת את שחיפשת,בנוגע לסופשבוע? סופשבוע נעים לך.

סמסרה1

New member
היי עוזי

ערב טוב מזל טוב עוזי ואיחולים להרבה טוב. בתאריך 25 ביוני שיוצא ביום ששי בעוד כשבועיים יהיה יום ההולדת של בן זוגי. ואנו רוצים לצאת לסוף שבוע כזה. הוא לא מעוניין במסיבה משום מה. אבל, תודה לאל, דוקא אנחנו יחסית מטיילים די הרבה. בינתיים לגבי סוף השבוע אני מתעניינת או על משהו באזור מצוקי דרגות בים המלח או בצפון איזה צימר. יש לך איזה רעיון?

סמסרה1

New member
תודה איילת

עברתי שם וביקשתי לראותן ואף נתנו לי להיכנס ולראות המערות בפנים. יפה מאוד אך כרגע אני מחפשת משהו אחר. מערת חשק... מערת אהבה... מערת...

סמסרה1

שוב תודה לך,ושיהיה לו ולכם,המון מזל טובים.......בלי סוף..... מה קורה עם חודש יוני,כאן בפורום? הכל קורה ביוני! חפשי הודעה של spectacular,מלפני יום או יומיים,ושם היא העלת לך קישורים מ ג נ י ב י ם !....ומאד מפתים,איך לא יצא לך לראות... אז בהצלחה,ואם לא תחליטי על הקישור של טל,דרך גוגל אני בטוח שתמצאי..

למעלה