כמה מילים...

• פותח הנושא hyos
  • פורסם בתאריך

hyos

New member
כמה מילים...

שירלי, רפי, מירב וכל השאר.... יש לי הרגשה שאתם כאן רק בגלל הרעש שאתם עושים, כנראה שאי אפשר להגיע לשלבים האלה בלי לעשות סקנדלים, מריבות וכו'. הנה, קחו לדוגמא את אודליה שבהחלט היה מגיע לה לזכות,או לפחות לא להיות מודחת בשלבים הראשונים,היא יכלה להיות שדרנית טובה, אבל היא עשתה הכל בשקט ובצניעות היאה לבת ישראל. זוכרים בכלל את אודליה, או שזה שוב מצדיק את טענתי שרק רעש מזיז דברים?! זוכרים את יתר המתמודדים שלא עלו?? עם כל הכבוד אליכם , ועם זה שאני מאחלת לכם הצלחה, אני מקווה שתתנו תגובה אמיתית ולא תענו רק כשמדובר בריב ובנסיון להראות לאחרים מה אתם שווים. בהצלחה, hyos.

שדרניק

New member
מילים כדורבנות.

אין לי מושג מי את/ה, אבל אני מוכרח לומר שאני מסכים עם כל מילה. חוץ מזה שאיני יודע מי זו אודליה, או מי אלה שאר המתחרים. בכלל, ריאליטי טיוי, לא מספיק ירודה בפני עצמה, למה לתחרות כזו של שדרנים, צריכים היו להראות לנו את השדרנים? האם כל הקונספט של רדיו, של שדרנים, מסתכם בשמיעה? לא זכור לי שכל כך היה לי חשוב לראות אם לאלכס אנסקי יש קוביות בבטן או גודל האגן של ראומה אלדר, ובטח לא גודל הטיאר של שמוליק טיאר. אבל כמובן כאן מדובר בשואו. עכשיו לגבי המתחרים שמוזילים את הזול. למה עוינות? למה שחצנות? למה אי אפשר לפרגן באמת? למה הכל מלוכלך? הפורום הוא פח האשפה שלכם? אולי נביא לכם גיגית מלאת בוץ ונתן לכם תכנית טלויזיה בערוץ 2 על חשבונות הפרסומות? טוב, בהצלחה לכולם, תשברו רגל (אחד לשני).

שחר 103

New member
דיי לזיין לי ת'שכל ועופו לי מהפורום

דבר ראשון , לא מעניין אותי ואותנו מי זאת לעזאזל אודליה. דבר שני, אם היא לא עלתה והיא לא ! ,כנראה שהשדרים...... החבר'ה שבחרו (שמוליק איריס אמיר כהן וכו') לא אהבו וחשבו שהיא לא פוטנציאל מספק. דבר שלישי, מה ריאלטי TV, מה אתם מזיינים ת'שכל, נתנו לכם צוהר להכנס טיפל'ה יותר ללב של המתמודדים, לראות מי הם, איך הם מתבטאים, את הדרמות והצחוקים בשידור חי ואתם בוכים לי על זה?!מישהו הכריח אותכם לצפות בבלוג?! לכו דחפו אצבע, יא מעפנים. דבר רביעי עוינות.........שחצנות............פירגון ואי פירגון...... וכל שאר הדברים , אידיוט, תקשיב לי, אנחנו בני אדם, יש לנו רגשות , אנחנו מבטאים אותם בצורה זו או אחרת,ואם הייתי לידך כרגע גם הייתי משתין לך באוזן אבל אין קשר...
למי שרוצים מפרגנים ולמי שלא, לא. מי אתה שתבוא ותגיד לנו איך לדבר ואיך לנהל את המחשבות שלנו יא חתיכת בולבול? וכן ! הפורום הוא פח ה"אשפה שלנו" ! הוא הגן ילדים שלנו ! כאן אנחנו מדברים עם עצמנו ונותנים לכם לטעום עוד קצת מהתחרות ומהמתחרים, אזזזזזזזזזזזזזזזזז לשני החבר'ה שכביכול הודחו בשלבים של המבחנים של קיינן שפי (אם ככה קוראים לו) וכרגיל לא יכולים לשבת בשקט ולתת לנו לחיות בפרוקייט Y הקטן שלנו... יאללה , עשו פרסה, לא אוהבים פלצנים בפורום שלנו, ובייחוד אלה עם הריח הרע
(אלה אם זה אנחנו
)

שדרניק

New member
שחר - אתה הוכחה מנצחת.

הוכחה מנצחת לכל מה שנאמר, פשוט הבאת דוגמא קלאסית. תגיד שחר, כן אתה...אתה עם השגיאות כתיב ("אלה אם זה אנחנו...") והעברית הצולעת (מלידה?), תגיד, אתה גם לקחת חלק בתחרות? השם ישמור איזה תת רמה. יאללה תפריח את השעמום שלך ב"פרוקייט Y" שלך, אבל ככה זה, כשאין לבנאדם מה להגיב הוא מדבר שטויות. חתיכת בולבול, להשתין באוזן, זה מה שרצית לתת למאזינים? אגב, שחרא, אני לא התמודדתי, ובטח שלא התמוגגתי מלקרוא אותך. וכשאתה שם מרכאות כפולות, תשאל את "שמוליק איריס אמיר כהן וכו'" איפה בדיוק צריך לשים (בטח שלא באמצע הביטוי). מזל שיש צלמיות כתוספת למלל, אחרת היה מאוד קשה להבין אותך. תצליח, שחרא. אתה צריך את הברכה הזו. אני דברתי לעניין ואתה רק מנבל את הפה הלא יוצלח שלך. מי זו באמת אודליה? איך היתה במבחנים? מישהו יודע? ושוב הצלחה לכולם.

writer12

New member
שחר אין לי מושג מי אתה..

אבל בתור אחד שרק נכנס לקרוא את הפורום - קפוץ לי. מי היה נותן לך במה יא ליצן? סע הביתה - ושלא תבוא לעוד תוכניות ריאליטי כמו מירב חסרת החיים הזו. משה.

שחר 103

New member
למשה ולשדרניק החסרי חיים

שדרניק, אתה לא שווה התייחסות אבל אם רצית, וואלה פאנן אחי, אני מבין אותך, בתור בתול מסתוכל בגיל ה30+, אתה מתבטא דיי בחופשיות וזה כבר יפה, קבל ח"ח . לא התקבלת לתחרות שלנו ואתה יודע מהו ההסבר ואל תגיד שלא רצית, אימבסיל שכמותך... אם כבר התקבלה שגיאה, מצטער על זה שאני מקליד בהקלדה עיוורת ולכן, מדיי פעם נופלת אות אחרת(מצטער מעומק ליבי). שוב, אני ידגיש, השפה שלי ,הדיבור והכל זה שלי, מה לעשות פרובוקטיביות בדם חבוב, פה אני נותן להכל לבתבטאות ביתר חופשיות זה פורום יא חתיכת זרג חסר חיים שכמותך, אגב אם היית מגיע טיפל'ה לרמת משכל שלי היית מבין שאני מדבר במטאפורות יא חתיכת אינפנטיל דפוק. משה, יאללה זיינת ת'שכל קודם לרמי ועכשיו גם לי? לך שחק עם היד שלך מותק, סע יא אפס אני שם עלייך ...(אתה יודע מה) ואני נותן לך לחשוב למה נתנו לי במה יא אינפטיל טיפש.. ומירב לא חסרת חיים יא בולבולון, היא תותחית, רק חבל שהיא לא נסגרת על מי היא "מירב האמיתית" איש חכם אמר פעם על אנשים כמוכם "סעו סעו יא מיקי-מאוסים"

שדרניק

New member
שחר,חבל שאתה לא מטאפורה

"ידגיש", זה גם אות שנפלה לך? כנראה שלא הבנת בפעם הראשונה שכתבתי שלא התמודדתי בתחרות. חח. "יא חתיכת אינפנטיל דפוק",חבל שכשפתחת את המילון בערך "אימבציל" , לא הסתכלת גם מה הפירוש של "אינפנטיל", אל תתעצל שחרא יקירי, במיוחד כשמדובר במילון כיס בו אתה משתמש. אינפנטיל יותר מתאים לך, שמדבר בצורה מסריחה ולא יודע להגיד כלום חוץ מבולבולון ודפוק. אתה נותן לי לחשוב למה נתנו לך במה? אתה כמו המורים , שכשילד שואל אותם שאלה והם לא יודעים תשובה, המורה אומר/ת לו: יופי , מחר תבוא עם תשובה לכל הכיתה. נתנו לך במה כדי לתת פינת קללות? פינת איך לא מדברים? נתנו לך פינה סאטירית, כלומר אתה בצמך סאטירה (משובחת לא היתי אומר). חהחהחה הרגת אותי איך נתת צטוט של אישד חכם, איש חכם שאמר משהו אינפנטילי לא פחות ממה שאתה אומר. חח, בקרוב במילון כיס שלך הביטוי החכם והמוצלח "סעו סעו יא מיקי מאוסים". חחח. מצחיק. ביי שחרא, נשתמע

שחר 103

New member
FAGGY,בוא בוא קוקי,נפרק לך את המלל

איפה ידגיש , על מה אתה מדבר , קוקי, נראה לי אכלת יותר מדיי מאחור. אינפנטיל לא נראה לי אמורה להופיע במילון כיס או אבן שושן יא קוקון,\. איפנטיל משמע ילדותי= מהמילה אינפנט בצרפתית, אז ----חבוב, סע סע יא גמד אני דורך משתין ומוריד אותך בביוב פעמיים יא מתחרה מיואש, אני לא חושב שהגיוני שהם יתנו לעולל במה לפתוח פה ו"לקלל" את כל העולם ולנבל ת'פה, אמרתי לך , פה זה פורום כבר, יא צואת אלפקות, אני לא שם על אפסים כמוך אפילוט שערת ערווה אחת :) , אתה עוד אימבסיל לרשימה, שהחבר'ה בבצפר תמיד היו יורדים ומפוצצים אותו,(עיין ערך-ילד כאפות). לגבי בנאדם סאטירי, כן גם מזה יש לי, לעומתך, עולל זקן נפש שבטח יושב לו בביתו ביום השישי ומאונן עם קופסת שימורים של LA CAT (חפש ערך- WANKER), אני בטוח שאתה גם מקריח או כבר לגמרי קירח, והאישה היחידה שנגעה בך היא המורה עדנה השמנה, שפעם מרוב שתה מכוער סתם הביאה לך סטירה(אפילו אמא מתכחשת לך, מסכן), בטח ההורים(הדוקטורים במעבדה,שם יצרוך, ) נתנו לך שם כמו חומי, או קוקיקון, או ואנונו נו נו (ילד רע, לא מגלים סודות לבריטים ). קיצר פני רקטום, לגבי המשפט החכם , אני שערתי לעצמי שהוא יהיה מעט מורכב מדיי בשביל יצור כמוך, אז החלטתי לפרקו בשבילך, מספיק אתה סובל על זה שנולדת. סעו סעו לכם מיקי-מאוסים , משמע: מיקי מ-מאוננים י-יונקי זרע ק-קבלו סטירה י-יא יולמנים מאוסים- על המילה נמאס שמעת?אז מה מהשורש מ.א.ס באה המילה מאוסים, לא העכבר יא איפנטיל מפגר, תחזור לראות CARTOON NETWORK -קרוסלת החלומות קיצר פני רקטום, אני אשמח אם תהיה לך תגובה

שדרניק

New member
חבל שאין ביננו הבנה

תעיין קצת בהודעות שאתה רושם לי ותסתכל איפה ה"ידגיש". ושוב, שוב הלכת נמוך. וכשאמרתי אינפנטיל ומילון, התכוונתי שתסתכל במילון כדי שתראה שהאינפנטיל מתקשר יפה, אבל לא אלי אלא אליך. רק אינפנטיל מדבר בצורה שאתה מדבר, מצחיק בצורה שאתה מנסה להצחיק. אינפנטיל לא תופיע במילון כיס או באבן שושן? אז איפה היא תופיע? בבריטניקה לנוער? ואגב שחרא, מי שמדבר ככה בפורום וזה הסגנון שלו, שלא ינסה למכור לנו שברדיו ידבר אחרת. אתה מחלק את עצמך לשניים? פה אתה דביל וברדיו לא תהיה דביל? והמשפט החכם כביכול, לא היה ממש מה להבין שם, רק הצחיק אותי איך אתה מתייחס לזה כאל משפט חכם (רמי, זה שלך או מהתנ"ך?) חהחה ועוד אתה מנסה להסביר לי את המשפט. חח. שחרא, תגיד, אתה עוד מתמודד? או שקלטו כבר שאתה מדבר שטויות בקצב? שחרא, רמז קטנטנן, קללות באנגלית לא עושות אותך יותר חכם. אתה יכול להשאר בקללות בעברית. משה, כמה חבל שאנשים יודעים שמה שאמרת על התכנית נכון, אבל מעדיפים להתעלם מזה כי הם כבר שם. שחרא כמובן יוצא דופן, כי הוא פשוט לא מבין. שחרא מותק, נשתמע, אה? אל תשכח לדבר שטויות, תפור עליך.

שחר 103

New member
חחח רואה, כבר מצאת בי אייטם :)

שמע, אחד הדברים החשובים ביותר שלמדתי מהסדנא שנקראת "השדרן של המדינה" היא שבעולם המדיה, אי אפשר לומר כל דבר, יש דברים שמותר ויש דברים שאסור, אתה מסכים איתי שגם זהבי הדגול לא מדבר ברדיו בדיוק איך שהוא מדבר בכל מקום, כי גם מעליו יש כמה אנשים שאומרים לו מה אפשר ומה אי אפשר לומר, אחרת, הוא יעוף משם על טיל, לא משנה כמה תותח הוא יהיה, חופש הביטוי, קצת מעורפל, בתוכניות הראשונות היו לי כמה וכמה פליטות אבל ישר התפקחתי והבנתי שאולי לחיים האזרחיים שלי(עוד מעט צבא, אולי תשמע אותי בגל"צ :) ) הן בגדר של סבבה לאללה , אבל כאן ,ההתבטאויות שלי הן מעט פרובוקטיביות ובוטות מדיי, ולכן כבר על אחריי התוכנית הראשונה שמוליק העיר לי על כמה דברים שאפשר ואסור, ואחלה, הפנמתי ועובדה שלא באו אליי בהמשך כי אזנתי את כף המאזניים. חחח אגב ,רואים כמה החשיבה שלך חריפה חחח :) הרי ברור "המשפט החכם" היה בגדר של אירוניה, הומור וכו' , חח חשבתי שתבין את זה לבד ולא תתעמק בזה, מסתבר שלא הערכתי אותך נכון חחחח...

writer12

New member
ההוא שאמר סעו סעו יא מיקימאוסים

זה לא איש חכם זה אולי איש.. רמי ישראלי. משה.

שחר 103

New member
למשה ולשדרניק החסרי חיים

שדרניק, אתה לא שווה התייחסות אבל אם רצית, וואלה פאנן אחי, אני מבין אותך, בתור בתול מסתוכל בגיל ה30+, אתה מתבטא דיי בחופשיות וזה כבר יפה, קבל ח"ח . לא התקבלת לתחרות שלנו ואתה יודע מהו ההסבר ואל תגיד שלא רצית, אימבסיל שכמותך... אם כבר התקבלה שגיאה, מצטער על זה שאני מקליד בהקלדה עיוורת ולכן, מדיי פעם נופלת אות אחרת(מצטער מעומק ליבי). שוב, אני ידגיש, השפה שלי ,הדיבור והכל זה שלי, מה לעשות פרובוקטיביות בדם חבוב, פה אני נותן להכל לבתבטאות ביתר חופשיות זה פורום יא חתיכת זרג חסר חיים שכמותך, אגב אם היית מגיע טיפל'ה לרמת משכל שלי היית מבין שאני מדבר במטאפורות יא חתיכת אינפנטיל דפוק. משה, יאללה זיינת ת'שכל קודם לרמי ועכשיו גם לי? לך שחק עם היד שלך מותק, סע יא אפס אני שם עלייך ...(אתה יודע מה) ואני נותן לך לחשוב למה נתנו לי במה יא אינפטיל טיפש.. ומירב לא חסרת חיים יא בולבולון, היא תותחית, רק חבל שהיא לא נסגרת על מי היא "מירב האמיתית" איש חכם אמר פעם על אנשים כמוכם "סעו סעו יא מיקי-מאוסים"

writer12

New member
שחר אם מי אתה מתעסק על הבוקר?

זה לא אני זה מיקו... משה.

ליאור 103

New member
משה ושדרניק הגיע הזמן לעשות היכרות

בוקר טוב לכם אנשים, כבר כמה דקות שאני יושב לי וקורא כאן את הההשתלחויות חסרות הרסן שלכם במתמודדים בתחרות, זורקים לאוויר שמות משונים כמו 'אודליה' שאין לי מושג מי זו ובשיא הכנות גם לא ממש אכפת לי ,אבל הכי נורא הוא השימוש המזעזע שאתם עושים בקללות, לא לימדו אתכם לדבר בבית ??? אז עכשיו, אחרי הרקע הקצר הזה - הגיע הזמן - הגיע הרגע - תרשו לי להתחיל: בהנחה פרועה שאני לא עומד לנבל את הפה ולדרדר את עצמי לבוץ שאתם מתפלשים פה (כן, באופן לא מפתיע אני משוכנע שאני כמה רמות מעליכם - סנוב ? אולי.. אבל זה מה יש), אני לא מבין מאיפה הצביעות הזו לבוא ולומר שהמתמודדים כאן לא משהו, יש לכם מושג על מה אתם מדברים ? מישהו מכם ישב פעם באולפן רדיו (103 למשל) שיש לו מאזינים ודיבר חי באולפן ? עם כל הלחץ שמסביב ועוד במצב של תחרות ? תחשבו שנייה איך זה לתפקד כשתקועה לך בפנים מצלמה שגם מעבירה את כל הניואנסים הכי קטנים שלך לכל העולם ואחותו, זה לא הכי פשוט - זה בטח לא קל.. אל תשפטו לפני שחוויתם דבר כזה בעצמכם.. 'השדרן של המדינה' פתחה חלון הזדמנויות לכל אחד שרדיו הוא החלום שלו ונתנה לו אפשרות להשתתף בדבר חדש, מרתק, שעוד לא עשו כאן בדרך להגשמת החלום הנכסף להפוך לשדרן.. המתמודדים שעברו לשלבים האחרונים עברו סדנת רדיו שלא תבייש חוג לתקשורת ואני מדבר על תכנים עיוניים ולימודים פרופר - חומר תיאורטי ללמידה על מנת לרכוש מינימום ידע לפני שזורקים את המועמד למים. אחרי הזכייה במשך חצי שנה המתמודד שיזכה ישב יחד עם שמוליק טיאר באולפן ויצבור ניסיון על מנת שבשלב מאוחר יותר אתם - המאזינים, תוכלו להנות ממנו בתור שדרן איכותי יותר, מקצועי יותר ובעל ניסיון.. אתם אומרים שמה שקובע אלו רק האס אם אסים ? אז זהו שלא, בחינה מדוקדקת יותר של הנושא הייתה מגלה לכם שעברנו שם כל כך הרבה מבחנים עד שיצא לנו עשן מהמוח - ראה ערך מבחן 'קינן שפי' (שאני בספק אם מישהו מיכם עבר אותו), מבחן שבוחן יכולות רדיופוניות בבית דני, מבחן אחר שבא לבדוק יכולות מול מיקרופון ואיך אנחנו נשמעים באולפן אמיתי - בצוללת, מבחן מול אמיר כהן ברדיו עצמו - שבא לבדוק יכולות קריינות, פתיחות מול מיקרופון יכולות מקצועיות באולפנים של 103 - סדנת לימודי רדיו שגם בה רכשנו ניסיון - תאמינו לי שני ליצנים שכמוכם שהיכולת לשפוט ולהחליט כל כך מהר שהמועמדים לא מתאימים היא בדיחה, בדיחה לא מצחיקה שטיפוסים חסרי חיים כמוכם מתעמקים בה במטרה לזרות עוד קצת לכלוך על התחרות.. אז פעם הבאה, במקום לקלל כמו זוג זקנים חרמנים שלא לקחו את הכדורים בזמן, עשו לעצמכם טובה, תפתחו את מקלט הרדיו שלכם במהלך התחרות ותאזינו, תאזינו למתמודדים, תאזינו לשופטים, תאזינו לשידור. תזכרו שהשדרנים שאתם שומעים שם הם אנשים כמוכם וכמוני שעד לא מזמן חיו את החיים הרגילים שלהם עד שפתאום הם נזרקו לתוך החוויה של החיים שלהם אן כל הטוב ועם כל הרע שיש בזה - רק אחד יהיה 'השדרן של המדינה'...

רמי 103

New member
עזבו אותו. הוא לא ממש בסדר בראש

מחפש רק להתקוטט ולהשתלח. בואו נשמור על פאסון. שיצעק, שינבח, אתם יודעים איך זה הכלבים נובחים - והשיירה עוברת. אז יאללה, נעבור הלאה.

שדרניק

New member
ליאור, צודק

טענותיי היו נגד ההתקוטטויות וניבולי הפה בפורום. לא העברתי ביקורת על אף מתחרה ואיחלתי להם בהצלחה. רק שהתשובות שקבלתי היו באמת תת רמה. רמי, תפגין טיפהלה יותר בגרות, אתה נשמע ממש כמו החייל המתבגר שחר.

ליאור 103

New member
ועוד דבר

בדיוק לזה התכוונתי, לכם לא יצא להכיר את האנשים שמתמודדים כאן, כנראה לא לעומק בכל אופן, אז לי, בתור אחד שכן יצא להכיר אותם, למשל, את רמי ואת שחר יש דווקא דעה מגובשת עליהם - שניהם אחלה.. אחלה אנשים, מצחיקים, שנונים, מופרעים כשצריך ורציניים בהתאם כשהמצב מחייב.. לכן גם טענתי שזו צביעות מצידכם להשתלח בהם ככה כי כנראה שאתם פשוט לא מכירים אותם - הם אחלה אנשים ואת זה אני אומר בשיא הכנות ומכל הלב.. :)

שדרניק

New member
תרשה לי...

בהגדרתך "אחלה אנשים" אתה מסתפק במצחיקים , שנונים ומופרעים כשצריך ורציניים כשצריך? מה עם לנהל שיחה? תרבות הדיבור? ניחא, אולי לך זה מספיק. אני לא מכיר את שחר, לא מכיר את רמי, ולכן הביקורת באה בהתאם. בהתאם לאיך ששחרא מתבטא (כשהוא לא מכיר אותי גם כן), בהתאם לשטויות שהוא מדבר, לשפה המגעילה שלו חסרת השנינות וההומור. טוב, לפחות לא הומור בטעם שלי. ליאור, תקרא קצת את שחר ותתרשם מיכולות הסו קולד שנינות שלו. מה שכן, שחר שאני מכיר (מהפורום, וזה מספיק לי) הוא דביל חסר כל.

למעלה