כמה מילים...

• פותח הנושא hyos
  • פורסם בתאריך

writer12

New member
ליאור אני מסכים איתך.

מילים כדורבנות אין לי ספק שזה מאוד מלחיץ להיות בתחרות שכזו. משה.

שחר 103

New member
שדרניק, מת על אנשים כמוך,

אתה נותן לנו עוד סיבה להמשיך לחיות ולנסות לשנות :)

hyos

New member
לא יאומן..

אתה פשוט כולך רוח וצילצולים, הצהרות וכתבי הגנה עצמיים...אין בתוכך כלום. איכסה.

hyos

New member
אתם תינוקות, בחיי...

אין לכם רמה.. ואתה רמי..אדם בגילך? תתביישו. אף אחד מהמשתלחים כאן לא יזכה. רק מי ששמר על פאסון יצליח.

btl30

New member
בארבע יש רק אחת משני הטובים

מצטער, אבל ציפיתי לראות בשלב של ארבעת הגדולים גם את מירב וגם את רמי. אתם יודעים למה? בגלל שני דברים: האיכות והרדיופוניות. אין לי מושג למה רמי לא בגמר. לדעתי הוא בעל יכולות מדהימות. נשארנו עם מירב שהיא ענקית, אבל עלולה להפסיד בגלל צרות עין של אלו שלא מפרגנים לה בגלל שלל הכשרונות שלה (םטנד אפיסטית, זמרת בהרכב של להקת גאז, מדריכת פסיכומטרי, סטודנטית לתואר שני בתקשורת ועוד). אז חברה, לא קיבלתי את רבע הגמר שרציתי, אני מודה, וזה הזמן להצביע עבור הטובה מבין הארבעה - מירב אני אצביע 19.

שחר 103

New member
HYOS מה קרה מותק למה אתה בוכה?

אין מה לעשות לא , זאת ריאלטי, לא מקבלים את כל מה שרוצים,נסה להכנס לראשו של 1 המתמודדים(אני לא בטוח שתצליח)ותבין שהפורום הוא השמורת טבע של "חיות בפרא", שלנו (אני לא אדון בזה יותר כי דיסכסתי מפסיק בנושא). תסכים איתי שלכל חולצה לבנה יש פה ושם איזה כתם גלוי או נסתר?

רמי 103

New member
bt300 אם רק היית רונית כפיר..

הייתי מגיע לגמר ולוקח אותו בהליכה. אבל את לא. חבל. בכל מקרה תודה על הפירגון.

שחר 103

New member
רמי שכחת משהו P:

האיכות היא לא הדבר הכי חשוב, גם להיות MASTER SMS זה חשוב , אפילו יותר, כפי שנודע לך. בקטנה אחי, החיים ממשיכים , נפגשים בשלישי..... אתה יודע איפה...

yonayo

New member
קיבלתי את המייל הזה 4 פעמים!

Subject: בקשה אישית, מביולוגית לביולוגים... שלום, שמי נעמה שוחט, ואני סטודנטית לביולוגיה שנה א' (נעים מאד, למי שלא מכיר...) ומתמודדת בתחרות "השדרן של המדינה" של רדיו 103FM. הזוכה בתחרות מקבל את הזכות להגיש תכנית רדיו משלו! רציתי לבקש את תמיכתכם הסלולרית והאינטרנטית בסוף השבוע הזה... אבל אני יודעת שאתם לא פראיירים, ולכן מזמינה אתכם להיכנס לאתר התכנית של שמוליק טיאר ב- www.103.fm , לחפש בארכיון את השם "נעמה" ולשמוע אותי... "אוקיי, השתכנענו, היא מוכשרת וכדאי לתת לה תכנית רדיו, מה עכשיו??" ההצבעה לשלב הבא היא עד היום (יום ראשון) בשעה 22:30. ובכן, שתי דרכים... א. דרך חינמית- באתר התחרות www.tapuz.co.il/fm103 . בכדי להצביע עליכם לפתוח משתמש ב"תפוז". ב. דרך פחות חינמית אך מאפשרת לכם להתבטא בחופשיות (במלים אחרות- ניתן לשלוח ללא הגבלה... בכל שעה וכמה שרוצים) - לשלוח SMS עם המספר 18 אל 052-9993103. אז יאללה להתחיל בהתעמלות לאצבעות.. 18... 18.. 18... מבטיחה לעשות תכנית איכותית ומעניינת. ואם יש לכם סקופ, מחאה וכל דבר אחר שצריך להישמע- הודיעו לי! אני אדאג שהעולם יידע! נעמה. קישורים: מי אני http://www.tapuz.co.il/fm103/personal.asp?candid=16 מה התחרות הזו בעצם http://www.tapuz.co.il/fm103/

שחר 103

New member
חחחחחחח נעמה יא שועלית :)

חחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחשבתי שאת ילדה טובה :)

נעמה 103

New member
שחר, אני לא חיילת... ../images/Emo181.gif

ואין לי אפשרות לשלוח מייל לכל היחידה שלי... ביקשתי באדיבות את תמיכתם של הסטודנטים, ואני לא רואה בזה שומדבר רע, בהתחשב בעובדה שלא אני מלכת ה- SMS...

שחר 103

New member
חחח ולכן הגבתי ככה חחח

מפרגן לך על הפעולה, אולי הנבת אותי לא קשורה , סחטיין עליכום ווואלה לא כל כך אהבתי את התוצאות כי הגמר הזה היה אמור להיות של בנות , הSMS ועוד ההפרש לעוממת הדיעה המקצועית של השופטים מגמדת את הבחירה, אגב זה רק לטובתך , לכי על זה ! קלעת לראש שלי עם התוכנית, הרי אני בנאדם שחי שריטות 48 שעות ביממה :)

למעלה