כמה מכם מגיעים לכנסים של אמב"י?

shuky63

New member
מרלן אם זו התחושה שקיבלת במיפגש

אז לא מתאים לך לבוא למיפגשים.המיפגשים לא מתאימים לכל מגמגם.שמעתי מגמגמים שלאחר כל מיפגש הגימגום שלהם גובר לכמה ימים. לעומת זאת יש הרבה מגמגמים שנטענים באנרגיה חיובית מהמיפגשים האלה והתעוזה שלהם להעז ולדבר בכל מצב עולה(אני למשל). כל עוד המיפגשים הם לא 3 פעמים בשבוע אלא מקסימום פעם בחודש,בטח שאין כאן שקיעה לתוך חממה של מגמגמים.תחשבי 99 אחוז מהזמן אנחנו לא בין מגמגמים.רק שעתיים בחודש.לזה בהחלט אי אפשר לקרוא חממה. כאן בפורום את יותר משעתיים בחודש. בקיצור למיפגשי אמ"בי בהחלט כדאי לבוא פעם אחד לכל סוג של מיפגש(הרצאת מומחה וערב חוויתי).לראות מה זה עושה לך ולפי זה להחליט.לא חיבים להמשיך לבוא אם זה עושה לך רע.

marlen

New member
תודה על התשובה העיניינית והחמה

אני נמצאת בפורום , כי בפורום אני לא שומעת אתכם. אם היינו מתקשרים פה בקול, בטוח שלא הייתי נכנסת לכאן לעולם. נח לי לשוחח איתכם חרישית. אני חס וחלילה לא בזה לכם, אתם מגמגמים בדיוק כמוני, ובגלל זה טוב לי לתקשר איתכם. אמב"י באמת לא בשבילי, אין לי גם צורך בהרצאות על טיפולים. הייתי בחיים שלי בעשרות טיפולים וזה יצא לי כבר מכל החורים. אין טיפול אבסולוטי לכל המגמגמים, ולכן זה לא רלוונטי. לאחד זה יעזור ולשני לא. אחד מגמגם מסיבה א', והשני מסיבה ב'. תאמין לי שאם יעלו על תרופת פלא, או טיפול עם 100 אחוז הצלחה, אני כבר אשמע על זה (יש לי מקורות) לכן אמב"י ממש לא מחדש לי כלום ועושה לי רע על הנשמה. אבל אולי באמת יש מגמגמים, כמוך שזה נותן להם כח. אז היום אני כבר אחרי הטראומה עם המפגש באמב"י ואני מברכת אתכם להרבה הצלחה.

למעלה