דרדסית חומת עינים
New member
אני לא שונאת אותך
וזה לא עניין של חוסר ביטחון עצמי... (ממתי זה רע לא לרצות להכיר מישהו רק כי הוא מתחיל איתי בגלל שאני באה לו טוב בעין?! מי בכלל אמר שהוא הטיפוס שלי? שיש בו את מה שאני מחפשת וכו'?!). אני לא מתייגת יותר מידי, אני יודעת מה אני מחפשת יש דברים שבהם אני מתפשרת יותר ויש דברים שפחות (ויש דברם שהרבה פחות..
). ורמה דתית היא משהו שאני לא ממש מתפשרת בו בגלל שאני דתיה באמת, לא "לייט" או מסורתית וכו'. אומנם אני לובשת מכנסיים, אבל אני כן רואה את החינוך שאני אתן לילדים שלי כחינוך דתי.. לפני כמה שנים עוד יצאתי עם חילוניים. שמרתי איתם נגיעה, והם היו סוג של מסורסים... תמיד היה להם קטע שהם חשבו שהם "ישברו" אותי (גם לדתיים לא שומרי נגיעה יש את הקטע הזה של הרצון "לשבור נגיעה", אבל זה כבר עניין אחר והם יותר מכבדים). וברור שלכל כלל יש יוצא מהכלל ואם אני אמצא מישהו מדהים לא דתי (שיחזור בתשובה במיוחד
) אולי אני אחשוב על זה
וזה לא עניין של חוסר ביטחון עצמי... (ממתי זה רע לא לרצות להכיר מישהו רק כי הוא מתחיל איתי בגלל שאני באה לו טוב בעין?! מי בכלל אמר שהוא הטיפוס שלי? שיש בו את מה שאני מחפשת וכו'?!). אני לא מתייגת יותר מידי, אני יודעת מה אני מחפשת יש דברים שבהם אני מתפשרת יותר ויש דברים שפחות (ויש דברם שהרבה פחות..