כמה מכם רשומים

אני לא שונאת אותך :)

וזה לא עניין של חוסר ביטחון עצמי... (ממתי זה רע לא לרצות להכיר מישהו רק כי הוא מתחיל איתי בגלל שאני באה לו טוב בעין?! מי בכלל אמר שהוא הטיפוס שלי? שיש בו את מה שאני מחפשת וכו'?!). אני לא מתייגת יותר מידי, אני יודעת מה אני מחפשת :) יש דברים שבהם אני מתפשרת יותר ויש דברים שפחות (ויש דברם שהרבה פחות..
). ורמה דתית היא משהו שאני לא ממש מתפשרת בו בגלל שאני דתיה באמת, לא "לייט" או מסורתית וכו'. אומנם אני לובשת מכנסיים, אבל אני כן רואה את החינוך שאני אתן לילדים שלי כחינוך דתי.. לפני כמה שנים עוד יצאתי עם חילוניים. שמרתי איתם נגיעה, והם היו סוג של מסורסים... תמיד היה להם קטע שהם חשבו שהם "ישברו" אותי (גם לדתיים לא שומרי נגיעה יש את הקטע הזה של הרצון "לשבור נגיעה", אבל זה כבר עניין אחר והם יותר מכבדים). וברור שלכל כלל יש יוצא מהכלל ואם אני אמצא מישהו מדהים לא דתי (שיחזור בתשובה במיוחד
) אולי אני אחשוב על זה

The RedFox

New member
D: !!!

קודם כל אני שמח שדברים פה עובדים ברוח טובה כי מאוד לא רציתי לפגוע בשום דרך :). לגבי הרמה הדתית, מה שאני מנסה לומר שרוב הציבור בארץ הוא לא דתי אבל יש לו מנהגים שהוא שומר עליהם (מסורת ברמה כזו או אחרת) וגם אם לא יש את המודעות לציבור הדתי. לגבי הטיפוס שלך אני ממש לא יודע מי כן ומי לא אבל לא כדי לשפוט לפי רושם ראשוני, ולא ממש לא הייתי אומר שכדי לך לזרום עם כל מי שמתחיל איתך, אבל כן שווה להתגמש מדי פעם:) ולגבי מה שאת מחפשת.... תראי אני אגיד לך ככה, עד גיל 21 הייתי בטוח שהחברה שלי תיהיה מישהי דתיה לא מעשנת ושומרת נגיעה, אבל כן זרמתי וניסיתי דברים אחרים והאמת שאני לא מצטער על זה בכלל (יכול להיות בגלל שאני בא ממסגרת חילונית אז אין לי את אותה ההסתיגות). מה שכן לגבי הנקודה שהעלת על להיות אצלו בשבת, בן זוג מתחשב לוקח בחשבון את זה שחברה שלו דתיה ומכבד את זה.

astyle

New member
מה לגבי להכיר בחיים?

אני מניח שאת רואה גברים ביום יום, קרוב לודאי שקרובים לסטטוס שלך, כלומר באוטובוס, בקניון, בלימודים, בעבודה, איפה שלא יהיה.. למה את צריכה מערכת הגנה של חברים שיכירו, או יותר גרוע - של מסך מחשב?

הבעיה בהיכרות בחיים...

בעבודה- רוב האנשים שעובדים איתי הם בעצם נשים... והגברים המעטים שיש חלקם הלא מועט הם בכלל הומואים... (גם חלק נכבד מהנשים הן לסביות, אבל זה כבר סיפור אחר, ואני לא בקטע), ואם תוסיף לסטטיסטיקה שאני מחפשת מישהו דתי הגעתי ל3 מועמדים ששרדו עד כה... (אחד נשוי, אחד שיוצא עם חברה שלי, ודוס שהוא לא הטיפוס שלי). אני כבר לא סטודנטית, ובתקופת הלימודים הכרתי ידידים.. לא למדתי במקום דתי עם מישהו דתי שיכלתי להכיר אותו למטרה רצינית. כשאני בקניון/באוטובוס או וואטאבר, בכל היתקלות מקרית עם מישהו, עפ"י רוב יתחיל איתי מישהו לא דתי... וזה לא הטיפוס שאני מחפשת. וגם ההיכרות תהיה עפ"י מראה נטו.. (ולא שיש לי בעיה שאני אמצא חן בעיניי מי שאני יוצאת איתו, ולהפך, כן?!) פשוט אני מעדיפה שאני "אכיר" את האדם או שמישהו יגיד לי משהו על האופי שלו לפני שאנחנו מחליפים טלפונים...

astyle

New member
בית כנסת?

נו, אם את יודעת מה את מחפשת בבחור, אני משער שאת גם יודעת איפה יש כאלו :), זה נשמע קצת רע אולי, אבל זה נכון.. אם אני מחפש מישהי חכמה אני אסתובב באוניברסיטה.. אם את מחפשת בחור דתי, אולי בבית כנסת? מנסיוני האישי, שהייתי הולך לבית כנסת (לפני המון שנים) - תמיד יש את הדרך לבית כנסת והביתה בה יש תמיד את הבחורה ההיא שהולכת בבגדים של שבת בדיוק באותה הדרך שלי - אני בזמנו לא עשיתי אם זה יותר מדי.. אבל היו המון שכן :)

אני מתפללת בבית כנסת של זקנים...

בשכונה קטנה מאוד וחילונית. ואני לא מחפשת "רק" את הדתי. אני מחפשת גם את השנון עם החוש הומור, האינטיליגנט, זה שמתנדב למרות שהוא עובד ועסוק (אני בטוחה שיש עוד כאלה ושהם לא נכחדו מהעולם!), אדם בעל עקרונות, שנראה טוב בעיניי.. אממ... אני בטוחה ששכחתי כמה דברים, אבל זה הרעיון הכללי :)

מתי שהוא מסתיים שלב

המשחקים אצל אנשים והם הופכים לרציניים יותר בזוגיות. יש למראית עין ויש גם בפועל.

לי130305

New member
לא רשומה לאף אתר היכרויות כרגע

בעבר היה לי כרטיס בג'יידייט אבל נמאס לי והקפאתי אותו. אני לא מכירה אתרי היכרויות אחרים. בפייסבוק יש לי רק חברים ואין גישה לכרטיס שלי לאנשים אחרים, אז..

למעלה