כמה מלים טובות על חברת האבטחה "רעם"

אוקי.

אני עובד בחברת אבטחה אחרת (לא אנקוט בשמה מטעמים מובנים) גם כן בחברת היי-טק. אין ספק שהיחס נהדר מבחינת החבר'ה שעובדים שם (העובדים בני גילי פחות או יותר וגם הבוסים הגדולים, רובם המוחלט, בראש צעיר ובריא). ובמאמר מוסגר, אין ספק שהרבה חברות מסורתיות צריכות ללמוד משהו מחברות ההיי-טק הצעירות הללו על תעסוקה הוגנת ועל סביבה תומכת לעובד, הן מבחינת שכר והן מבחינת תנאים וכו', שבסופו של דבר חוזרים למעסיק - הוא מקבל תוצרת שנעשתה באהבה ובנאמנות. ולא צריך להיות סוחר גדול כדי להבין שזו שווה זהב. אבל!!! מבחינת חב' האבטחה כלום לא נשתנה. השכר הוא 18 ש"ח לשעה ביום ובלילה. שבת נכנסת בשישי בשש ויוצאת בשבת בשש. ולמרות שע"פ חוק (כפי הידוע לי), המעסיק חייב לשלם שכר שבת עד יום ראשון בשבע בבוקר (מוצאי שבת עדיין נחשב כשבת). שלא לומר נסיעות, שאינן משולמות כלל ועיקר. מה שלא מונע מהם, ברוב חוצפתם, לציין בתלוש משכורת תשלום בגין נסיעות, כאילו שהוא משולם... הם מציינים:" 150 ש"ח עבור נסיעות", אך בחישוב הכללי מתקבל תשלום עבור עבודה בלבד. בינתיים העבודה מתאימה לי ככפפה ליד, אך כשאסיים את לימודי, אתבע אותם על כל שקל ושקל. לא אוותר לחארות האלו לעולם.

avi1976

New member
הרע במיעוטו נמצא במקומות פרטיים

חברות האבטחה המועסקות ע"י משרדי הממשלה השונים מתנהגים אל המאבטחים והשומרים כ"עבדים" וזאת מתוקף קבלת הצעות המכרזים הלא הגיוניים ואי פיקוח עליהם. במקומות בהם יש מעסיקים יותר הוגנים אשר אינם כפופים למשרדי ממשלה התנאים מתחילים להשתפר! ארגון מאבטחי ישראל מחפש מעסיקים "הוגנים" שמעוניינים לשתף פעולה.

אלעד מר

New member
נכון.....

ואפשר גם להוסיף: בהרבה מקרה שכר הוגן ותנאים הם חלק מדרישה במכרז ומחייב את חברת האבטחה. זה לא נעשה מתוך רצונה של החברה אלא מהכרח (ראה חברת השמירה - רשות הדואר, רכבת ישראל ואחרים).

אלעד מר

New member
ועוד להוסיף..........

גם אם החברה שבה אתה עובד משלמת שעות שבת מיום ששי בשעה 18:00 עד שבת ב-18:00, הם גובים מהלקוח שעות שבת מיום ששי בשעה 18:00 עד יום ראשון בשעה 06:00.

למעלה