כמה נושאים ושאלות ....

כמה נושאים ושאלות ....

שמתם לב שדוובשנית מזמן לא הביאה את אחד הסקרים ההזויים והארוכים שלה ? אז יאללה דוובשנית אם את קוראת ת'הודעה תביאי סקר מטורף. ושאלה קטנה לכל מי שקורא את ההודעה ומי שקורא ולא עונה סתם פארש. מה עשיתם יום חמישי, שישי, שבת האחרון ? איפה הייתם מה עשיתם עם מי ולמה ?

NoWords

New member
הכל בשביל שאתה תוכל

לחפור לנו על הטיול שעשית בסופ"ש לא?
הממ מי זוכר מה עשיתי בסופשבוע, תכף מתחיל אחד חדש. אולי נדבר על התוכניות החדשות? יותר הגיוני, לא? P:

חצופה :) לא עשיתי שום טיול סופ"ש והיה דווקא

סופ"ש די שגרתי.. כל כך שגרתי שאני לא ממש זוכר מה עשיתי חחח .. אז יאללה בואי נדבר על מה נעשה בסופ"ש הקרוב.. מה התוכניות שלך ?

חחחח 2 דקות אני אחפש איזה סקרון חמוד =]

ולגבי הסופ"ש- היה מעאפן, אין לי כח לפרט.

סבינה89

New member
קוראת ועונה :))

חמישי: עבדתי, ואז היה לי בתכנון לעשות משמרת לילה במד"א עם ידיד שלי, מה שהתבטל בסוף ב12 בלילה, אז החלטנו לטייל במקום זה... הלכנו ברגל לקניון הבאר, וזה היה קצר מדי, אז המשכנו לים. באמצע חשבנו פעם שניה והשעה כבר הייתה 2 וחצי בלילה בערך, אז הגענו רק לאזור התעשיה החדש... אכלנו באנדריי, והלכנו חזרה הביתה. שישי: ישנתי, עבדתי עד 3 בלילה ואז הלכתי עם ידיד שלי (אחר) לכרמים לבקר חברה, וחזרתי הביתה ב6 וחצי בבוקר, חוץ מזה, הייתה לי בדרך שיחת נפש ארוכה ומטורפת שלא היה לי מושג מאיפה נחתה עליי ועוד שניה בכיתי. חחח וכשחזרתי הביתה רקקקקקק בכיתי! חחח זה כזה אבסורדי
שבת: בבוקר - צהריים ישנתי, בערב עבדתי עד 1 בלילה... וזהו :) מרוצה אדון סימבה?

מרוצה, ומתי תפסיקי עם ההליכות הענקיות האלה ?

הן לא מובילות לשומקום! זה לא ספורט כי זה הליכות שאנטי.. וזה הליכות שמבזבזות המון זמן יקר !!!!! ולא פוגשים אנשים כי לילה והכל ריק ברחובות..

סבינה89

New member
לא אמרתי שאני עושה את זה בשביל ספורט...

זה סתם כיף :) זמן איכות עם חברים :) וא-ת-ה, תלמד להסתפק במועט! לא לכל אחד יש אימפרזה כמו שלך! לא שאין אוטו......... אבל לפעמים עדיף ברגל, זמן איכותי יותר :)

חחח יש מצב אבל לא נראה לי ..

לא עדיף להגיע למקום כלשהו ואז להתמקם ולהנות.. למשל בים בחוף או באיזה פאב או מסעדה או פארק או לא יודע מה ... ולפתוח חאפלה שתיה אוכל וכו' ? ואני יודע להסתפק במועט ! אני צנוע, אבל מצד שני צריך להשתמש במה שיש ולשאוף ליותר ולנצל בצורה מירבית דברים, שקולה אך מירבית.. האימפרזה המעופפת חח .. ואם היית משחקת כמוני כדורגל פעמיים-שלוש בשבוע.. ועוד פעם-פעמיים בשבוע כדורסל .. היו כואבות לך הרגליים ואת היית זקוקה למנוחה ולא היית יכולה לעשות ת'הליכות המעיקות הללו :) וחוצמזה שלמי יש זמן פנוי לדברים האלה ? יש לי כל כך הרבה דברים על הראש ואין לי זמן לכלום.

איך את מעזה להשתמש במושג הצבאי הנפוץ

"חייל בלאי" ?@?@?@?@?!@?!@?@!?!@?@!?@!##$@ את לא מתביישת חתיכת מלש"בית שכמותך !!!!!!!!!!!!!!!! בושה וחרפה !!!!!!!! צריך לשלוח עלייך 'לוכדי מלש"בים' לפני שהתופעה שלך תתעצם ותופץ בכל הארץ ! גם כשתתגייסי אל תדברי ככה! את תהיי כל כך צעירה שאסור יהיה לך לדבר אפילו ! ובמיוחד לא להגיב לחיילים עם פז"מ על בפורומים בתפוז ! חחח

cobainos

New member
אם היה ברוטו ונטו

אז נטו, הפז"ם שלך היה שווה לחייל גולני שסיים טירונות עכשיו, וגם בזה אני לא בטוח

איזה מגזים..... ובדרך כלל כשבנאדם מעיר סוג של

הערה כזאת אז זה נובע מקנאה מסוימת ממקום מסוים לא בריא .. ואתה כמובן תכחיש ותגיד בלה בלה עדיף לתרום ואני לפחות עשיתי משהו בלה בלה ולמדתי וכו' אז כל אחד עושה ומכיר ותורם ולומד דברים בדרכו שלו, זאת התשובה שלי. הנה חסכתי שרשור מיותר..:)

cobainos

New member
כן ד"ר יניב

אני פשוט מקנא בך, אין מילים אחרות. השרשור באמת מיותר מאחר ואתה יודע את דעתי על השירות שלך.

אמרתי לך שתתעצבן תענה ותגיד שאתה חושב אחרת?:)

בסופו של דבר תהיה לי תעודת שחרור כמו לכל אחד אחר, וזה מה שחשוב.... הדבר היחיד שבאמת אני מעריך ויצא לך טוב מהצבא שיש לך ניסיון בהדרכה וכל הכבוד על זה .. כל השאר בולשיט אחד גדול שלא יכול לתרום לאזרחות אם אתה לא מחליט מראש להמשיך באותו תחום. ובוא נגיד ככה, אני חושב שילד בן 18 שמחליט על כיוון טועה מלכתחילה ברוב המקרים כי הוא לא גילה את החיים ולא ראה עוד כלום. אורן היום מצטער למשל שהוא עושה תואר בפיסיקה כי זה לא ממש יועיל לו אבל הוא בעצמו אומר שהוא צעיר והחליט על משהו שהוא לא ממש בדק ביסודיות וחקר לעומק כולל שוק עבודה וכו' ..

cobainos

New member
דברים לא מדויקים בכלל

א. תעודה שחרור מכילה הערכת מפקד והיא שונה מחייל לחייל ב. אתה לא יכול להגיד בולשיט על מה שאני עושה בצבא, גם מנוקדת המבט החומרנית (והטיפשית כשמדובר ב3 שנים של שירות חובה) וגם מלהסתכל קצת מעבר. למדתי כ"כ הרבה מעבר להדרכה ומחשבים שאין לך מושג בכלל וזה לא רק לימודים ותועלת אישית אלא גם חוויות וכיף והאנשים שפגשתי (כמו אשתי לעתיד למשל
ועוד כמה) וגם אם אני לא אמשיך בתחום המחשבים כמקצוע לחיים הרי שכעבודה לאחרי צבא אני אוכל לעסוק בזה וזה עדיף בהרבה על רוב העבודות שאנשים עוסקים בהן אחרי צבא מבחינת שכר ותנאים. בקשר לעתודה - זה באמת יכול להיות טעות די גדולה אבל לא כל העתודאים מתחרטים על זה. ובעיה של אורן...זה לא ממש קשור למקרה שלי אבל תאמין לי שהוא יפיק הרבה מהשירות שלו. הויכוח באמת מיותר ולא משנה, אבל הייתי צריך להעמיד דברים על דיוקם.

סבינה89

New member
חחחחחחחחחח!!!!!

כמה יצא לנו כבר לדבר על זה.... אבל כפרע, תחשוב על זה... מספיק שאני אהיה חצי שנה בצבא, אני אשווה את הפז"מ שלי לכל ה-3 שנים שלך :) אז.... כל הזין לך!

את מגזימה.. וזה לא הגיל אלא התרגיל.....

ושמעתי הרבה אנשים שהציעו לי לכתוב ספר על המון דברים שקרו לי בצבא במישור האישי, צבאי, וכו' ...... רק צריך למצוא זמן, והוצאה לאור שתסכים למכור ולשווק.

cobainos

New member
סופ"ש נחמד מאד

לא זוכר מה עשיתי בחמישי, מכון כושר ושינה נראה לי בשישי ים בצהריים, היה ים ממש כיפי,אחרי זה שנ"צ טוב ובערב מסיבה+ הופעת רגאיי ומעין זולה בחוץ בצרעה עם החבר'ס היה ממש כיף. בשבת מכון כושר, מנוחה ובערב יצאתי עם כמה אנשים מהצבא\לשעבר מהצבא והיה טוב. ביום ראשון הייתי בחופש ככה שהסופ"ש נמשך עד יום שני בעצם, חבל רק שזה הסתיים באליפות של ריאל מדריד שאני מתעב ואבדן האליפות של ברסה. בסופ"ש הקרוב קודם כל הוא הולך להתחיל מוקדם. אני מדריך מחר במקום חיצוני ומתכוון להביא אותה הבייתה בחיתוך מוקדם ומהיר חוץ מזה אני כרגע בהתלבטות קשה: או מסיבה שאמורה להיות טובה שאני מוזמן אליה בשישי\יש גם בירה ונשירה בצרעה (שזה בסט!) + בית ריק או ליסוע עם אמא שלי וחבר שלה לאחותי באילת לסופ"ש. מה אתם אומרים?(מזמן לא היה לי כזה כאב ראש בריא)

למעלה