דבר ראשון אני לא גזען
אני מכיר הרבה ערבים, ואוהב אותם, ומשוחח איתם, ויכול להסתדר איתם וממש חושב שהם אנשים הרבה יותר טובים מחלק מהיהודים שאני מכיר. אז תוציא את המילה הזאת מהלקסיקון שלך. אם מדברים באופן כולל ולא פרטני, כן הלוואי והם לא היו קיימים, ולא מתוך שנאת גזע. אלא מתוך שנאה על מה שחלקם עושים לנו, נכון אני מכליל, כי רק ככה אפשר לפתור בעיות. אי אפשר לחפש בפינצטה כל החיים כי עם פינצטה אי אפשר יהיה לפתור ת'בעיה הזאת. צריך לעשות להם טיפול שעווה או לייזר.
מצד שני מי אמר שאני מסכים עם מגעילת העצמאות, כמו שאמרתי, אני מחכה שמדינת ישראל תקום ביום מן הימים בשנית על רעיון יותר מודרני, רעיון יותר יהודי(לא בהכרח דתי, כי אם חילוני ודתי כאחד אבל על טהרת היהדות המודרנית..) ולא תזיק פה דמוקרטיה סופר מתגוננת, או שאתה בטח תקרא לזה סוג של דיקטטורה. ואתה כל פעם מתעסק במה שהם זוכרים, ואיפה הם גרו, תתחיל להתעסק בעם שלך ולא להתחשב בעם אחר. תתחשב בזכרונות של העם שלך, של השואה, של התנ"ך, של המדינות הרבות שעם ישראל הוגלה במהלך ההיסטוריה האנושית. תמיד חפים מפשע יפגעו, וחבל לי עליהם והלוואי וזה לא היה ככה, אבל כנראה שאין דרך אחרת. ההיסטוריה שפטה, ותשפוט, לעולם לא תהיה דרך אחרת מלבד לפתור את הבעיה בכללותה ולרמוס גם את החלשים והחפים מפשע. ושוב פעם, אני לא תומך בפגיעה בחפים מפשע או אזרחים מוסלמים טובים וחפים, אני רק חושב שזאת הדרך היחידה לפתרון אמיתי למשך הדורות לעם היהודי.