כמה נושאים ושאלות ....

אני לא מאמין שענית לי על זה ברצינות...

צחקתי איתך. וזה לא היה מצחיק! חח קיצררר... איפה יש באמת מסיבות רגאיי טובות ?

cobainos

New member
יש בת"א שני מועדוני רגאיי שאני יודע עליהם

אבל שמעתי עליהם מזמן.אחד בדרום ת"א-יפו...באיזור של הסמאייה אבל אני לא יודע בדיוק אף פעם לא ניסיתי אחד מהם ואני לא יודע מי מסתובב שם.

cobainos

New member
צריך לברר קצת פרטים

אין לי בעיה אבל לפי הספר "באדולינה" יש שם בעיקר מקרב אחינו האתיופים

cobainos

New member
אמר יניב

רק אמרתי שלפי הספר הם האוכלוסיה העיקרית שם...לא אמרתי שום דבר רע. אתה לעומת זאת הבן אדם הכי גזען שאני מכיר

חחח וואי אז אתה לא מכיר אותי בכלל ...

אני בכלל לא גזען בדעותיי :) אתה מדבר שטויות רציניות.. ולמה לציין שהם האוכלוסיה העיקרית? ולמה אתה מסווג אותם כאוכלוסיה שונה? בגלל צבע עורם ששונה מצבעך ? למה בכלל היית חייב לציין זאת מלכתחילה ? מה, כשאתה הולך למסיבה בת"א אתה אומר שיהיו שם יותר תימנים או יותר מרוקאים או יותר טריפוליטאים או לא יודע מה.. לא. אז אל תעשה את זה לעולי איתיופיה גם ... אין סיבה לגזענות שלך! תחזור בך!

cobainos

New member
תקרא לנגר שינסר לך את האף.

שאני אצטט מה כתבת בפורום כדורגל? שחבל לך שיש ערבים קרב אוהדי הפועל? שאתה מעריך באוהדי בית"ר את השנאה שלהם לערבים וקריאות הגנאי אליהם? אל תבלבל את המח ואל תעבוד פה על אף אחד ואל תגיד שאני מדבר שטויות כשאני אומר את האמת. למה ציינתי? כי נזכרתי שקראתי על זה בספר ואח"כ גם בעיתון ורציתי לשתף וזה המידע היחיד שהיה לי לגבי המועדונים האלה...על האוכלוסיה ששולטת שם ולא אמרתי שום דבר רע עליהם אני לא גזען ואין לי מה לחזור בי. אתה בכלל אוהב לתקוף על שטויות, כנראה בגלל שאני מעיר לך הרבה על כל מיני דברים מוזרים שאתה כותב

אני מצטער גם שיש ערבים במדינת ישראל.. וזאת לא

גזענות ! זה עניין של אידיאולוגיה.. אני חושב שמדינת ישראל שקמה והלוואי ותקום בשנית צריכה להיות אך ורק מדינת היהודים ו90-95 אחוז מהאוכלוסיה צריכה להיות יהודית. לא בגלל שיש לי משהו נגד מוסלמים נוצרים צ'רקסים וכדומה.. אלא בשל ההגדרה האתנית שלנו כמדינה יהודית. נשים שניה את מעשי האיבה של האיסלאם הקיצוני בצד, אין קשר בין הדברים. אני לא רוצה בני מיעוטים שמתרבים במדינה היהודית. יש מדינה יהודית אחת בעולם, עם צבא יהודי, וסמלים יהודיים, מסורת יהודית, ודת יהודית. ועלינו לשמר ולנצור את זה עד קץ הדורות. הלוואי והגבולות יהיו פתוחים ויהיה שלום ונלך וננגב חומוס אצל בני דודינו הישמעאלים .. אבל גם כשיהיה שלום, אני רוצה הפרדה מוחלטת. זאת השאיפה האידיאולוגית, בין אם היא מעשית או לא. ההיסטוריה תשפוט.

cobainos

New member
קודם כל, אתה גזען

זה בנושא הדיון שלנו. אמרת 200 פעם שאתה שונא ערבים ומאה דברים שהיית עושה להם, זה שאתה חי בסרט שאנחנו יכולים להזיז אנשים מהאדמה הזאת או שהם יסכימו לזוז ממנה זה דבר אחר. אתה שונא גזע שלם ואל תתרץ את זה בשאיפות אידיאולוגיות שאני לא אביא את הציטוטים שלך שמזכירים לי אתה יודע מה... אל תהיה צבוע. אתה לא רוצה בני מיעוטים? חבל..הלוואי שיכולנו להיות מדינה בלי בעיות אבל זאת המציאות ובמקום לחיות בראש של מלחמה ואיך לפתור את זה באלימות צריך למצוא דרך ליישב את זה, כי אתה לא יכול לגרש אנשים מאדמתם והם לא יתפנו מרצון גם אחרי 50 שנה אנשים זוכרים איפה היה הבית שלהם. כבר עם קום המדינה הזאת ידעו שהיא לא תהיה מדינה על טהרת היהדות, אולי כדאי שתקרא קצת במגילת העצמאות ותבין שאם מקימיה הגדולים לא חיו בסרט אז אין טעם שאתה תחיה. אני יודע שקל להדרדר אחרי הרגש בגלל שהסכנה הגדולה לשלום העולם מגיעה מכיוון הקיצוניים שבמאמיני דת הזאת, אבל אסור לנו להכליל כי במיוחד לנו, אסור לעשות עוול לחפים מפשע (למרות שאנחנו עושים הרבה)

דבר ראשון אני לא גזען :)

אני מכיר הרבה ערבים, ואוהב אותם, ומשוחח איתם, ויכול להסתדר איתם וממש חושב שהם אנשים הרבה יותר טובים מחלק מהיהודים שאני מכיר. אז תוציא את המילה הזאת מהלקסיקון שלך. אם מדברים באופן כולל ולא פרטני, כן הלוואי והם לא היו קיימים, ולא מתוך שנאת גזע. אלא מתוך שנאה על מה שחלקם עושים לנו, נכון אני מכליל, כי רק ככה אפשר לפתור בעיות. אי אפשר לחפש בפינצטה כל החיים כי עם פינצטה אי אפשר יהיה לפתור ת'בעיה הזאת. צריך לעשות להם טיפול שעווה או לייזר. :) מצד שני מי אמר שאני מסכים עם מגעילת העצמאות, כמו שאמרתי, אני מחכה שמדינת ישראל תקום ביום מן הימים בשנית על רעיון יותר מודרני, רעיון יותר יהודי(לא בהכרח דתי, כי אם חילוני ודתי כאחד אבל על טהרת היהדות המודרנית..) ולא תזיק פה דמוקרטיה סופר מתגוננת, או שאתה בטח תקרא לזה סוג של דיקטטורה. ואתה כל פעם מתעסק במה שהם זוכרים, ואיפה הם גרו, תתחיל להתעסק בעם שלך ולא להתחשב בעם אחר. תתחשב בזכרונות של העם שלך, של השואה, של התנ"ך, של המדינות הרבות שעם ישראל הוגלה במהלך ההיסטוריה האנושית. תמיד חפים מפשע יפגעו, וחבל לי עליהם והלוואי וזה לא היה ככה, אבל כנראה שאין דרך אחרת. ההיסטוריה שפטה, ותשפוט, לעולם לא תהיה דרך אחרת מלבד לפתור את הבעיה בכללותה ולרמוס גם את החלשים והחפים מפשע. ושוב פעם, אני לא תומך בפגיעה בחפים מפשע או אזרחים מוסלמים טובים וחפים, אני רק חושב שזאת הדרך היחידה לפתרון אמיתי למשך הדורות לעם היהודי.

או המסיבה או אילת או שתנצל את הבית ריק למישהי

שאתה חושב שהיא מספיק טובה וחמודה ואתה מת עליה ותזרמו בכיף לילה שלם לבד .... ולא, אני לא חושב דרך הזין, פשוט צריך להנות בחיים גם .....

cobainos

New member
הייתי מגיב על זה

אבל זה לא הפורום המתאים, תרתי משמע

חןשסק

New member
הממממ הסופש שלי...

חמישי בערב היה לנו ערב יחידה בחוף ראשון... היה בינגו (כן כן. הפרסים היו די וי די, רדיו דיסק ורדיו דיסק לאוטו..!) סטנדאפ ומסיבה... אחרי זה נשארנו כמה חברה לישון על החוף וחזרתי הבייתה ב8 וחצי בבוקר... ישנתי רוב השישי, עד 4 וחצי, ובערב נסענו לצערה, היה ביייינזונה..! שבת שוב ישנתי, הפעם עד 3 וחצי, נפגשתי עם חברה ובערב הייתי במיטץ'. היה שם קר. ברררר...!

למעלה