כמה סברות לגבי העתיד

לילו22

New member
כמה סברות לגבי העתיד

אולי זו רק אני והדמיון הפורה שלי... אבל אני ממש מרגישה ש: 1.ידין הוא הומו 2.איילה עברה התעללות מינית ע"י אבא שלה 3.גילה הייתה ואולי עודנה מאוהבת בראובן ולכן היא כל כך מתרגזת על התחושות שלו כלפי נעמה והרצון שלו לממש אותן. מישהו איתי בעניין הזה?

לילו22

New member
לגבי גילה

פשוט נראה לי שהתגובות שלה כלפיו מאוד אישיות. נראה כאילו היא נפגעת, כאילו זה נוגע בה כל כך עמוק. היא גם נהיית מטופחת מפרק לפרק. ואני לא ממש מאמינה לה שהיה לה אירוע בפרק האחרון שלכבודות היא נראתה כל כך יפה. לא יודעת, נראה כאילו מאז שראובן נכנס לחיים שלה, ניצת בה משהו, כמו שניצת בראובן שנעמה יושבת מולו.

לילו22

New member
אני חוששת שהוא הומו...:)

הפעם הראשונה שזה עלה לי לראש היה כשהוא אמר שהוא היה בחווית הכמעט מוות שלו והוא חשב על זה שעומד לו. שדניאל נכח והוא הנשים אותו...ועמד לו. ואז כל הקטע שהוא עוזב את אשתו. בצירוף שלא עומד לו שהוא מנסה לזיין את נעמה (בוא נודה, שלרוב הגברים לא תהיה בעיה שלשמה הם יזדקקו לויאגרה בשביל לשכב עם איילת זורר!) הוא כל הזמן מדבר על דניאל,חבר שלו, והוא כל הזמן מדגיש את זה שהוא הומו. כאילו שההומוסקסואליזם שלו הוא פן נכבד בחברות שלהם או משהו. אני פשוט מקבלת תחושה שהוא מהבחורים שתמיד היו צריכים להיות מושלמים ובכלל מעולם הוא לא הרשה לעצמו לחשוב שהוא הומו (מה שהופך אותו, כמובן, ללא "הכי טוב") והוא דן את עצמו כך לחיי נישואים כושלים. (או משהו כזה) :)

yuval4skin

New member
הפוך

הוא אמר שלא עמד לו בחווית הכמעט מוות שלו וזה שהוא עזב את אישתו כי הוא לא מרגיש אליה כלום לא אומר כלום וחוץ מזה כשהוא ישן אצל דניאל והם בילו במועדון של גייז הוא אומר שהוא לא הרגיש כלום ושזה הגעיל אותו. לגבי גילה אני חושב שזה פשוט מכניס לה עניין ומרץ לחיים שיש לה במי לטפל ולא סתם איזה זר אלא בחור שהיה חשוב לה, מתמחה שהיא "גידלה" לפסיכולוגיה והיא כבר איכזבה אותו פעם אז היא לא רוצה לאכזב אותו..

מחשבות לגבי ידיו

עד עכשיו הייתה לי איזושהי תחושה שהטיפול של ידין הוא דרמה- כאילו לחצים של ההפקה הטלויזיונית להכניס משהו, שהוא פחות מהאוטנטי של טיפול לטובת יצירת דרמה טלויזיונית. אני קורא את התגובות ןנראה לי באמת שהמלחמה שלו עם אבא שלו, וההעברה לראובן בתוך חדר הטיפולים, היא מאבק עם הפנטזיות הבלתי- אפשריות מבחינתו. גם הקשר שלו עם נעמה- מטופלת אחרת של ראובן- לא נראה לי כל כך אפשרי במציאות

מסכימה מאוד לגבי 3

היתה לי את התחושה הזאת מההתחלה, אולי בגלל זה היא גם נטשה אותו בעבר.

L L B

New member
לגבי 2-

אולי זו אחת הסיבות לכך שאיילה כועסת על אימה... הרי ידוע שברוב מקרי הגילוי עריות האימא ידעה מכך ושתקה... לכו תדעו...

לילו22

New member
איילה גם כל הזמן

הרי היא אומרת שהיא פשוט "יודעת" שאבא שלה אוהב אותה. כמו שתמיד אבות מתעללים אומרים לבנות שלהם שהם עושים את זה כי הם אוהבים אותן. כאילו אולי בגלל שהוא שכב איתה היא חושבת שהוא אוהב אותה. וגם הילד הזה שהיא שכבה איתו מהפנימיה אמר שהיא שוכבת כמו מישהי שהתעללו בה. והקטע הזה שאבא שלה צלם...אני לא אתפלא אםהיו שםגם צילומי פדופיליה או משהו... לא יודעת, אין עוד מספיק מידע בסידרה אבל נראה לי שזה מה שהם מנסים להעביר

לגבי איילה

באתר של הסדרה (של הוט) רשום שאבא של איילה הוא צלם ואמן עירום נשי, אז יכול להיות שבנקודה הזו איילה נפגעה (ואולי כאן הנקודה הרגישה שלה בקשר לנשיות), וזאת בנוסף לנטישה שלו, אבל לא נראה לי שאבא שלה ממש התעלל בה מינית.

שרונסקי

New member
האמנם? בהחלט יכול להיות שיש שם

מספיק פגיעה, סביב זה שהיא ראתה את אבא שלה בקטע מיני עם אחת הדוגמניות, או סביב זלזול בגוף הנשי, או משהו בסגנון. ואז באמת לא הכרחי התעללות פרופר, כי באמת יש לה קשר מאד חזק לאבא, לא אמיתי, אמנם, אבל זה נראה קצת אחרת מנפגעת התעללות

nomi99

New member
לגבי ידין...

אין ספק שהוא "הומופוב". ולדעתי הכל מוביל לכך שהוא הומוסקסואל בארון. לגבי איילה - זה נראה לי צפוי ושטחי מדי הענין של האבא שלה... ולגבי גילה - נראה לי שיש פה יותר עניין של גאווה מקצועית מאשר משהו רומנטי....

ודעתי

1. ודאי שור ברור. שקוף עוד מהפרק הראשון. 2. לא יודעת. יש הרבה סודות ושקרים סביב האבא כך שזה יכול להיות, אבל נראה לי שלא. 3. מה פתאום? המחשבה על ההתגנדרות מעניינת. ממה שראינו עד עתה, נראה שגילה חשה מאויימת מאד ע"י ראובן בעבר. לכן למרות שהוא היה "הבן המועדף" העיפה אותו מהמכון. סיפור רומנטי היה לה עם הגדי הזה, לא?

לילו22

New member
אני דווקא חושבת

שראובן, בגלל שהוא לא מעלה על דעתו בכלל שהיו לה רגשות אליו, הרגיש כל השנים שהיא מאויימת ממנו מקצועית ואני בכלל חושבת שזה לא היה האישיו מבחינתה מעולם. היה פרק אחד שהוא דיבר על תקופת צינון עם נעמה והיא התרגזה נורא ואמרה לו: אין תקופת צינון, לא שישה חודשים ולא שש שנים, והייתה לי תחושה כזו שהשנים- כבר היו מיוחסות מבחינתה אליהם-ראובן וגילה.

../images/Emo6.gif

רק 2 נכון, נראה לי... אבל גילה וראובן?

למעלה