כמה סברות לגבי העתיד

yaeliki

New member
לגבי 3 !!!

זה מטורף אבל היום ראיתי עם אמא שלי את הפרק שראובן אצל גילה והוא מספר לה שהוא אוהב את נעמה, ואמא שלי שאלה אותי אם גילה מאוהבת בו ואמרתי לה "מה פתאום - הוא מטופל שלה - זה לא קשור, היא סתם נגד". ועכשיו נפל לי האסימון שוואלה - יש בזה משהו כי גם בהתחלה הם דיברו על כך שהיא היתה מאוהבת באיזה מטופל שלה, אז כנראה שזה היה ראובן...... מעניין!!!!!!!!!!!!!!!........ מגניב שאמא שלי קלטה / ראתה את זה בשנייה הראשונה מבלי לדעת יותר מידי מי נגד מי. רק אומר כמה שגילה אלמגור שחקנית טובה. (כמובן - במידה וזה אכן כך...)

הם דיברו שהיא היתה מאוהבת בחבר

טוב של ראובן בשם גדי. זה לא היה ראובן עצמו.

שלושתם עברו לי בראש עוד לפני שכתבת

אז לא הייתי אומרת שהם לחלוטין מופרכים, אבל לא יודעת בהכרח אם באמת זה יתפתח לכיוון הזה. בקשר ל-3, זה עלה בדעתי רק בפרק האחרון ולא זוכרת בדיוק למה. אולי כי נראה היה לי שהיא יותר מדי לוקחת את הצד של יעל, למרות שכשיש מטפל של מישהו ומצטרף בן הזוג שלו לטיפול זוגי, הסיכון הוא בדרך כלל יותר שהוא יקח את הצד של המטופל המקורי שלו, ולא את הצד שכנגדו.

שלושתם עברו לי בראש עוד לפני שכתבת

אז לא הייתי אומרת שהם לחלוטין מופרכים, אבל לא יודעת בהכרח אם באמת זה יתפתח לכיוון הזה. בקשר ל-3, זה עלה בדעתי רק בפרק האחרון ולא זוכרת בדיוק למה. אולי כי נראה היה לי שהיא יותר מדי לוקחת את הצד של יעל, למרות שכשיש מטפל של מישהו ומצטרף בן הזוג שלו לטיפול זוגי, הסיכון הוא בדרך כלל יותר שהוא יקח את הצד של המטופל המקורי שלו, ולא את הצד שכנגדו.

mkarin

New member
מסכימה עם 2 ו-3

כבר בפרק ה-2/3 קיבלתי תחושה שאיילה עברה התעללות מינית ע"י אבא שלה. כנ"ל לגבי גילה. כל הזמן הדברים הקטנים האלה, מן פלירטוטים-לא-פלירטוטים בינה לבין ראובן. לגבי 1- יכול להיות שכן, אבל אני ממש בספק.

בערך..

מסכימה חלקית עם 2 - אולי לא ע"י אבא שלה אבל ע"י מישהו. ו-3 הגיוני בהחלט

סלינוש

New member
מסכימה עם 2

לגבי 1 - קשה לי להסכים לגבי 3 - נראה לי שגילה פשוט פסיכואנליטיקאית שמרנית כזו מעצבנת. לא חושבת שהיא מאוהבת בראובן.

פסיכואנליטיקאית מעצבנת?

זהו? מה עם פוסטמה? חסרת גבולות? חסרת אמפתיה? לא מקשיבה? מגיעה עם משנה סדורה ואז אונסת אותה על המציאות? בקיצור- למרות שגילה אלמגור שחקנית ענק, את הדמות של גילה אני מתעבבבבבבבת

לילו22

New member
היא בהחלט דמות מרגיזה

היא גם כל הזמן תוקפת את ראובן המסכן טוב, הוא לא מסכן, הגזמתי אבל בואנה, למההוא הולך אליה? אין עוד פסיכולוגים שיכולים לעזור לו? אני אומרת לכם-יש לה משקעים ממנו ב-ט-י-ר-ו-ף

למה גילה

אולי בדומה לידין- שהיה זקוק לדמות גברית שתכיל את ההתרסות שלו (פיצוי לאבא), ראובן היה זקוק לדמות נשית- פיצוי לתחושות לנעמה ולאישתו

v i t a l

New member
.

לגבי 1 ו-3 אני גם חושבת בקשר ל2 אני לא בטוחה..אבל וואלה, יכול להיות

הראשון והשני אפשריים , בקשר לשלישי

לא ממש נראה לי , אבל נחכה ונראה

למעלה