כמה סיבות לצאת לרכב באופן דחוף..

XCrider

New member
כמה סיבות לצאת לרכב באופן דחוף..../images/Emo20.gif

כמה תמונות מסובב מגידו האחרון...

alonaski

New member
חחחח...!!! ../images/Emo13.gif))) ככה לימדתי אותך?

XC???!!! זה???!?!!!
זה עריוני זהוב???!!! איך???!!! איך קוציץ סורי (=אקנטוס) נראה לך זהוב או ... עריוני???!!! להלן מצורפת תמונת העריוני שאתה צילמת !! (-כמדומני...) אז זה שפה בתמונה שלך - זה הקוציץ. היוונים הקדמונים העתיקו את דגם הפריחה השיבולית שלו לכותרות העמודים שלהם - אלה שתמכו בגגות המבנים והיו מסותתים בצורת עלים... הורוד-סגלגל שצילמת גם בתקריב - זהו סייפן התבואה. רואים אותו הרבה בעיקר בשולי שדות חיטה. לבן עם צהוב באמצע (מעליו) - זהו הקַחוֳן. צמח מאוד נפוץ בארץ... ומעליו - הורוד הגדול זו "חטמית עין הפרה", אחותה של החוטמית הזיפנית שהיא קצת יותר פופלארית ונראית בצידי דרכים/כבישים - על גבעול ניצב וארוך (עד גבוה של 2 מ' אפילו!!). אני מניחה שפגשת את החוטמית הזו לא רחוק מישוב - שם לרוב היא נוהגת לפרוח - בצידי ישובים והיא נבדלת מהחוטמית הזיפנית בעיקר בזכות זה שהיא שרועה - נמוכה על הקרקע, ללא שאיפות גדולות לצמיחה לגובה...
הורודים התחתונים - אלו הם ה"פישתה השעירה" . מיד אחרי האבקה, בסיס עלי הכותרת מקבל טבעת בגוון סגול! היפה הוא, שאפשר לבצע את התהליך הזה בצורה מלאכותית אם מחממים בעזרת מצית - את החלק התחתון של עלי הכותרת - מיד הצבע משתנה לסגול

מי זו המוזרה ליד הפרח היפה?

סתם בצחוק. זה אמור להיות ההיפך......מי זו היפה ליד הפרח המוזר.

alonaski

New member
תאמין לי... עדיף שלא תשאל! ../images/Emo3.gif

לא כדאי לך להכיר אותה!!!!...
- מנסיון!!! אבל תמסור ד"ש חם וגעגועים ליאיר רוזוליו (וגם לעמי) ולמר ריבלין היקר... מקווה שהקיץ כבר אהיה פנויה להצטרף אליכם, סוך סוף לרכיבות...

alonaski

New member
חחח...!!! תעבוד על העיוורון צבעים

שלך!!! זה הולך ומחמיר נראה לי!!!... D-:
קוציץ סורי!!!! קוציץ------------------סורי!!!!! ינעאל דינאק!!!...

alonaski

New member
וואייי!!! ../images/Emo5.gif

מר קסיס... אומנם הרבה מאוד זמן לא התראנו... לא רכבנו יחד... אבל... מתנצלת אם לא עדכנתי אותך... אבל... אבל.. אבל... התחתנתי (לפני 4 שנים כמעט...) !!
תעדכן אצלך בבקשה, ליד מספר הטלפון שלי: הגברת אלונה לאוב-גלבוע!
ואגיע לרכב אצלך אולי אפילו הפסח הזה!!!
תכין את כל הכלבים באזור!!!! כל אלה שרודפים אחריך... וכל השאר - שאתה רודף אחריהם!!! אני רוצה להכיר ואתם אחד אחד!!! אני משוכנעת(!!!) שהם כולם מקסימים ומתוקים!!!
(לטימון: לאוב = שם גרמני שפרושו - הצמרת של העץ. או: נוף העץ. בתרגום לעברית זהו: אמיר. )

ואם בשמות משפחה עסקינן

הרי שטאוב הוא יונה בפולנית וקסיס הוא כהן בערבית או אוכמניות בצרפתית (אני מעדיף את הגירסא הצרפתית...)

XCrider

New member
קסיס, מי מסתתר לידך מאחורי החמניה

בכרטיס האישי שלך (או שמא אומר, מסתתרת?...
) החיוך נראה די מוכר...

למעלה